![]() |
Cevap: Transfer 2014-2015 sezonu
[QUOTE=bigacti0n58;916960]Su an bence takima ya emrah aydin veya serdar gürlerden birisi alinmali ikisinde çok yetenekli ve genç oyuncular.serdar gürler su an kadro dişi kalmis hem[/QUOTE]
Zaten Serdar Gürler gibi temiz cocuk bastan basa Trabzona transfer olarak yakismiyordu. |
[QUOTE=Sivasli010;916959]Ahh kardesim ahh sen ney istiyion? 30+ yas oyuncularmi? Nasil para kazanmaya dusunuyon? Ben simdimi alalim diyiom? Simdi anlasma saglarsak 18 yasinda bize gelemezmi? Gelebilir imkanlar var. Ronaldo messi filan filan 20 yasindami dunyaya geldi? Onlarda kucukene boyle oynalardi baktilar bu cocuk futbola odaklanmis kendi kulubune getirdi ve profesiyonel oldu
Yasi buyuk oyuncular aldikda noldu???? Arkadas valla allaha bin sukur, sen td olsaydin vay sivassporumuzun hali[/QUOTE] 10 senelik garanti anlasma nerde görülmüs? Hayallerin acayip. Bunu kücük cocuklada degil ailesiyle yapabilirsin ancak, ama oda mümkün degil hukuki anlamda, cünkü kölelik gibi bir model düsünüyorsun bu cocuk icin. Messi dünyanin önde gelen futbol akademisi olan La Masia'ya kayit oldugunda yasi 13'di... Yani ergenligi baslamis en azindan. Senin cocugun SEKIZ. Gercek hayati, kötü hazirlanmis bir futbol menajer oyunu ile karistirma. |
[QUOTE=münihliyigido58;916965]10 senelik garanti anlasma nerde görülmüs? Hayallerin acayip.
Bunu kücük cocuklada degil ailesiyle yapabilirsin ancak, ama oda mümkün degil hukuki anlamda, cünkü kölelik gibi bir model düsünüyorsun bu cocuk icin. Messi dünyanin önde gelen futbol akademisi olan La Masia'ya kayit oldugunda yasi 13'di... Yani ergenligi baslamis en azindan. Senin cocugun SEKIZ. Gercek hayati, kötü hazirlanmis bir futbol menajer oyunu ile karistirma.[/QUOTE] Daha yeni okudum, real madrid , barcelona, manchester united ve manchester city bunun pesinde yani biz istesekde alamayiz. Demeki bu cocuk senin dedigin gibi yeteneksiz degil |
Buraya farklı mevkilerimize gerekli olan isimler yazabiliriz ancak asıl eksiğimiz kaleye her top gelişinde acaba tutabilir mi diye düşünmemize gerek kalmadan takıma ve taraftara [COLOR="Red"]güven veren bir kaleci çok acil lazım.[/COLOR]
|
[QUOTE=u4sivas58;916968]Buraya farklı mevkilerimize gerekli olan isimler yazabiliriz ancak asıl eksiğimiz kaleye her top gelişinde acaba tutabilir mi diye düşünmemize gerek kalmadan takıma ve taraftara [COLOR="Red"]güven veren bir kaleci çok acil lazım.[/COLOR][/QUOTE]
Keneth vermeer kiralasak iyi olur, hic yoktan iyi. Bu sezon kaleciyi alamicaz heralde ozaman insallah seniye aliriz |
[b]çok kaliteli kaleci alınmadığı takdirde ,yapılan transferlerin hiçbir anlamı kalmaz ,ortada öyle kaleci ismi filanda dolaşmıyor,korcana talim edeceğiz anlaşılan [/b]:D
|
Hadi as kaleci alamadn bari yedek kaleci alın denizle olmaz bu iş
|
Kaleci yok ortada....
