![]() |
--->: SS.com 4. İftar Buluşması
[B][I]keske bende gelebılsem boylesı guzel bı organızasyonda bende olmak ısterdım katılan emek veren herkese tesekkurler inanıyorum mukemmel bi iftar bulusması olacak
asker yigido safak 70 [/I][/B] |
60- Enver Kılıç
61- Uzeyir Kılıç 62- Mustafa Hasdemir |
[B][B]İFTAR LİSTESİ
1 ) Recep Yüksel 2 ) Eşi 3 ) Oğlu ve kızı 4 ) Hakan Özpınar 5 ) Eşi 6 ) Ömer Coşkun 7 ) Eşi 8 ) Osman Günay 9 ) Recep Oflaş 10 ) Eyüphan Aydın 11 ) Mustafa Parlak 12 ) Murat Sarı 13 ) Eşi 14 ) Mehmet Altuntaş 15 ) Tolga Altuntaş 16 ) Ali Beyde 17 ) Bozkurt1453 18 ) Hakan Demirezen 19 ) Eşi 20 ) Mustafa Saltık 21 ) Arkadaşı 22 ) Furkan 23 ) Mesocan 24 ) Umut 25 ) Bülent Orbeyi 26 ) Nesli 27 ) Ablası 28 ) Svsyzr 29 ) Arkadaşı 30 ) İbrahim Yaşar 31 ) Furkan Yaşar 32 ) Ramazan Yaşar 33 ) Özkan Öksüz 34 ) Cenk 35 ) Yunuspaşa 36 ) İhsan Çıkrık 37 ) Eşi 38 ) İbrahim Ergin 39 ) Hatice Özlü 40 ) Kaptan 41 ) Şaban Bayram 42 ) Sonnur Özdemir 43 ) Nazım Gültürk 44 ) Ali Muharrem 45 ) Mustafa Hasdemir 46 ) Muhlis Bayrak 47 ) Alparslan Ataseven 48 ) Arif Bozkurt 49 ) Yidiğo_Burak 50 ) Ağcallı 51 ) Sebahattin Belkavli 52 ) Nabi Öztüran 53 ) Turan Başcı 54 ) Eşi 55 ) Oğlu 56 ) Hüseyin Zabun 57 ) Arif Coşkun 58 ) Aydoğan Çakır 59 ) Zafer Kavak 60 ) Enver Kılıç 61 )Uzeyir Kılıç [/B][/B] |
MAŞALLAH KADRO ŞİMDİDEN DOLDU KORKARIM YER KALMIYACAK.
SAYGILARIMLA MURAT SARILAR |
[B]masallah masallah dahada cok artar insallah :)
katilim gayet güzel gidiyor :D oh oh eglence olacak bizlerde resimleri bekliyoruz[/B] |
SİZİ GÖREMEDİM LİSTEDE İSTANBUL DIŞINDAMISINIZ
[B][QUOTE=sarilartekstil;408961]SİZİ GÖREMEDİM LİSTEDE İSTANBUL DIŞINDAMISINIZ
SAYGILARIMLA MURAT SARILAR[/QUOTE] Murat dayı :D Kader abla Almanyada ikamet etmektedir,Bildiğim kadarıyla[/B] |
BİLMİYORDUM YEGENİM SAYENDE ÖGRENMİŞ OLDUM SAGOLASIN
[QUOTE=sarilartekstil;408965]BİLMİYORDUM YEGENİM SAYENDE ÖGRENMİŞ OLDUM SAGOLASIN
SAYGILARIMLA MURAT SARILAR[/QUOTE] [B]malesef öyle abi yurtdisiyiz nerde sizin ordaki ramazanlar eskisi gibide degil artik buralar artik öyle birbilerine giden yok herkes kendi derdine cekilmis siz orda :) biraraya gelebiliyorsunuz ne mutlu sizlere bunlari degerlendirmek lazim imkani olan gitmeli almanya iftari bana 600 km uzaklikta ben burda tek kalmisim :([/B] |
[B][QUOTE=SivasLady;408967][B]malesef öyle abi yurtdisiyiz
nerde sizin ordaki ramazanlar eskisi gibide degil artik buralar artik öyle birbilerine giden yok herkes kendi derdine cekilmis siz orda :) biraraya gelebiliyorsunuz ne mutlu sizlere bunlari degerlendirmek lazim imkani olan gitmeli almanya iftari bana 600 km uzaklikta ben burda tek kalmisim :([/B][/QUOTE] Abla :) Sen şimdiden yola çık bence , 600 Km dakikada 1 Km gitsen oooo hemen orada olursun. [/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:00. |