![]() |
Cevap: ŞL'de Olimpiyat Stadına Hayır
TABİKİ SİVASTA OYNANMALI BU SİVASLININ EN DOĞAL HAKKI, DÜN LİG TV VE RADYODA DİNLEDİM, B.UYGUN HOCA YAPILACAK BASIN TRİBÜNÜ VE VIP KONUK TRİBÜNÜ İLE HEM KAPASİTE 500 KİŞİ DAHA ARTACAK 16.000 KİŞİLİK OLACAK, AYRICA ZEMİN ÇALIŞMASI AY SONUNA YETİŞECEK DEDİ, YANİ PROBLEM YOK MAÇLAR SİVASTA OYNANACAK, OLMASI GEREKENDE BU BENCE
|
BAŞKANIN TÜM SÖZLERİNE AYNEN KATILIYORUM .KİMBİLİR BU ŞANS BİZE BAŞKA NE ZAMAN GÜLER ,KAYBETSEKTE KAZANAN SİVAS OLACAK.
|
bu anketi zaten boş yere açtınız bu maçlar sivasımızda oynanacak başka yolu yok :D
|
Stadımız yıkılmadığı muddetce maclar Sivas ta oynacak
Gs macındaki tezahüratı unutmayın Chelsa Sivasa nasıl gelecek |
saçmalık olimpiyat felan sivas ta oynanması lazım
|
Sivasspor sivaslinindir tabiki sivasta oynayacaklar!Benim memleketimin taxi cisi,köftecisi,otelcisi,restorancisi,dolmuscusu ve daha bircok sey cogalta biliriz bütün bunlar varken neden kayseri yada ist?Biz yiyemiyoruz alin siz yiyinmi diyelim olmaz kardesim olmaz.Sayin baskanimiz odyakmaz saniyorum calismalara baslatti stadin eksikleri icin ozamana kadar yetisir insallah hersey SIVAS ICIN.
|
tabiki 4 eylül stadinda oynansin.. istanbulla bizim bi alakamiz yokki
|
İstanbul'a gelsin diyenler için açıklıyım. yabancı takımlar gelecekler otelde kalacaklar otelciler para kazanacak. Basın buraya daha çok gelecek onlarda otelde kalacak yemeklerini lokantalarda yiyecekler lokantacılar kazanacak. herkez maçlara gidecek klüp kazanacak. diğer illerden gelecekler burada kalacaklar. daha varda neyse akşam oldu daha fazla yazamayacağım hemde kurtlar vadisi başladı :D
|
arkadaşlar elbette sivasda oynanmalı.
farzedelim ilk rakibimiz anderclecht taa avrupanın kuzeyinden önce istanbula gelecekler.yorgun argın dinlenirler bir süre . sonra ikinci bir uçakla sivasa veya kayseriye oradan da sivasımıza gelecekler bizede son darbeyi vurmak kalacak. yani evet biraz hayal mahsülü olabilişr fakat futbolcular da yorulacaklar. kesin sivas da oynanmalı. şöyle 25 aralık gibi arsenal le falan ayazda karın altında bir maç yapsak da görseler günlerini. |
sivas ta oynansin tabi baska yolu varmi vallaha sevindim
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:34. |