![]() |
[quote=SONMEZ][quote=gunay][size=6][color=blue][b]gardaslar mactan geliyorum... tezehurattan görebildiklerimi aktarayım...
ilk yarı ufuk ve cetinle basladık... ufuk macın hemen basında ara pasında golümüzü attı.. ben(gunay :lol: ) emin58, SONMEZ, wrongway ve coreldraw_arda ile macı beraber seyrettyik...( sonmez abi bazı dakikalarda cekirdekcilere özendi :oops: :oops: ) ikinci yarı sivasım cok daha iyi oynadı... attıklarının yanında kacırdıklarıda baya oldu... heleki son dakikalarda pes pese kacırdı... rıza hocama ve tüm sivaslılara tesekkur ederim... [/b][/color][/size] [size=6][color=black][b]dipnot:[/b][/color][/size] [size=6][color=blue][b]eger i.toraman olmasaydı daha cok atardık.. takımın en iyisi ve kaptanı oydu 8) 8) 8) yani heriki tarftada sivaslılar en iyi oldu.... :lol: :lol: [/b][/color][/size][/quote] [size=6][color=red][b]YAAA.... ARKADAŞLAR DEVRE ARASINDA 2-3 ÇITLATTIK...[/b][/color][/size] [color=blue][b][size=6]GÜNAY DA HEMEN DEDİGODU EDİYOR[/size].[/b][/color] [color=red][b][size=6]ASIL AMACI BENİ SOSYETEYE REZİL ETMEK EMMEEEEEEEEEE...[/size][/b][/color] [color=blue][b][size=6]ÇAKTIRMADAN YANDAKİ ADAMIN POŞETİNDEN DE KENDİSİ AŞIRIYORDU. (SAKIN İNKAR ETME KAMERADA KAYDI VAR ONA GÖRE[/size][/b][/color] [color=indigo][b][size=6]HATTA BİRARA ŞÖÖLE DÜŞÜNDÜM[/size]...:[/b][/color] [size=6][color=red][b]KAPKAÇÇILAR BİZİM GÜNAY'IN YANINDA HALT ETMİŞ.....[/b][/color][/size] [size=7][color=blue][b]EVET..... GÜZEL BİR AKŞAMDI...... [/b][/color][/size][/quote] [color=darkblue][size=6][b]evet gardaşlar kimse inkar etmesin ben canlı şahidim ikinizde devre arasında ve maç başladıktan sonra 10 dak. kadar çekirdek yediniz (sömez abi arada bir çaktırmadan son kalıntılar deyip çıtlatıyo) inkar etmeyin benimde şahitlerim var[/b][/size][/color] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:07. |