Allah gostermesin korcan sakatlansa b...k...u yer takim. |
Lige daha zaman var ama transfer yapılacaksa biran önce yapılmalı artık.
|
Yahu bu korcanin neyi var anlamadim.canavar gibi kaleci var mi anadolu kuluplerinde korcan kadar kaliteli kaleci?
|
[QUOTE=heartless58;916980]Yahu bu korcanin neyi var anlamadim.canavar gibi kaleci var mi anadolu kuluplerinde korcan kadar kaliteli kaleci?[/QUOTE]
Korcanın bir şeyi yok ama farzedelim var, taraftar as kaleciden geçti yedek kaleci istiyor. Tabiki Süper ligi kaldırabilecek seviyede olsun istiyor. Yoksa Korcana laf eden yok gibi görünüyor... Bu işin sakatlığı var kupası var cezası var en az 10 maçlık bir periyotta bir kaleciye ihtiyaç görünüyor... |
[QUOTE=adres58;916981]Korcanın bir şeyi yok ama farzedelim var, taraftar as kaleciden geçti yedek kaleci istiyor. Tabiki Süper ligi kaldırabilecek seviyede olsun istiyor. Yoksa Korcana laf eden yok gibi görünüyor... Bu işin sakatlığı var kupası var cezası var en az 10 maçlık bir periyotta bir kaleciye ihtiyaç görünüyor...[/QUOTE]
Yakinda lig basliyor,Mecnun baskanin bize vermis oldugu kaleci ve bir yabanci orta saha oyuncu transferinin hangi gaye icin gerceklesmedigini biz taraftarlar ve Sivasspor´a gönül verenler cok merak ediyoruz. Ara transferde Baskannin bir sözü vardi demistiki;"Ara transferde istenilen oyuncularin maliyeti cok yüksek oldugundan ásil transferi sezon sonunda yapacagiz" diyerek adi ve sani belli olmayan oyunculari takima katarak 90 dakika oynamadan Sivasspor´u terkettiler. Birde Baskan´in yillar önce Fenerbahce´dede forma giymis Ceyhun istegi vardi ve fiyasko ile bitmisti.Takima yararli olamamisti.Bugün ise Batuhan istegi var.Bakalim Batuhan´in Sivasspor´a katkisi nasil olacak.Bekleyip görecegiz... Asil konu bu degil Baskanin liglerin baslamasina az bir süre kala verdigi sözün arkasinda durmayisi ve bu konuda aciklama yapmayisi biz YIGIDOLAR´i derinden üzmüstür. YIGIDOLAR agizdan cikan her sözü teminat olarak görür ve bu sözlerin arkasinda durulmasi gerkliligini Mecnun baskan´a hatirlatir.Sayet kombineler yeterli ilgiyi görmediyse bununla taraftar cezalandirilmak isteniyorsa ve bu transferden vazgecilmek isteniyorsa bunda SIVAS´in disinda yasayan YIGIDOLAR´in sucu ne?. MECNUN BASKAN,sayet gecen sezonlarda kelecinin takim icin ne kadar önemli oldugunu bildigin halde bu transferi gerceklestirmezde kalede bir sorun yasanirsa ileride bunun cevabini nasil vereceksin?. Eger kaleci transferini gerceklestirmeyeceksen bunun sözünü verip,sözünün arkasinda durmamak YIGIDOYA yakisirmi?.Biz senden yedek kaleci istemiyoruz baskan,biz senden kaleyi ilk onbirde koruyacak ve KORCAN´in yedek kaleci olacagi bir kaleci istiyoruz. Fakat görüyoruzki böyle bir transferin gerceklesmiyecegi gercegi ile bizi basbasa biraktin Sayin Baskan. Verdigin sözü gerceklestiremedin Baskan,gercek olan bu.Bugüne kadar bu konuda bir aciklama gelmediyse demekki kaleci transferi konusu kapanmistir... Sivasspor taraftari gene transferlerde mutlu sona erisememistir... |
[QUOTE=B.DUMANLI;916982]Yakinda lig basliyor,Mecnun baskanin bize vermis oldugu kaleci ve bir yabanci orta saha oyuncu transferinin hangi gaye icin gerceklesmedigini biz taraftarlar ve Sivasspor´a gönül verenler cok merak ediyoruz.
