![]() |
--->: ::.LaNeTLiYoRuZ.::
[B][I][COLOR="Black"]allah hepsının belasını versın sucsuz gunahsız masum ınsanlarımız oluyo ve 30.000 askereımız olduren bebek katılı haysıyetsız adam krallar gıbı yatıp yıne emırlerını verıyo dagdakı kopeklerı ıcın saygı durusu yapanlar meclıste bebek katılını kınayamıyoruz dıyo yeter artık bu ıse dur dememının vaktı geldı gucluysek gucumuzu gosterelım ve koklerını kazıyalım bunların [/COLOR][/I][/B]
|
[B][I][COLOR="Black"]olenlere allahtan rahmet gerıde kalan yakınlarına bassaglıgı dılıyorum yaralılarada allahtan acıl sıva dılıyorum [/COLOR][/I][/B]
|
[B][B]BURASI TÜRKİYE BURADAN ÇIKIŞ YOK.[/[/B]B]
1 ÖLÜRÜZ 1000 DOĞARIZ PKK'NIN 7 SÜLALESİNİ S. RİZ. ABD 11 EYLÜL için Irak'ı aldı. Biz TÜM DÜNYAYI almalıyız. [B][B]NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.[/[/B]B] DİŞE DİŞ KANA KAN TÜRKİYEM İNTİKAM İNTİKAM. |
[QUOTE=inadına kayseri;393645][B][I][COLOR="Black"]olenlere allahtan rahmet gerıde kalan yakınlarına bassaglıgı dılıyorum yaralılarada allahtan acıl sıva dılıyorum [/COLOR][/I][/B][/QUOTE]
KaRdEsıM Sagolasın ılk ImzA sENdEN BASIMIZ SAGOLSUN |
--->: Kaos bombası
[B]Allah bu pkknin belasini versin...gene türkler öldü,vgene masunlarin kani akti bunun intikami yarin birgün fena olacak...[/B]
|
[QUOTE=AhMeTTuRaN90;393637][B][I]Orada Bızım AkrabalarımızdA oLuRDU cok zor bır gun ölenlerın yakınları Icın Ahhh Pkk Ahhh Bu turkıyenın genclerı hazır ölmeyee öldürmeye[/I][/B][/QUOTE]
bir gün gelir oda olur kardeşim ölünüzün dirinizin hergün birinizin bir gün hepinizin kökünü kazıyacağız |
-->: Kaos bombası
Vefat edenlere allahtan rahmet diliyorum. Mekanlari cennet olsun, Ailelerine, Akrabalarina ve yakinlarina bas sagligi ve sabir diliyorum.
Insallah bütün Teröristler birgün yanacak, belalarini allahtan bulacaklar. Amin |
[B]BUNU YAPAN [U]Ş E R E F S İ Z[/U] LER BU DÜNYADA OLMAZSA AHİRET TE AZAP ÇEKECEKLERDİR...
ALLAH BELANIZI VERSİN...[/B] |
[B]söyleyecek fazla bişey yok allah rahmet eylesin[/B]
|
çakallar baktılarki mehmetçikle baş edemeyecekler masum insanlara saldırmaya başladılar
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:18. |