![]() |
LORANT BABA TESBİĞİN OLUYUM SALLA BENİ :LOL:
|
Teknik Eleştiri
Dikkat ettim yazılarda hiç teknik analiz yapılmıyor. Bence bu konuda biraz kendimizi geliştirmemiz lazım.
Mesela örnek olması açısından, 2-1'den sonra sizce Lorant'ın Balili'yi çıkarması doğru mu oldu ? Anderson'un çıkarsa daha iyi olmazmıydı ? Çünkü TS defansı iyice dağılmış ve forvetleri 4'lenmişti. Biraz bu tip konuları konuşmamız gerek. Saygılarımla. |
Teknik Direktör Werner Lorant “ Yiğido fırtınası esecek, Herkes yiğidoları konuşacak
[img] http://www.sivasspor.com/albums/album08/Sivasspor_Trabzonspor_17_09_2005_1.jpg[/img]
Teknik Direktör Werner Lorant “ Yiğido fırtınası esecek, Herkes yiğidoları konuşacak “dedi. 4 Eylül Stadyumunda genişletme çalışmaları nedeniyle maçlarını Olimpiyat Stadyumunda oynamak zorunda kalan ve Cuma günü Karadeniz fırtınası Trabzonspor’u 2-1 yenen Sivasspor herkesin dilinde. Teknik Direktör Werner Lorant, Sivasspor’un başarısının önümüzdeki haftalarda devam edeceğini dile getirerek “ Genç bir kadro ile Süper ligde mücadele etmekteyiz.Rakiplerimizin gücünü biliyor ve hazırlıklarımızı ona göre yapıyoruz.Başarılı olmak zorunda olduğumuzun bilinci ile sahaya çıkıyor ve puan alıyoruz.”dedi. ERCİYESSPOR’U YENECEĞİZ Olimpiyat Stadyumunda elde edilen başarının tesadüfü olmadığını dile getiren Lorant “ Bizim amacımız belli, ligde kalıcı olmak istiyoruz.Hedef ilk 10 arasında yer almak. Her maça kazanmak için hazırlanıyoruz.Trabzonspor karşısında sporcularım kendilerine verilen görevleri yerine getirmiştir, onlarla gurur duyuyorum. Trabzonspor maçını oynadık, bu maç geride kaldı. Hafta sonunda deplasmanda Kayseri Erciyesspor ile yapacağımız maça hazırlanıyoruz.Bu maçı da kazanarak taraftarlarımızla Denizli maçında bayram sevinci yaşamak istiyoruz “ SİVAS BAYRAM YAPIYOR.. Olimpiyat Stadyumunda Trabzonspor’u 2-1 yenerek gücünü ortaya koyan Sivasspor kentte bayram havası yaşattı. Trabzonspor’u oynadığı şahane futbolla yenen Sivassporun bu galibiyeti Sivaslıları sevince boğdu. Maç sonrasında adeta sokaklara dökülen Sivaslılar aldıkları haklı galibiyeti doyasıya kutladı. |
[QUOTE=erdalguler][B][COLOR=DarkRed][FONT=Georgia]Sivasspor teknik direktörü Werner Lorant Zaman Gazetesinde Haftanın Teknik Adamı Seçildi.
Zaman Gazetesinden: SPOR 21.09.2005 ÇARŞAMBA [PANAROMA] HAFTANIN TEKNİK DİREKTÖRÜ Werner Lorant: Tanıdığımız Alman hoca, saha kenarında aynı hareketliliğini koruyor. Artısı ise Sivasspor'a kazandırdığı kimlik. Süper Lig'in yeni takımı, bu kadro ve bu taktikle daha çok canlar yakacağa benziyor. [/FONT] [/COLOR] [/B] Kaynak:[url]http://www.zaman.com.tr/?hn=211949&bl=spor[/url][/QUOTE] ------------------ |
12 puan var
[b]
Teknik direktör Werner Lorant, takımının performansından çok memnun olduğunu vurguladı ve sezon başında belirledikleri hedef çıtasını giderek yükselttiklerini belirtti Sivasspor, ilk 7 haftalık periyotta gösterdiği performansla belki de beklentilerin çok üzerinde bir başarıya imza attı. Son iki maçında Trabzonspor’u deviren ve sezonun flaş ekibi Erciyesspor ile de deplasmanda berabere kalarak toplam 4 puan alan Yiğidolar, artık üst sıraları hedefliyor. Her geçen gün yükselen bir form grafiğine sahip olduklarına değinen Kırmızı-Beyazlı takımın teknik direktörü Werner Lorant, çıtanın kendi kendine tırmandığının altını çizdi. ‘Avantaj bizde’ Futbolcularının durumundan çok memnun olduğunu da sözlerine ekleyen Alman hoca, “Belki kimse bizden bu başarıyı beklemiyordu ama ben takımıma inanıyordum” diyerek futbolcularına ne kadar güvendiğini de gözler önüne serdi. Hafta sonundaki Denizlispor maçına da değinerek şunları söyledi: “Rehavete kapılmayacak kadar kendini bilen, hedefleri olan bir takımız. Ligde hiçbir maç için önceden kesin tahminlerde bulunmak mümkün değil ama Sivasspor olarak özellikle kendi sahamızda oynayacağımız maçlara büyük önem veriyoruz.” [/b] [img]http://www.e-kolay.net/fanatik/images1/futbol/1lig/lorant0407.jpg[/img] |
İnsanı başarıya götüren faktörlerin hepsi hocamızda mevcut.
