SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Rakip Taraftarlar (Aramıza Hoşgeldiniz) (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=50)
-   -   Kayserispor'dan Sivas'a kutlama (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=14612)

NAUGHTYBOY58 26.11.2007 17:35

-->: KOMŞUMUZ SİVAS

[B]Eywllh Kardeşim ;)[/B]111..............

sinan-58 26.11.2007 18:01

-->: --->: KOMŞUMUZ SİVAS

[QUOTE=Rook;278538]DepLasmanada geldim gördüm. Netten atar yapmayız. Başarılar dedik. Ordada başarıları fazlasıyla söyledik. Sizden çok sizin takıma bağırdık tebrik ettik.

Sahada Sivas Tribünde biz kazandık :))
Size önerim. o bizim yandaki iki küçük grub varya üni ile çılgınlar58 onlar birleşsin.

Birde Merkez Tayfa vardı ? onları hiç göremedim ?

Sivastaki tüm tribün grubları birleşip takımlarını daha iyi bir şekilde desteklemeli.

Sanane bunlardan diyebilirsiniz ama inanın Medya sizin Yanınızda geçen senelerde bizim tribünler sizden iyi olduğu halde karalandık. Başarılarımızı istemediler.

Sizin takımınız iyiyken, medyada az buz destek verirken bu tribün olayını çözün derim ben.

Bu Arada Cin Ali Petrol ve Dinlenme Tesislerindeki Bakkalcı amcaya selamlar :)))[/QUOTE]

ilk once verdiğiniz destekten dolayı sonsuz tşk ederiz bazı kişiler yuzunden biraz kufur ettik özur dileriz golden sonra gaza geldik ondan oldu taraftar grupları hakkında dediklerin ise gruplar elinden geleni yapıyor ama yonetim destek vermiyor gormustursunuz grup taraftarının çoğu dışarıda kalınca kapıya yuruduk epeyi içeri girebildi ama yinede 50-100 kişi giremedi yonetimin gruplara destek çıkması lazım

Rook 28.11.2007 17:02

--->: KOMŞUMUZ SİVAS

Bilader ama 50-100le oLmaz bu işler.
Yönetiminde Şampiyonluk veya Daha kalıcı başarı istiyosa Taraftarın şart olduğunu bilmesi lazım.

nazimgulturk 28.11.2007 17:07

[QUOTE=Rook;279230]Bilader ama 50-100le oLmaz bu işler.
Yönetiminde Şampiyonluk veya Daha kalıcı başarı istiyosa Taraftarın şart olduğunu bilmesi lazım.[/QUOTE]

haklısın kardeş ben istanbulda yaşıyorum ve sivassporluyum ama trübün kültürü yok sivasta açıkca belli hemen göze çarpıyor ..
çünkü hep bir ağızdan destek yok.. gruplar küçük ve aralarında anlamsız bir çekişme var neticedede böyle oluyor..ama zamanla düzelir inşallah.

sivaslıbaki 28.11.2007 17:08

[QUOTE=fatihdev;256743]kayseri eskiden sivasın bi, ilçesi diye hava atıyoz gardaş adamlar simdi 5 sivas kadar büyüdü bizim iş adamlarımızda onların verdiği desteğin onda birini verse kral oluruz be[/QUOTE]

[B][COLOR="Blue"]abi walla önceden bizim ilçemiz olan kayseri şimdi bizim 5 katımız kadar büyüdü.[/COLOR][/B]

Rook 02.12.2007 17:12

--->: kayseriden selamlar

Samimi Yaklaştık ama Golden sonra ayp ettiniz!

yigidomustafa58 02.12.2007 17:17

[QUOTE=Rook;280799]Samimi Yaklaştık ama Golden sonra ayp ettiniz![/QUOTE]
[B]
noldu gardaş anlat bakam bi benim haberim yok ne ayıbı burda bir ayıp ettiyse dostça çözülür...konu ney geçen haftaki maçmı?[/B]

ilyasbaba_58 02.12.2007 17:59

İnşallah bu iki komşu takımın kardeşligini kimse bozamayacak.selam ve dua ile.

semihkilic_58 10.12.2007 12:31

Kayserispor'dan Sivas'a kutlama

Kayserispor Başkanı Recep Mamur, süper ligde liderlik koltuğuna oturan Sivasspor'u kutladı.
Mamur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Anadolu'dan bir takımın lider koltuğuna oturmasının sevindirici olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:

''Bu hafta Sivasspor'un liderliğe yükselmesi, bir Anadolu kulübü olarak bizleri çok sevindirdi. Anadolu'dan bir takımın lider olması sevindirici. Liderlik koltuğuna oturan Sivasspor'u kutluyorum. Başarılarının devam etmesini, liderliklerinin sürmesini diliyorum.''

semihkilic_58 10.12.2007 12:33

--->: Kayserispor'dan Sivas'a kutlama

helal olsun kayserispora zaten sivasspor kayserıspor macında da gosterdıler yı nıyetlerını tşkler

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:42.