SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   İzmirli Yiğidolar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=113)
-   -   IZMIR`DE SIVAS-GS MACINI IZLIYORUZ!!! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=18237)

myway 04.05.2008 00:30

-->: --->: IZMIR`DE SIVAS-GS MACINI IZLIYORUZ!!!

[B][QUOTE=izmirligardaş58;360167]yalçın abi sen bizim herşeyimizssin hem maçtan önce hancıda oturcaz sohbet muhabbet biliyosan sölemiyim çok güzel sakin biyer ama maç saatine kadar[/QUOTE]

arkadaslar isi olmayan 5. 30 da da gelebilir muhabbet ederiz:)

Formalarla atkilarla ordayiz.

Fatih hocam bu arada senin uyelik sifresini yarin halledicem insallah:)[/B]

izmirliyigido 04.05.2008 00:31

--->: IZMIR`DE SIVAS-GS MACINI IZLIYORUZ!!!

[QUOTE=izmirligardaş58;360167]yalçın abi sen bizim herşeyimizssin hem maçtan önce hancıda oturcaz sohbet muhabbet biliyosan sölemiyim çok güzel sakin biyer ama maç saatine kadar[/QUOTE]

İnşallah Fatih'cim gelmeyi çok istiyorum Dedim ya arkadaşlarım (ailece) gelecek, onları ekemiyorum. Ama ekebilirsem aynen yanınızdayım. O olmasa bile galibiyet sonrası tura kesin geleceğiz.

Haydi bir kez daha aşk ile, şevk ile

Korkmuyoruz Cimbombom'dan
Korkmuyoruz Kanarya'dan
Biz inandık, herkes duysun,
Bu sene şampiyon Anadolu'dan..

.

ertugrulss 04.05.2008 00:34

-->: IZMIR`DE SIVAS-GS MACINI IZLIYORUZ!!!

lay lay lay lay lay lay laaayyyyy siiivaaasspooooooooorrrrrrrr :D sivas gol gol gol sivas gol gol gol sivas gol gol gol :Dhey kervancı nere? giderim bree hancıı :D ne var orda kervancı? ulubatlı mehmetyıldızın cincon fethi var :D emmioğlu gol gol gol :D

izmirligardaş58 04.05.2008 00:39

--->: -->: --->: IZMIR`DE SIVAS-GS MACINI IZLIYORU

[QUOTE=myway;360173][B]

arkadaslar isi olmayan 5. 30 da da gelebilir muhabbet ederiz:)

Formalarla atkilarla ordayiz.

Fatih hocam bu arada senin uyelik sifresini yarin halledicem insallah:)[/B][/QUOTE]

babacım hallettim ya kaçtane üyelikte istedim olmadı heralde site moderatörü çok girişimden huylandı anti santi ıp den kodladı kabul etmedi ya ne zoruma gitti bişi yazamayınca bide gsli bi terbiyesiz bişiler yazmış cvp veremediğim için ağlıcaktım neredeyse ben yarın erkenden gelcem inşallah 5 civarı

izmirligardaş58 04.05.2008 00:42

[QUOTE=izmirliyigido;360174]İnşallah Fatih'cim gelmeyi çok istiyorum Dedim ya arkadaşlarım (ailece) gelecek, onları ekemiyorum. Ama ekebilirsem aynen yanınızdayım. O olmasa bile galibiyet sonrası tura kesin geleceğiz.

Haydi bir kez daha aşk ile, şevk ile

Korkmuyoruz Cimbombom'dan
Korkmuyoruz Kanarya'dan
Biz inandık, herkes duysun,
Bu sene şampiyon Anadolu'dan..

.[/QUOTE]

nerde sivas biz ordayız heyyy izmir tayfası size sesleniyorum ben yanlış okuyorum sanırım yalçın abim bişiler yazmış onada organize bişiler yapalımmı mesela evine baskın yapıp zorla hancıya getirelim ne dersinz organizasyonun adıda yalçın abi hancıya:D
sen bilirsin abi istersen gelmemeyi dene bi bu arada yalçın abinin evine hareket saati 15,00 duyanlar duymayanlara

myway 04.05.2008 00:43

-->: IZMIR`DE SIVAS-GS MACINI IZLIYORUZ!!!

[B][QUOTE=ertugrulss;360176]hey kervancı nere? giderim bree hancıı :D ne var orda kervancı? ulubatlı mehmetyıldızın cincon fethi var :D emmioğlu gol gol gol :D[/QUOTE]

abi muhtesemsin sen :D neyse ben yattim hepinize hayirli geceler. Yarin gorusmek uzere:)[/B]

Harput0658 04.05.2008 01:09

Arkadaşlar yarın buluşma fotolarınızı buradan bekliyoruz.

35fulya58 04.05.2008 10:30

[QUOTE=izmirligardaş58;360183]nerde sivas biz ordayız heyyy izmir tayfası size sesleniyorum ben yanlış okuyorum sanırım yalçın abim bişiler yazmış onada organize bişiler yapalımmı mesela evine baskın yapıp zorla hancıya getirelim ne dersinz organizasyonun adıda yalçın abi hancıya:D
sen bilirsin abi istersen gelmemeyi dene bi bu arada yalçın abinin evine hareket saati 15,00 duyanlar duymayanlara[/QUOTE]

Fatih abi, gelin babamı kurtarın. Bende bu sayede gelirim sizinle. Hep beraber seyredelim !.

oguzhan585858 04.05.2008 11:17

SİVAS OLURDA DURULURMU SIVAS DIYINCE AKAN SULAR DURUR

yigido_sampiyon 04.05.2008 12:01

organizasyon yine güzel olacak ...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:22.