![]() |
--->: SİVASSPOR/Fenerbahçe Maçı Tahmin Ve Yorumlar
1-0 OLSUN BİZİM OLSUN.FENERİ ELİ BOŞ GÖNDERİRSEK YOLU YARILAMIŞ OLURUZ..
|
[COLOR="DarkRed"][B]AkııııııııııııııııııııııııııLLı ol Fb:D[/B][/COLOR]
[COLOR="Red"][B] SeN ŞiMDi ÇaTLa! HıRSıNDaN PaTLa ! SiVASSPOR biR NuMaRa!!!..... [/B][/COLOR] |
[QUOTE=puar;306222]Varmısını her golde bir msj atmaya???[/QUOTE]
[FONT="Comic Sans MS"][B][COLOR="DarkRed"]Gardaş ben maçı Gazimahallesinde Zara yada Divriğililer derneğine gitmeyi düşünüyorum bayraklar davullar zurnalar formalar atkılar valla rakip taraftar bile giremio:Dadeta küçük SİVAS Gazi mahallesi ordanda maç biter alırız ALLAH ın izini ile Şelale türkü restoranta Bir kızıltuğ Bir Hasan Erdoğan Bir Ercan Papur değme keyfime:D[/COLOR][/B][/FONT] [COLOR="Red"][B]BekLe Aziz Kocan GeLiO:d[/B][/COLOR] [FONT="Comic Sans MS"][B][COLOR="Blue"]unutma her yüzüne gülen dost degil, her arkandan gülende düsman degil __________________ ***SPOR SEVGİ ~ BARIŞ VE KARDEŞLİKTİR*** [/COLOR][/B][/FONT] [COLOR="Blue"][B][FONT="Comic Sans MS"];)[/FONT][/B][/COLOR] |
Evet arkadaslar tkrar diyorum hergolde sms atıyoruz evet diyenler?????????
|
-->: SİVASSPOR/Fenerbahçe Maçı Tahmin Ve Yorumları
tek korkum davidin şutları, zaten içeri giremeyeceklerde, uzaktan atarlarsa atarlar..
|
bend alexten korkuyorum ne olursa olsun adam klas bir hareketle işi bitiriyor...gerçi karşısında antep bjk ts gs yok Çok şükür sivas defansı var... vederson oynarsa oda tehlikeli olur...kemalın oynaması bizim daha iyi.
|
alex önemsiz bence :) karşısında avrupanın en iyi 4 lü defansı olacak :)
|
[QUOTE=puar;306992]bend alexten korkuyorum ne olursa olsun adam klas bir hareketle işi bitiriyor...gerçi karşısında antep bjk ts gs yok Çok şükür sivas defansı var... vederson oynarsa oda tehlikeli olur...kemalın oynaması bizim daha iyi.[/QUOTE]
alex tehlikeli ise bizim savunmamız daha tehlikeli...:):D Karim Saidi var Abdurrahman var alex'E geçit yok...:):D |
--->: RoBerTo cArloS
[B]ONLAR MAÇTAN PUAN ALAMAYACAKLARINI BİLDİKLERİ İÇİN BOŞ İŞLERLE UĞRAŞIYORLAR.BOŞ VERİN SİZ[/B]
|
[QUOTE=jakobieen;306983]tek korkum davidin şutları, zaten içeri giremeyeceklerde, uzaktan atarlarsa atarlar..[/QUOTE]
deivid varsa bizde de akın var...murat var abdurrahman var said var...antepe boş alan buldu vurdu iki tane şanstan girdi...unutma çoğu takım 4 eylülde şut dahi vuramadı...;) |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:18. |