![]() |
--->: SİZCE YENİ BİR STADYUM MU YAPILSIN KAPASİTEM
elbette oncelik bu yil sanpiyonluk ama stad gercekten en buyuk ihtiyacimiz. Dusunun yeni stad veya buyutulmus modern bir stadimiz oldugunda ister istemez taraftar sayimiz cogalacaktir. bakin FB daha once 20 & 30 binlik stadlarda oynuyordu adamlar stadi buyutup mored hale getirince 52 bin bile kucuk gelmeye basladi. cunku herkez buyuk ve modern stadlara gitmek ister.
Gelecegimizin saglamlastirmak icin gereklidir diyenlerdenim. |
toki bize alttan ısıtmalı, trübünleri sahaya yakın ve komple kapanabilen 25bin kişilik bi stad yapsa fenamı olur.......
gs ye yaptığı kıyağı acaba Sivasa yapabilirmi? zor ama kim bilir........... |
yeni stad iyi olur ama onun icin gerekli para nerde veya kim destek cikar bole bi calismaya solesene
|
-->: SİZCE YENİ BİR STADYUM MU YAPILSIN KAPASİTEMİ
2007-2008 sezonu'nda en fazla ilgi olan karşılaşma 20. haftadaki Fenerbahçe (10541) müsabakası olurken, en az ilgi 4 Eylül Stadyumu'nda 5'nci haftadaki Gençlerbirliği Oftaşspor (4258) mücadelesinde oldu.
Sivasspor geride bıraktığı 11 iç saha karşılaşmasında ortalama bilet olarak 6870 kişiye müsabaka oynadı. İşte Sivasspor seyirci sinin hali siz kalkmış yeni bir stadyumdan bahsediyorsunuz adama demezlermiki bu stadyumu doldurdunuzda yenisini istiyorsunuz elbette her sivaslı gibi bende modern bir stadyum olmasını isterim ama malesef bu stadı dolduramazken daha büyüğünü istemek biraz abest kacar diye düşünüyorum |
[QUOTE=Bahattin;315834]yeni stad iyi olur ama onun icin gerekli para nerde veya kim destek cikar bole bi calismaya solesene[/QUOTE]
dedimya işte toki gs ye yaptığı kıyağı bize de yapacak........ çok zor ama imkansız değil...lobiye bağlı...... |
--->: -->: SİZCE YENİ BİR STADYUM MU YAPILSIN KAPA
[QUOTE=altuntas58;315838]Evinde 11 karşılaşmada taraftarının desteğiyle rakiplere karşı üst düzey performans sergileyen yiğidoyu 11 müsabakada bilet alarak takip eden seyirci sayısı 75562 oldu.
2007-2008 süper lig sezonu'nda evinde 11 karşılaşma oynayan Sivasspor, 11 karşılaşmanın 10'undan sahadan galip ayrıldı. 2007-2008 sezonu'nda en fazla ilgi olan karşılaşma 20. haftadaki Fenerbahçe (10541) müsabakası olurken, en az ilgi 4 Eylül Stadyumu'nda 5'nci haftadaki Gençlerbirliği Oftaşspor (4258) mücadelesinde oldu. Sivasspor geride bıraktığı 11 iç saha karşılaşmasında ortalama bilet olarak 6870 kişiye müsabaka oynadı. İşte Sivasspor seyirci sinin hali siz kalkmış yeni bir stadyumdan bahsediyorsunuz adama demezlermiki bu stadyumu doldurdunuzda yenisini istiyorsunuz elbette her sivaslı gibi bende modern bir stadyum olmasını isterim ama malesef bu stadı dolduramazken daha büyüğünü istemek biraz abest kacar diye düşünüyorum[/QUOTE] bakmayın siz o habere o kadarda değil..... hem stadın dolması ile yeni stad yapılması arasında ben bir alaka kuramıyorum... insanca maç seyredebilmek için stadın kapasitesinin yetmemesimi lazım sayınhocam ???? |
--->: -->: SİZCE YENİ BİR STADYUM MU YAPILSIN KAPA
[QUOTE=altuntas58;315838]2007-2008 sezonu'nda en fazla ilgi olan karşılaşma 20. haftadaki Fenerbahçe (10541) müsabakası olurken, en az ilgi 4 Eylül Stadyumu'nda 5'nci haftadaki Gençlerbirliği Oftaşspor (4258) mücadelesinde oldu.
Sivasspor geride bıraktığı 11 iç saha karşılaşmasında ortalama bilet olarak 6870 kişiye müsabaka oynadı. İşte Sivasspor seyirci sinin hali siz kalkmış yeni bir stadyumdan bahsediyorsunuz adama demezlermiki bu stadyumu doldurdunuzda yenisini istiyorsunuz elbette her sivaslı gibi bende modern bir stadyum olmasını isterim ama malesef bu stadı dolduramazken daha büyüğünü istemek biraz abest kacar diye düşünüyorum[/QUOTE] arkadaşlar ilk yarıda en çok syirciye oynayan 3. takım olduk.. 1.fb 2.bjk 3.sivas 4.bursa 5.konya diye devam ediyor.. buda yiğiterin tespiti sayın altuntaş58................... |
-->: --->: -->: SİZCE YENİ BİR STADYUM MU YAPILSIN
[B][QUOTE=sensetik;315842]bakmayın siz o habere o kadarda değil.....
hem stadın dolması ile yeni stad yapılması arasında ben bir alaka kuramıyorum... insanca maç seyredebilmek için stadın kapasitesinin yetmemesimi lazım sayınhocam ????[/QUOTE] Hocam yeni stat yapmayız da mevcut stadda değişiklik olur... Diğer tribünlerin üzeri kapatılır vs... Sizin yukarıda söylediğiniz türde bir stad için 100 milyon dolarlık bir kulüp bütçesi ve devamlı lisanlı ürün satışı gerekli ayrıca sponsprlar...[/B] |
[QUOTE=sensetik;315826]toki bize alttan ısıtmalı, trübünleri sahaya yakın ve komple kapanabilen 25bin kişilik bi stad yapsa fenamı olur.......
gs ye yaptığı kıyağı acaba Sivasa yapabilirmi? zor ama kim bilir...........[/QUOTE] bencede toki öle bir kiyak yapsa bize süperrrrrrr olur ya ama zor |
-->: --->: -->: SİZCE YENİ BİR STADYUM MU YAPILSIN
[QUOTE=sensetik;315842]bakmayın siz o habere o kadarda değil.....
hem stadın dolması ile yeni stad yapılması arasında ben bir alaka kuramıyorum... insanca maç seyredebilmek için stadın kapasitesinin yetmemesimi lazım sayınhocam ????[/QUOTE] Ben isterimki Sivasımız dünyada eşi benzeri olmayan harika bir stadyumu olsun ama malesef hala biz elimizde bulnan eskiyi yenilemekle meşgulüz TOKİ bize stadyum felan yapmaz cünkü biz istanbulun büyütülmüşlerinin yanında yok sayılıyoruz sizinde dediğiniz gibi lobi faaliyetleri çok yoğun olmalıki ancak harekete gecsinler ama bizde öyle bir faaliyet söz konusu bile değil elimde bir Abdullatif Şener gibi bakanımız vardı onunda kıymetini bilemedik şimdi biz kiminle lobi kurupta TOKİyi harekete gecireceğiz |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:27. |