SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   SİVASSPOR/Konyaspor Maçı Tahmin ve Yorumları (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=17419)

konyahooligans 22.03.2008 08:57

--->: SİVASSPOR/Konyaspor Maçı Tahmin ve Yorumları

[QUOTE=TS58;336575]Konya'nın etli ekmeği lezzetlidir. Tandır'da iyi gider.

Hanide benim 50 gr pastırmam, pastırmam
Konya'dan başkasına gol atmam oy oy
Güle güle Konya
al golleri kalene, yol al memleketine[/QUOTE]

[FONT="Arial Black"]Sana veririm 100 gram pastırma

Atarım golleri sizin tarafa

paşa giderim Konyama[/FONT]

Maça birgün kaldı arkadaşlar güzel bi karşılaşma olacagına eminim iyi oynayan kazansın.

ibrahimovic7 22.03.2008 09:34

Formanızı atkınızı, bayrakları alında gelin!!

Sivasspor bu haftaki konyaspor maçına çok önem veriyor. Hem konyanın üstünlüğüne son vermeye hem puanını "58" yapmaya birde yarın o stat'ın full dolmasına. Herşeye inanıyoruz herkes inansın bu ligin sonunda şampiyonluk olmasa bile bir başarı öyküsü var oda yiğidoların ligin başından sonuna kadar ki şampiyonluk öyküsü. İnşallah burdan merkez tayfa gurubuna çılgınlar 58'e, 1967 genc taraftarlara, CÜSSKB Üniversiteli gençlere de başarılarımızı diliyoruz ve Hepinizi yakında aynı tribünde destek yaparkende görmek istiyoruz. Sivas halkına birkez daha kucak dolusu selamlar ederiz ANTALYALIYİĞİDOLAR ŞİFRE 07*58*

nalcaciboy 22.03.2008 09:55

[QUOTE=merkez_ismail;336605][B]
KARDESIM SEN BAKMA MILLETE BURDA YAZANLARIN COGU SIVASTA BILE DEIL DE ISTE AZI OLAN KONUSUYOOO NE YAPARSIN ILK YARI ORDA NASIL KARSILANDIK ISE BURDADA O SEKILDE KARSILANIRSINIZ DERNEK YONETIMININ KATKISI BUYUK OLDU BIZE KONYADA YEMEK FELAN YEDIRILDI MERAK ETMEYIN BU YAZILARI BOS VERIN SIZ IYI OYNAYAN KAZANSIN ...![/B][/QUOTE]

ewy.elimizden geldigince agırlamaya çalışmıştık.biz agırlama da istiyoruz sadece bize karısılmasın polis zorluk yaratmasın adam gibi maca girelim takımımızı destekelyelim cıkalım onu istiyoruz inş. de öyle olur.kotu oynasak da rezil olsak da yerin dibine gecsek de biz knoyasporluyuz destekleriz.bu arada 2 otobus ayarlanmış gibi ama bu akşam uzeri belli olacak.cunku bazen emniyetler arası yazısma sonucu taraftar gidemiyor nitekim gaziantepe 15 otobusumuzu son anda kaldırtmadıkları gibi.hala kesin bieşy yok.bilfigim 2 otobus ayarlanacak gibi.olursa geliriz gelemessek de centilmence bi musabaka olması dilegiyle..

ferhat_58_oğuz 22.03.2008 10:17

allahın izniyle inşallah bu maç bizim

TS58 22.03.2008 10:18

[QUOTE=ksali;336597]bu sarkinin okunusu boyle deyil ama neyse!! sen anladin onu:D iyi oynayan kazansi sonucta dosluk onemli. ama buyuk konusmak iyi deyildir bazen hesaplar cuzdana gore uymaz .selamlar tum sivasa .[/QUOTE]

Konyalı arkadaşlar bu kadar alınmanıza gerek yok.İnanın ki küfür düşünüp yazmadım. Sadece espri olsun diye yazdım. Bundan ben adım kadar eminim. Sizde gönlünüzü ferah tutun.
Sevgilerimle,

ferhat_58_oğuz 22.03.2008 10:19

haydi yiğidolAR bizi mutlu edin

TS58 22.03.2008 10:20

[QUOTE=konyahooligans;336669][FONT="Arial Black"]Sana veririm 100 gram pastırma

Atarım golleri sizin tarafa

paşa giderim Konyama[/FONT]

Maça birgün kaldı arkadaşlar güzel bi karşılaşma olacagına eminim iyi oynayan kazansın.[/QUOTE]

Konyalı arkadaşlar bu kadar alınmanıza gerek yok.İnanın ki küfür düşünüp yazmadım. Sadece espri olsun diye yazdım. Bundan ben adım kadar eminim. Sizde gönlünüzü ferah tutun.
Sevgilerimle,

TS58 22.03.2008 10:23

[QUOTE=ksali;336597]bu sarkinin okunusu boyle deyil ama neyse!! sen anladin onu:D iyi oynayan kazansi sonucta dosluk onemli. ama buyuk konusmak iyi deyildir bazen hesaplar cuzdana gore uymaz .selamlar tum sivasa .[/QUOTE]

Sevgilerimle,

GLoBe-Y-Gençlik 22.03.2008 10:24

[I][B][COLOR="Red"]BAKIYORUMDA YORUMLARA HERKEZ BISEY YAZMIS KONYAYI DEVIRELIM ANLASILIR YAZILARIN DOGRUMU YANLISMI[/COLOR][/B][/I]

TS58 22.03.2008 10:28

[QUOTE=AhMeTTuRaN90;336691][I][B][COLOR="Red"]BAKIYORUMDA YORUMLARA HERKEZ BISEY YAZMIS KONYAYI DEVIRELIM ANLASILIR YAZILARIN DOGRUMU YANLISMI[/COLOR][/B][/I][/QUOTE]

Sen beni sorgulayamazsın Arkadaşım. Benim yaşım 41 ne yazdığımı çok iyi biliyorum. Takma kafanı sen rahatına bak.

ŞAMPİYON SİVASSPOR olmalıdır.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:28.