![]() |
[QUOTE=Cilginlar_38]allah allaaaaah, yaa bazi sivasli arkadaslar mac bizim hakkimizdi diye yaziyor, ben buna karsilik veriyorum. senin yazina gore`se hic futbol oynamamisiniz gibi geliyor. tamam herkes senin gibi gercek`ci olsa, tamam haklisin normal diyecem tabiki dogru yapmasi gerekeni yapti, cunku kayseri bastirdikca bastiriyordu. onun gorevi`de oyunu sovutmak oldu. ama bu formda bazi arkadaslar boyle demiyorlar, sanki sivas 10 kisi ustumuze ustumuze gelmis gibi yazilar yaziyorlar.[/QUOTE]
[B]yazımda da dedim kim nasıl görmek isterse öyle izler... elbette kendi takımına toz kondurmayacak insanlar olacak... bırakta onlara kendileri karar versin sizin takım ve oyuncularına hakaret etmediği sürece adı üzerinde yorum kimse birsey diyemez!!![/B] |
[QUOTE=1967_Dernek_Murat][B]SERDAL BABA AGZINA SALIK[/B]
[COLOR="DarkGreen"]KISKANANLAR CATLASIN KISKANANLAR CATLASIN [/COLOR] [B]HOP ŞİT 007 G...............T SALLA G.................T SALLA[/B][/QUOTE] [COLOR="Black"][B]Eyvallah 1967_Dernek_Murat Kıskananların çatırsını sağır sltan duydu,halada duyutoruz. [/B][/COLOR] |
[QUOTE=efsane007]NEYSE LİGİN İKİCİ YARISINDA KAYSERİSPORU ORDAN ALDIĞI GALİBİYETLE ALKIŞLAR ARSINDA UĞURLARSINIZ[/QUOTE]
HAY HAY ĞELDİ YENDİLERDE ALKIŞLAMADIKMI BİZ CENTİLMEN BİR TARAFTARIZ |
HERZAMAN İÇİN İYİ, DÜRÜST, AHLAKLI, EFENDİ VE DÜRÜST OLAN TAKIM KAZANSIN
BİZLER ANADOLUYUZ TEPEDEN TIRNAĞA DÜRÜSTLÜKLE YOĞRULMUŞUZ İŞTE YİĞİDONUN ÖZÜ YİĞİDONUN SÖZÜ EL ÖPMESİNİDE EL SIKMASINIDA BİLİRİZ. |
[QUOTE=e17eren]maçı trt radyo 1 de dinledim maçı anlatan eleman bizim 2. golü neredeyse içinden söyleyecekti
zibidi kayseri gol atınca bağırdı durdu ben de uyuz oldum mail gönderdim bizim kulup olarak birşeylerimiz eksik herhalde milletin sivasspora antipatisi mi var ?[/QUOTE] [b]Medyada Sivasa düşman zaten..Sivası seven hiç yok..[/b] |
İŞTE ARKADAŞIM YİĞİDOM BU YÜZDEN BİZ YİĞİDOLARIN DAHA DİKKATLİ VE TEMKİNLİ OLMASI GEREKİYOR
|
iş o kadar kolay değil
bence konuya onlar bizi yenemedi gözüyle degil biz onları yenemedik gözüyle bakmalıyız sivası 10 kişiyken yenemediler demek kendimizi avutmak olur
|
HAKLISIN CANIM KARDEŞİM YİĞİDOM
|
[QUOTE=efsane007]NEYSE LİGİN İKİCİ YARISINDA KAYSERİSPORU ORDAN ALDIĞI GALİBİYETLE ALKIŞLAR ARSINDA UĞURLARSINIZ[/QUOTE]
kayserililere taraftar olarak hiç bir şey yapılmadı basınınız attı tuttu madem öyle sivasa bekleriz bilet bedava olacak o zaman laflarınızı gerçekleştireceğiz bu yüzden bizimkiler bizi alkışlayacak sizi böyle uğurlayacağız KORKUNUN ECELE FAYDASI YOKTUR bekliyoruz bilet bedava |
TAŞKINLIK YAPMANIN HİÇ MANASI YOKTUR ATACAĞINIZ HER ADIM İYİ YADA KÖTÜ SİVASSPOR U ETKİLEYECEKTİR.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:33. |