![]() |
Cevap: Galatasaray - Sivasspor
[QUOTE=sefacoban58;885228]Suan biletleri siteden alabilirsiniz: [url]https://bilet.galatasaray.org/PagesPublic/ProductBrowse/productHome.aspx[/url]
Dogu tribun - 417rakip[/QUOTE] [B]Üzgünüz, seçilen tribün ve blokta bilet bulunamadı. Lütfen yeniden seçin ve tekrar deneyin. bende alayım dedim bu hatayı verdi en iyisi maç günü gişeden alamak internetten satışta bir sıkıntı var kimse endişelenmesin bilet bitti ya da kalmaz diye gelen herkes rahat bir şekilde girer maça [/B] |
[QUOTE=Has Sivas`li;885222]Carsamba is seyahatine Bursa`ya gidiyorum, Cumartesi günü bir Arnavut arkasla maca gidecegiz. Biletleri carsamba günü nerden alabilirim??? Atatürk Havalimanina en yakin neresi var? Yada Cumartesi mac öncesi bilet kesin bulabilirmiyim?[/QUOTE]
Ataturk hava alanindan tranwayla ototgara gidmeniz lazim yaklasiik 20 dk suruyor otogar duraginda in istanbul form var yaninda istanbul formdan alabilirsin gsstore de |
[QUOTE=MeXeS58;885232][B]Üzgünüz, seçilen tribün ve blokta bilet bulunamadı. Lütfen yeniden seçin ve tekrar deneyin.
bende alayım dedim bu hatayı verdi en iyisi maç günü gişeden alamak internetten satışta bir sıkıntı var kimse endişelenmesin bilet bitti ya da kalmaz diye gelen herkes rahat bir şekilde girer maça [/B][/QUOTE] Evet şuan en mantıklısı maç günü erkenden gidip biletleri almak olacak zaten maç günüde stadyum gişelerinden satış olacakmış. |
arkadaşlar bakın 444 1905 numaraa Galatasaray cagrı merkezi no buradan arayım bilgi alın ben yazdım size inanmıyosunuzz internetten satış yokkkk maç günü misafir takım girişi tarafında gişeden satış yapılacakmış boşuna gs sitesine bilet almaya çalışmayın isterseniz numarayı arayın sorun????
|
Bu mac kolay degil insallah cabuk 2 tane gol atarsak ozaman direnclerini bitiririz cunku GS hizli oyunculari var bunlara dikkat etmek lazim.
Inshallah yeneriz :) |
gs 2-4 SIVASSPOR
|
yükselen bir grafik, oturmuş bir takım, yerinde bir özgüven! tek eksik ziya! eren için kendisini ispatlama fırsatı aslında bu da.
inşallah en az bir puanla ve hatta galibiyetle sivas'a döneceğiz. bu defa şanssızlığımızı kıracağımıza dair bir his var. hiç olmadığı kadar güveniyorum takıma. allah utandırmasın! |
[B]Maçın Hakemleri:[/B]
[B](H) [/B]Halis Özkahya [B](Y)[/B] Ali Saygın Ögel [B](Y)[/B] Mehmet Metin [B](D) [/B]Serkan Gençerler |
maçı alıyoruz, yolumuza devam ediyoruz. Sıkıntı yok, iyi takımız. 2-1 alırız.
|
korcan
cicinho---da costa---ümit---adem ------kadir-----hakan arslan---- burhan-----aatıf C.-----aydın ---------R.Djebbour------ Bence bu 11 ideal olabilir,mehdi,grosicki,gibi değişiklikler yapılabilir maç içinde. maç içinde şansa ihtiyacımız olacak en sağlam yerleri orta saha göbekten 1-2 oyuncu kırmızı görürse bu maçı alabiliriz...eğer bu maçı da kazanırsak arkadaşlar bizi kimse tutamaz artık...Güzel göreceğiz arkadaşlar...;) |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:34. |