SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Olimpiyat Stadını Dolduralım (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=15652)

puar 14.01.2008 20:38

--->: Olimpiyat Stadını Dolduralım

[QUOTE=serhatcan;299306]kardeşş direk otobüs yok stadyuma.yani belediye otobüsü yok. dolayısıyla özel otobüs tutulacak. gidiş dönüş ama.[/QUOTE]

okmeydanından 34m ile 146 b ler ordan geçiyor en azından 300 metre yakından geçiyor...yinede siz bilirsiniz tabi

serhatcan 14.01.2008 20:41

YAA EĞER BİLET FİYATLARIYLA BİRLİKTE MASRAF 25 YTL Yİ GEÇMEZSE BENCE TOPLUCA HERKES BİR ARABADA GİTMESİ GÜZEL OLUR. HEM TEZAHURATALRDA ÜRETİLİR.

serhatcan 14.01.2008 20:43

[QUOTE=puar;299315]okmeydanından 34m ile 146 b ler ordan geçiyor en azından 300 metre yakından geçiyor...yinede siz bilirsiniz tabi[/QUOTE]

BİDE DÖNÜŞÜ VAR AMA.HADİ GİDERKEN 300 MT UZAKTA İNDİK YÜRÜDÜK. YA DÖNÜŞTEE. YİNE ARABA BULUNACAKMI. BU BÜYÜK SORUN

ua58ibo 14.01.2008 20:43

[QUOTE=serhatcan;299299]ARKADAŞLARR.OKMEYDANI CEMAL KAMACI SPOR SALONUNUN ORADAN BÜYÜK İHTİMAL OTOBÜS KALDIRACAĞIZ. STAD A GİDİŞ DÖNÜŞ 10 YTL OLACAK. SADECE GİDİŞ DEĞİL DÖNÜŞ DE DAHİL OLACAK. BU KONUDA DÜŞÜNCELERİNİZİ ALALIM. HEM RAHAT GİDİŞ DÖNÜŞ OLUR.[/QUOTE]

sizi tebrik ediyorum bunu bütün köy derneklerinin ve istanbul sivasspor taraftarlar derneğininde yapması lazım inşallah onlarda yapar eğer yaparsa seyirci sayısında büyük bir artış olur

sivaslimonur 14.01.2008 20:45

arkadaşlar bende gitmeyi düsünüyorum. okmeydanında oturuyorum. masraf ne tutar sizce

puar 14.01.2008 20:45

eğerki pazar 4 te olsaydı o mac fule yakın çekerdi ama ne olursa olsun orda olacağız inş.

altuntas58 14.01.2008 20:56

-->: --->: Olimpiyat Stadını Dolduralım

Şimdiden bir çok mazeretler uydurulmaya başlanmış ayrıca bazılarıda fiyasko olmasını bekler gibi kimse gitmez diyerek destek olnunacağı yerde köstek olmaya calışıyor kimin eline ne gececek seyircinin az gelmesinden anlayamadım şartlar ne olursa olsun ben ve cevrem orda olactır ve ben inanınyorumki en az 20 bin kişi orda olacaktır bazılarının ben demiştim bak dediğim cıktı 2-3 bin kişi geldi demesine fırsat vermeyeceğiz sivassporu seven herkes cumartesi günü bir fırsatını bulup mutlaka bu maca gelmeye calışmalı tahmin ediyorum taksimden belediye otobüsleri kalkacaktır olimpiat stadyumuna gitmek öyle denildiği gibi zor değil insanın içinde olduktan sonra dağları aşar bu macı izlemek için şartlarımızı zorlayalım istanbuldaki sivas seyircileri için Nagatif düşünenlerin sevincini kursağında bırakalım

Kokomo 14.01.2008 20:58

Maç niye Pazar olmadı diyen zırıl zırıl aglayan kardeşlerim ;
Bir Cumartesi de Sivasspora ayırın !
Bir Cumartesi de dükkanı kapatın !
Bir Cumartesi de işten izin alın !
Bir Cumartesi de yola erken çıkın !
Ölürmüsünüz ?

Şu lanet İstanbul da sadece 1 gün de gercek yiğido olun !

gurbet123 14.01.2008 21:03

arkadaşlar ugur yıldırımda haberi oılan varmı ne oldu

sivas_kangallı 14.01.2008 21:11

walla hiç bi ses çıkmadı sadece isimi duyuldu bilgisi olan warsa sölermi?

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:20.