Ara transferde Baskannin bir sözü vardi demistiki;"Ara transferde istenilen oyuncularin maliyeti cok yüksek oldugundan ásil transferi sezon sonunda yapacagiz" diyerek adi ve sani belli olmayan oyunculari takima katarak 90 dakika oynamadan Sivasspor´u terkettiler. Birde Baskan´in yillar önce Fenerbahce´dede forma giymis Ceyhun istegi vardi ve fiyasko ile bitmisti.Takima yararli olamamisti.Bugün ise Batuhan istegi var.Bakalim Batuhan´in Sivasspor´a katkisi nasil olacak.Bekleyip görecegiz... Asil konu bu degil Baskanin liglerin baslamasina az bir süre kala verdigi sözün arkasinda durmayisi ve bu konuda aciklama yapmayisi biz YIGIDOLAR´i derinden üzmüstür. YIGIDOLAR agizdan cikan her sözü teminat olarak görür ve bu sözlerin arkasinda durulmasi gerkliligini Mecnun baskan´a hatirlatir.Sayet kombineler yeterli ilgiyi görmediyse bununla taraftar cezalandirilmak isteniyorsa ve bu transferden vazgecilmek isteniyorsa bunda SIVAS´in disinda yasayan YIGIDOLAR´in sucu ne?. MECNUN BASKAN,sayet gecen sezonlarda kelecinin takim icin ne kadar önemli oldugunu bildigin halde bu transferi gerceklestirmezde kalede bir sorun yasanirsa ileride bunun cevabini nasil vereceksin?. Eger kaleci transferini gerceklestirmeyeceksen bunun sözünü verip,sözünün arkasinda durmamak YIGIDOYA yakisirmi?.Biz senden yedek kaleci istemiyoruz baskan,biz senden kaleyi ilk onbirde koruyacak ve KORCAN´in yedek kaleci olacagi bir kaleci istiyoruz. Fakat görüyoruzki böyle bir transferin gerceklesmiyecegi gercegi ile bizi basbasa biraktin. Verdigin sözü gerceklestiremedin Baskan,gercek olan bu.Bugüne kadar bu konuda bir aciklama gelmediyse demekki kaleci transferi konusu kapanmistir...[/QUOTE] Gardas hemen karamsirliga kapilma. Baskanimiz sözü vermisse tutar. Erdar Sarilarda dedi bir kaleci ve orta saha alicaz diye. Kaleci 100% ama Orta saha ekonomik maliyete göre. Üstelik Korcan ilk 11 kaleci ve yedek olarak tek Deniz öksüz var. Nihat zaten mersine gitti ve A2 takimdan gelen kaleciyi saymiyorum bile 18 yasinda daha fazla tecrübe sahibi degil gecen sene onu zaten takim kalecisiz kalmasin diye getirildi nihat sakatlansaydi eger. Yani bu takimi sadece korcan ve denizle birakilmaz! Ertugurl gelebilir gelmese da yabanci olur. |
[QUOTE=B.DUMANLI;916982]Yakinda lig basliyor,Mecnun baskanin bize vermis oldugu kaleci ve bir yabanci orta saha oyuncu transferinin hangi gaye icin gerceklesmedigini biz taraftarlar ve Sivasspor´a gönül verenler cok merak ediyoruz.
