![]() |
Cevap: TSL/Sivasspor-Beşiktaş Maçı Tahmin ve Yorum
[B][/B][QUOTE=mfegri;492811]arkadaşlar bkj li taraftarlar bülent hocamız lehine bir pankart hazırlıyolarmış tam olarak öğrenemedim içeriğini ama bilgilendirmek istedim yorum olarak açmayı bilmiyorum sizi bilgilendirmek istedim[/QUOTE]
[B]Eğer böyle birşey varsa yönetim müdahale edip maçtan önce bu pankartı stadyuma soktuturmamalı yoksa.. maç içerisinde ve sonrasında sivas bejeke olayları diye haber ajansları flaş haber geçerler[/B] |
SIVASSPOR BU MACI EVINDE GARANTI ALIR TAHMINIM 2-1
|
onlar hazırlıyorsa sizde hazırlayın bi pankart olur biter (:
|
beşiktaş yenecek hatta hezimete uğratacak gibi geliyor içimde bi korku var beşiktaş gerçekten çok ii oynuyor
|
[QUOTE=talkativeboy;492866]beşiktaş yenecek hatta hezimete uğratacak gibi geliyor içimde bi korku var beşiktaş gerçekten çok ii oynuyor[/QUOTE]
[B]sen bejekelisin galiba :D:D :D:D:D[/B] |
[QUOTE=FatihCan;492814][B][/B]
[B]Eğer böyle birşey varsa yönetim müdahale edip maçtan önce bu pankartı stadyuma soktuturmamalı yoksa.. maç içerisinde ve sonrasında sivas bejeke olayları diye haber ajansları flaş haber geçerler[/B][/QUOTE] [B] Yaziyi okumadiniz galiba? LEHINE diyor, yani aleyhine degil. Besiktas bu maçi bu formla almali. Takimlari çok iyi gerçekten.[/B] |
[QUOTE=PirO58;492888][B]
Yaziyi okumadiniz galiba? LEHINE diyor, yani aleyhine degil. Besiktas bu maçi bu formla almali. Takimlari çok iyi gerçekten.[/B][/QUOTE] [B]bence arkadaş yanlış yazmış.. onlar bizim lehimize birşey yapmazlar.... bunu herkez biliyor..[/B] |
siz bize saygımı duyuyomuşsuuz ettigininz sözler unutulmadı aynı seviyeye düşmicez
|
[QUOTE=Beşiktaşım;492892]Selamın Aleyüküm arkadaşlar
bizde istanbuldan maça gelip bize ayrılan bölümde takımımızı destekleyecegiz Normalde gidecegim deplasmanlar öncesi o gidecegim şehrin takımının forumlarını takip etmem can sıkıntısıyla buraya girdim 8taş yazmaya başlamışsınız 8 golü biz degil futbolcular yedi ! ben burada sivassporlu insanlar görüyorum biz onlara saygı duyuyoruz bazı gördüklerimizle selamlaşıyoruz muhabbet kuruyoruz boş işler peşinde koşmuyoruz o insanlarada saygı duyuyoruz bizim sizinle bir işimiz yok sadece bülent uygunu sevmiyoruz sizinde bizimle bir işiniz olmasın bizi sevmesenizde en azından saygı duyun bizim size duydudugumuz kadar olsa yeter ! herkeze iyi geceler..[/QUOTE] saygiyi sendenmi oreneceyiz bee sen once kendi sitenize girde sivassporumuzun hakkinda yazilanlarabak sen gitte once kendisitenizdeki kendini bilmez saygisiz taraftarlariniza anlatbunlari hepiniz aynisiniz birinizin biri nden farkiyok yazik yazik |
[QUOTE=ÖFŞ2041;492790]Beşiktaş formda , Sivasspor ise çok iyi değil şu sıralar.Beraberlik de iyi sonuçtur diyorum , tahminim [B]2-2[/B][/QUOTE]
Dostum formda olmayan favori olmayan takımlardan kork her zaman. Beşiktaş bu maçtan galibiyet alamaz. Sivasspor biraz direnç göstersin moralleri bozulacak dağılacaklardır. O kadar gözünüzde büyütmeyin BJK'yi şimdiye kadar karşısına cesur güçlü rakip çıkmadığı için galip geliyorlar. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:37. |