![]() |
--->: Bülent Hocaya davet?
............sergiooo oynasın artık ....
|
kesinlikle ilk 11 de oynamalı umarım bulent hoca sans tanır
|
yaw bencede cok haklisin tam muhamed sakatken oynasa iyi olur ya onu kulübede otursun diye almadik herhalde ne zmn sans bulduysa hepsinide iyi degerlendirdi bence kocaelide oynatmasi lazim.
|
[B]Sergio Pacheco geçen Kayserispor maçında Faruk'un yerine ilk 11 de oynayabilirdi...[/B]
|
--->: SERGİO PACHECO DE OLİVEİRA
[B]İbrahhim ile iyi bir ikili oluştudular şans verilse daha da güzel şeyler yapacak...[/B]
|
-->: SERGİO PACHECO DE OLİVEİRA
[B]yarınki bursa maçında gol atacağını hissediyorum..hem de uzaktan çatala..tuhaf bir his ama :)[/B]
|
[B]Sergio bana göre ofansif anlamda bizim için çok önemli bir oyuncu bu oyuncuya sahip olduğumuz için çok şanslıyız bence...[/B]
|
[B]Sergio bana göre ofansif anlamda bizim için çok önemli bir oyuncu bu oyuncuya sahip olduğumuz için çok şanslıyız bence...[/B]
|
Cevap: SERGİO PACHECO DE OLİVEİRA
bence şu oliviera yı ilk 11 e alsa bülent uygun sivasspor fark atar bence çünkü adam top cambazı bana öyle geliyor.:D
ben bülent hocanın yerinde olsam ilk 11 e alırım bence bülent hoca hata yapıyor gençlerbirliği maçında ilk 11 e alsa çok iyi olacak eğer oynatmayacaksa niye aldılar.boşa para veriyorlar kulübede otursun diye alıyorsa hay hay ama niye ilk 11 de ona şans vermiyorki.faruk u oliviera alsa ilk 11 e mesela hayrettinin yerine faruk u alsa :)musa nın yerine de oliviera.o zama sivasspor kesin galip gelir.kesin ben bu lafı çok emin söylüyürum.yeminediyorum.:D |
Cevap: SERGİO PACHECO DE OLİVEİRA
SERGİO WHERE ARE YOU?
BİRİLERİ SERGİONUN DURUMUNUN NE OLDUĞU HAKKINDA YAZI YAZMAYACAK GALİBA:( BÜLENT HOCA TRANSFERİNDE ÇOK ÜMİT VERDİ HEPİMİZE HATIRLAYIN ... AMA GÖREMİYORUZ MAÇLARDA MALSEF:( ÇOK TEKNİK Bİ ADAM ORTA SAHADA TAKIMA UYUM SAĞLAMASI İÇİN BEŞ MAÇ ÜST ÜSTE OYNAMALI EN AZINDAN ONDAN SONRA TUM GİBİ KENDİNİ BULACAKTIR.. BÜLENT HOCADAN BU KONUDA Bİ AÇIKLAMA BEKLİYORUZ SAYGILAR... |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:49. |