Ara transferde Baskannin bir sözü vardi demistiki;"Ara transferde istenilen oyuncularin maliyeti cok yüksek oldugundan ásil transferi sezon sonunda yapacagiz" diyerek adi ve sani belli olmayan oyunculari takima katarak 90 dakika oynamadan Sivasspor´u terkettiler. Birde Baskan´in yillar önce Fenerbahce´dede forma giymis Ceyhun istegi vardi ve fiyasko ile bitmisti.Takima yararli olamamisti.Bugün ise Batuhan istegi var.Bakalim Batuhan´in Sivasspor´a katkisi nasil olacak.Bekleyip görecegiz... Asil konu bu degil Baskanin liglerin baslamasina az bir süre kala verdigi sözün arkasinda durmayisi ve bu konuda aciklama yapmayisi biz YIGIDOLAR´i derinden üzmüstür. YIGIDOLAR agizdan cikan her sözü teminat olarak görür ve bu sözlerin arkasinda durulmasi gerkliligini Mecnun baskan´a hatirlatir.Sayet kombineler yeterli ilgiyi görmediyse bununla taraftar cezalandirilmak isteniyorsa ve bu transferden vazgecilmek isteniyorsa bunda SIVAS´in disinda yasayan YIGIDOLAR´in sucu ne?. MECNUN BASKAN,sayet gecen sezonlarda kelecinin takim icin ne kadar önemli oldugunu bildigin halde bu transferi gerceklestirmezde kalede bir sorun yasanirsa ileride bunun cevabini nasil vereceksin?. Eger kaleci transferini gerceklestirmeyeceksen bunun sözünü verip,sözünün arkasinda durmamak YIGIDOYA yakisirmi?.Biz senden yedek kaleci istemiyoruz baskan,biz senden kaleyi ilk onbirde koruyacak ve KORCAN´in yedek kaleci olacagi bir kaleci istiyoruz. Fakat görüyoruzki böyle bir transferin gerceklesmiyecegi gercegi ile bizi basbasa biraktin Sayin Baskan. Verdigin sözü gerceklestiremedin Baskan,gercek olan bu.Bugüne kadar bu konuda bir aciklama gelmediyse demekki kaleci transferi konusu kapanmistir... Sivasspor taraftari gene transferlerde mutlu sona erisememistir...[/QUOTE] Bu devirde ailene guvenmeyeceksin ki Baskan kim oluyor ?? Ben zaten boyle olacagini en basindan soyluyordum ama bana kiziyorlardi. Simdi ise sesleri cikmiyor. Bir daha diyorum Sivassporun asil ihtiyaci Korcani bile yedek birakacak bir Kalecidir. Aksi taktirde yapilan transferlerin bir önemi kalmaz. |
[QUOTE=YigidooSivas58;917017]Bu devirde ailene guvenmeyeceksin ki Baskan kim oluyor ??
Ben zaten boyle olacagini en basindan soyluyordum ama bana kiziyorlardi. Simdi ise sesleri cikmiyor. Bir daha diyorum Sivassporun asil ihtiyaci Korcani bile yedek birakacak bir Kalecidir. Aksi taktirde yapilan transferlerin bir önemi kalmaz.[/QUOTE] Sen her zaman bir şeyler diyorsunda seni kaale almıyor koskocaaa Sivasspor Yönetimi... Çok yazık ediyorlar haranıyorsun forum köşelerinde. Bayern Münihde senin bir an önce Menajer olman lazım. |
[QUOTE=adres58;917019]Sen her zaman bir şeyler diyorsunda seni kaale almıyor koskocaaa Sivasspor Yönetimi... Çok yazık ediyorlar haranıyorsun forum köşelerinde. Bayern Münihde senin bir an önce Menajer olman lazım.[/QUOTE]
Alip almamasinin önemi yokki. Önemli olan gercekleri konusmam yani sizin ve diger üye arkadaslarimizin soylediklerini yaziyorum ama degisik tarzda. Kaale almazlarsa bu kadar söylenenleri, kendileri kaybeder. |
Nedense ben bu sene Batuhan'in basarili olacagini hissediyorum ama neden bilmiyorum :D Insallah'da öyle olur.