İnançlı, sabırlı, olağanüstü gayretli, disiplinli ve başarıya odaklanmış. Durum böyle olunca başarıda kendiliğinden geliyor. |
SİVAS'A DİKKAT EDİN !!
[B] Teknik direktör Werner Lorant, takımının performansından çok memnun olduğunu vurguladı ve sezon başında belirledikleri hedef çıtasını giderek yükselttiklerini belirtti
12 puan var Tarihinde ilk kez Süper Lig’de mücadele eden Sivasspor, ilk 7 haftalık periyotta gösterdiği performansla belki de beklentilerin çok üzerinde bir başarıya imza attı. Son iki maçında Trabzonspor’u deviren ve sezonun flaş ekibi Erciyesspor ile de deplasmanda berabere kalarak toplam 4 puan alan Yiğidolar, artık üst sıraları hedefliyor. Her geçen gün yükselen bir form grafiğine sahip olduklarına değinen Kırmızı-Beyazlı takımın teknik direktörü Werner Lorant, çıtanın kendi kendine tırmandığının altını çizdi. ‘Avantaj bizde’ Futbolcularının durumundan çok memnun olduğunu da sözlerine ekleyen Alman hoca, “Belki kimse bizden bu başarıyı beklemiyordu ama ben takımıma inanıyordum” diyerek futbolcularına ne kadar güvendiğini de gözler önüne serdi. Hafta sonundaki Denizlispor maçına da değinerek şunları söyledi: “Rehavete kapılmayacak kadar kendini bilen, hedefleri olan bir takımız. Ligde hiçbir maç için önceden kesin tahminlerde bulunmak mümkün değil ama Sivasspor olarak özellikle kendi sahamızda oynayacağımız maçlara büyük önem veriyoruz.” [/B] |
Lorant'tan pembe tablo..
Sivasspor, Gençlerbirliği ile yapacağı lig maçının hazırlıklarını sürdürken, teknik direktör Werner Lorant, ''Eğer şansımız varsa ve hafta içinde bir terslik olmazsa takımımız bu maçta sakatsız ve tam kadro hazır olacak'' dedi.. Turkcell Süper Ligi'nde hafta sonunda deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Sivasspor, bu maçın hazırlıklarını PAF takımıyla 4 Eylül Stadı'nda yaptığı maçla sürdürdü. Ülkesinin milli takımında olan Kalla ve rahatsızlığı bulunan Dennis dışındaki tüm futbolcuların forma giydiği 30'ar dakikalık 3'er devre halinde yapılan maçta, futbolcuların oldukça hırslı oldukları gözlendi. Sakatlıkları geçen Gökhan ve Muhammed'in de forma giydiği maçı tribünde Sivassporlu küçük taraftarlarla birlikte izleyen Lorant, devre aralarında futbolcularını toplayarak uyarılarda bulundu. Sivasspor'un PAF takımını 19-0 yendiği karşılaşmada Mehmet 8, Musa 5, İbrahim ve Anderson 2, Balili ile Hayrettin ise 1'er gol attı. Sakat futbolcuların iyileştiklerini ve takımla birlikte çalışmaya başladıklarını kaydeden Lorant, ''Umarım sakatlıkları iyice geçmiştir. Zaten kart cezalısı olan Musa da cezasını tamamladı. O da bu hafta oynayabilir. Eğer şansımız varsa ve hafta içinde bir terslik olmazsa takımımız Gençlerbirliği karşısında sakatsız ve tam kadro hazır olacak'' diye konuştu. Sezona iyi bir başlangıç yaptıklarını ifade eden Alman teknik adam ''Bu, takım için çok önemliydi. Konsantremizi bu biçimde sürdürmemiz gerekiyor. Önümüzde 2'si deplasman, 2'si de sahamızda olmak üzere 4 tane çok önemli maç var. Bu maçlarda da bunu sürdürürsek, bunlardan da başarılı sonuçlar alırsak ilk devre için 'iyi iş başardık' diyebiliriz.'' dedi. PAF takımıyla yaptıkları hazırlık maçında Gençlerbirliği maçında sahaya çıkacak kadroyu belirlemek için çeşitli açılardan değerlendirme yaptığı ifade eden Werner Lorant, ''Gördüğüm kadarıyla Denizlispor'a karşı sahaya çıkan kadroda pek bir değişiklik olmayacak. Zaten takımda büyük bir değişiklik yapmak için büyük bir nedenim yok'' dedi. Ajansspor.com dan |
Werner LORANT SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN....SİVASA SÜPER BİR HAVA GETİRDİN ELİNE VE GÖNLÜNE SAĞLIK...
|
selam
ben lorant ismi geçtiğinde başarılı olacağımızı biliyordum takımı maça çok iyi motive eden bir hoca lorant ben ona güveniyordum ve güvenimi boşa çıkarmadı biz onunla çok iyi işler yapacağız allah başımızdan eksik etmesin
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:25. |