Ayrica kesinlikle bizim bir kaleciye birde ileriye dönük bir orta saha almamiz gerekiyor, aksi takdirde durumumuz zor duruyor. Playmaker görevini yapacak oyuncumuz pek yok(kaliteli). Aatif güzel oynuyor ama pas dagitiminda biraz slklntili(benim sahsi fikrim). Insallah yönetim bu iki mevkiye en yakin zaman'da takviyeler yapar hayirlisiyla. |
[B]2 hafta sonra lig başlıyacak ,ortada ne kaleci transferi var ne bişey,idda ediyorum,korcanı yedek bırakacak kalitede çok kaliteli kaleci almazsak ,yapılan hiçbir transferin faydası kalmaz,3 atar 5 yeriz 2 atar 3 yeriz-----------------[B]DAHA ÖNCE bu görüşlerimi yazmıştım,yine aynı fikirdeyim,aydının boşluğunu serdarla doldurduk demiştim oda takıma uyum sağlıyamadı,eminimki aydını çok aramışızdır,kaleci sorunu devam ediyor halada çözülmüş değil,ortasahada holmen ,haçinsın tipi ,dinamo görevi yapacak pas dağıtacak oyunun 2 yönünüde oynayacak adam lazım ,bu takıma fizikli süratli forvet lazım dedik,alınan siyahi oyuncu, rengifodan ,ve oldoniden daha iyi okadar,sivassporun forvet ihtiyacını karşılıyacağını sanmıyorum ,batuhandan ümitliydim oda lig başlamadan sakatlandı,son olarak yönetimden beklentim,iyi bir kaleci,ve ortasaha alınsın ,aydında dönsün,bu takımın ona ihtiyacı var [/b]
|
[b]kaleci olarak FC Ingolstadt 04 kulübünde oynayan 30 yaşındaki ramazan özcan la ,bayern leverkusen altyapısından yetişmiş 20 yaşındaki forvet sinan bakışla ilgilendiğimiz,önlibero olarakda ,gürcistan uyruklu 28 yaşındaki Jaba Kankava ile temaslarımızı hızlandırdığımız ,teklif sunduğumuz yönünde dedikodular dolaşıyor,ne kadar doğru bilmiyorum,transfer sezonu bitmeden sivasspor formasını giyip poz verip imza atmadan inanmak istemiyorum [/b]
|
Yabancı orta saha olarak Ukrayna'nın DNIPRO DNIPROPETROVSK takımında forma giyen [COLOR="Red"]gürcü ön libero [B]Jaba Kankava[/B] ile görüştüğümüz [/COLOR]yabancı basında yer alıyor bakalım ne olacak.
[URL="https://twitter.com/italyexpress/status/503273241511989249"]KAYNAK[/URL] |
[B][I]Ben Cumhuriyet kupasındaki bu kötü oyunumuzda da bir hayır var diyorum, şayet iyi oynayıp kupayı alsa idik, yönetim takımı yeterli görüp transfer yapmayacaktı, ama kötü oyunu ve aksayan mevkileri görünce ister istemez transfer yapacaklar, buda Sivasspor için hayırlı olur İNŞALLAH.[/I][/B]
|
cumhuriyet kupasının takımımıza büyük katkıları olacağını düşünüyorum. sezon öncesinde hem ayaklarımızın daha sağlam yere basması gerektiğini hem de yönetimimizin ve teknik kadronun transfer konusunda net kararlar vermesi gerektiğini gösterdi.
|
[QUOTE=ihtiyar yiğido;917503][B][I]Ben Cumhuriyet kupasındaki bu kötü oyunumuzda da bir hayır var diyorum, şayet iyi oynayıp kupayı alsa idik, yönetim takımı yeterli görüp transfer yapmayacaktı, ama kötü oyunu ve aksayan mevkileri görünce ister istemez transfer yapacaklar, buda Sivasspor için hayırlı olur İNŞALLAH.[/I][/B][/QUOTE]
Lig baslamasina 1 hafta kalmis biraz gec degilmi eksiklikleri gormek icin ??? Bu takim hollandada 4 mac yapti ve o zaman neden gormediler eksiklikleri ??? Kusura bakmayin ama ben Yönetimin ders cikaracagini sanmiyorum. |
Aldığımız Oyuncular:
Deniz Öksüz: Bilmiyoruz izlemedik ki konuşmaya gerek yok. Musa Sinan: Süperlig'de bizden başka takımın alacağına inanmadığım futbolcu. Chrisantus: Maksimum performansı geçen seneki Utaka'nın kötü futbolu olur. Batuhan: 15 kilo fazlası var hiç bi halt olmaz Berk: İyi bir yedek olabilir İLERDE. İ.Toraman: Katkı vermesi için en az 13-14 hafta geçmesi lazım. Vallahi elim klavyeye gitmiyor o kadar yetersiz ki transferler yapılmasa hiç bir şey fark edilmez anlatmak için kendimi yormak bile istemiyorum 2 maçıda tribünden izledim takım bu sene böyle oynarsa oratalama 3 gol yeriz en iyi ihtimalle yönetimin kör olması lazım en az 4 oyuncu lazım 11 için emin olun. süperligde en kötü transferi biz yaptık açın bakın. Süper finale kaldığımız sezonun ertesi sezonuna dönecek bu 12. liğe yakışır bi takım vardı sahada. KALECİ STOPER ÖN LİBERO AYDIN KARABULUT VE OFANSİF ORTA SAHA LAZIM CİCİNHO NUN YEDEKLENMESİ GEREKTİĞİNİ SÖYLEMİYORUM bile passolig alacaktım şu maçlardan sonra hevesim kırıldı. |
ukrayna liginden Jaba Kankava sivassporda ..
|
[QUOTE=ozledımeskıyı;917519]Aldığımız Oyuncular:
Deniz Öksüz: Bilmiyoruz izlemedik ki konuşmaya gerek yok. Musa Sinan: Süperlig'de bizden başka takımın alacağına inanmadığım futbolcu. Chrisantus: Maksimum performansı geçen seneki Utaka'nın kötü futbolu olur. Batuhan: 15 kilo fazlası var hiç bi halt olmaz Berk: İyi bir yedek olabilir İLERDE. İ.Toraman: Katkı vermesi için en az 13-14 hafta geçmesi lazım. Vallahi elim klavyeye gitmiyor o kadar yetersiz ki transferler yapılmasa hiç bir şey fark edilmez anlatmak için kendimi yormak bile istemiyorum 2 maçıda tribünden izledim takım bu sene böyle oynarsa oratalama 3 gol yeriz en iyi ihtimalle yönetimin kör olması lazım en az 4 oyuncu lazım 11 için emin olun. süperligde en kötü transferi biz yaptık açın bakın. Süper finale kaldığımız sezonun ertesi sezonuna dönecek bu 12. liğe yakışır bi takım vardı sahada. KALECİ STOPER ÖN LİBERO AYDIN KARABULUT VE OFANSİF ORTA SAHA LAZIM CİCİNHO NUN YEDEKLENMESİ GEREKTİĞİNİ SÖYLEMİYORUM bile passolig alacaktım şu maçlardan sonra hevesim kırıldı.[/QUOTE] Aynen yigido zamaninda ben hep yaziyordum bu yaptigimiz transferler bi ise yaramadi diye ve oylede olacak gibi. |
Sivasspor İngolstadt takımında oynayan lejyoner Ramazan Özcan ile prensip transfer anlaşmasına vardi. Ramazan Özcan (d. 20 Haziran 1984, Hohemens, Avusturya) FC Ingolstadt 04 kulübünde oynayan Türk asıllı Avusturyalı kaleci. Aslen Sinop Ayancık'lıdır. Avusturya milli futbol takımının da formasını giymektedir.
|
Sivasspor FC Dnipro Dnipropetrovsk takımından önlibero ve orta saha oyuncusu Jaba Kankava ile anlaşıldı ancak oyuncunun eşi sivası araştırıyormuş...
|
[QUOTE=yigido12;917526]Sivasspor FC Dnipro Dnipropetrovsk takımından önlibero ve orta saha oyuncusu Jaba Kankava ile anlaşıldı ancak oyuncunun eşi sivası araştırıyormuş...[/QUOTE]
Dinamo Kievli Gusievli futbolcunun boğazına dili kaçınca onu kurtaran oyuncu değilmi.. Alırsak çok sağlam bir oyuncu katmış oluruz. Hemde hazır bir oyuncu... |
Ramazan ozcani taniyorum benim yasadigim yerde kalecelik yapti uzun yillar bana 30 km uzaklikta oturuyodu ve korcanin yedefinin yedegi olur anca
|
eger ramazan gececekse kaleye hic gecmesn yerine kova koyalim o da aynisini yapar. itandje waterman boffin gibi kaleci lazim.
|
ramazan'in istatistikleri gayet iyi.
[url]http://www.transfermarkt.com.tr/ramazan-ozcan/leistungsdaten/spieler/16498/saison/2013[/url] |
[QUOTE=münihliyigido58;917547]ramazan'in istatistikleri gayet iyi.
[url]http://www.transfermarkt.com.tr/ramazan-ozcan/leistungsdaten/spieler/16498/saison/2013[/url][/QUOTE] Bazı arkadaşlar olumsuz sinyal vermişler ama ben aynı şekilde düşünmüyorum. Sizinde dediğiniz gibi çok güzel istatistiklere sahip bir kaleci. Eğitimini ve alt yapısını almış gibi... Hem bazı arkadaşlar belki almanya 2. liginde oynamasına burun kıvırabilirler. Ama FC Ingolstadt 04 takımının seyirci ortalamasını söylesem belkide o kadar mırın kırın etmezler. Şu bir gerçekki bizim artık uzun yıllar (iyi olduğumuz zaman bile) kaleci sıkıntısı çekiyoruz. Oraya hıllı mamir birini bulursak eminimki çıtamız bir tık daha yükselecek. Ben bu takımda tekim, benden başka yok zihniyeti ve ayrıca yaşadığı sıkıntılı süreç gerçekten de Korcan kardeşimizi bayağı etkilemiş. Biraz dinlenmesi ve bu süreci rahat kafayla atlatması gerekmekte... Futbolda doğpal olan bu durumları bazıları 2 defa bazıları ise (Korcan kardeşimiz gibi) her sene 2 defa yaşar... en iyisi yaşı genç biraz istirahat etmesi... Ayrıca şunuda belirtmeden geçmeyeceğim. Gürcü ön liberoda fena topçu değil... İnşallah alınır.. Hemde çok hazır direk oyuncu... |
Ramazan Özcan'ın istikrarlı ve gayette başarılı bir kaleci olduğunu söyleyebiliriz.. Çok kısa bir Beşiktaş macerasından sonra tekrar Avusturya ve Almanya alt liglerinde oynamış olması sadece uyum sorunundan başkaca bir handikapın olabileceğini düşünmüyorum..
Serdar Özkan gibi yok ailevi yok şehre alışama gibi bahanelerle gelecekse gelmesin.. Diğer şekilde kapımız her türlü sonuna kadar açık Ramazan'a |
MUTLAKA KALECİ ŞART bu neyapıyor ya allah aşkına korcan vay halimize
|
1 kaleci
1-2 ön libero 1 sol açık Alinmazsa takimin durumu ortada ya Aydini tekrar almalıyız yada o kalite oyuncu almamiz lazim Serdardan umutluydum ama olmadı. Eğer Batuhan iyi oynayamazsa her sene olduğu gibi Chrisantus sakatlanirsa forvette çok sıkıntı çekeriz. .. |
[B][I]Sadece sağlam bir Orta saha ve Kaleci transferıyle transferı sonlandırmamız gerekır.. [/I][/B]
|
Fanatik Aydın Sivasa dönüyor diye haber yapmış.Sivas spor yönetimi bu sefer işi sağlama alıp 3-4 yıllık bir sözleşme yaparsan gel demeli.Aydın gelirse iyi olur.
|
[QUOTE=Ferhat06;917636]Fanatik Aydın Sivasa dönüyor diye haber yapmış.Sivas spor yönetimi bu sefer işi sağlama alıp 3-4 yıllık bir sözleşme yaparsan gel demeli.Aydın gelirse iyi olur.[/QUOTE]
Bence de öyle... Aydın konusunda evet hepimiz kızdık sinirlendik ama şu an önemli olan Sivasspor'un menfaatleridir. Şu an sol kanatımız eksik ve bunu en güzel Aydın ile kapatırız. Aydın'ın da zaten ağzı yanmıştır, artık daha bağlı olur takıma. İnşallah tribünlerden tepki çok fazla olup oyuncuyu etkilemez. |
Ya sanki kulüp çok güçlü,kadro çok güçlü de bir de şuanda kanatlara alınabilecek en iyi oyunculardan biri istenmiyor.. Bu adam bu kulübe gönülden bağlı değil, kızılmışta olabilir bunlar ayrı şeyler.. Sivasspor'a katkı sağlasın işini yapsın, profesyonel düşünmek bir zorunluluktur başarı isteniyorsa..
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:52. |