SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Uygun: "Düzelme yolundayız" (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=26885)

PoTt! 21.08.2009 18:11

Cevap: Uygun: "Düzelme yolundayız"

[B]evet düzelme var bu sefer 3 yedik.Bülent hoca bu nasıl defans hiç mi gözün görmüyor defansın halini ersenin halini orta sahanın halini ve artık yeter petkovıcden bıktık akın geçsin kaleye böle giderse korkarım hiç bi düzelme olmayacak sivassporumda:S[/B]

yorgun(58) 21.08.2009 18:12

[QUOTE=yorumcuyuz;550853]yok arkadas kım ne derse desın takımımızda sorunlar var. adama demezler mı gecen sene kı ilk 11 de oynayan 2 oyuncunu verp yerıne ermanı alırsan ve onuda oynatmazssan bu bir hatadır...!hadi bilica yı sattın iyi fiyata dialloyu neden veriyorsun? aldıgın oyuncu diallodan daha mı ıyı? yasının yerıne fenerden burak yılmazı almalıydık...!gecen senekı tamın nere bu takım nere...![B]birde su lafa takıldım bülent hoca elestirilere hemen diyor 5 sene once bu takım nerdeydı diye? peki bülent hoca sen nerdeydın? neyin vardı? bindiğin jeepin lastiğini alamazdın sende bunu unutma..! [/B]bir seyler yaptıysan karşılıgını aldın...! basarı nasıl senınse basarısızlıkta senındır...! saygılar...![/QUOTE]

aynen katılıyorum kardeşim sana ama inş düzelecek düzelir inş

yigidocengiz 21.08.2009 18:13

senin ALLAH belanı versin sana başka bişey diyemiyorum ben bülent

esentepeli58 21.08.2009 20:23

kamanan gibi bi fırtına yok ilk 11 de hayret bısey musa bıle oynuyor ilk 11 de ya satın su adamı artık bızı batırıyor hep odunu koysak yerıne top çarpar yıne gol olur ama o ........................

fatihtuztas 21.08.2009 21:28

hoca söylenecek tek şey var bizim bu sene işimizin zor olduğu.ayrıca şu ersen beni çileden çıkarıyor ne işi var bu adamın sivasta.antepin beğenmediği erseni biz aldık.yuh yani.kamanan-mehmet yıldız-ibrahim şahin-agbetu.bunlar neyimize yetmiyor.bunların hepsi de iyi.fakat şu ersen bozuyor ortalığı.

giants 21.08.2009 21:52

[QUOTE=muratto_kellechi32;550743]Olumsuz yorum yapan arkadaşlar, siz demekki iyi gün taraftarısınız.. Bu takımın buralarda olduğunu bundan yaklaşık 5-6 sene önce söyleyen olsa deli mi bu adam derdiniz.. Sivasspor bu şehrin çok üstünde bir marka olmuştur.. Neyin kavgasındasınız anlamıyorum.. Dün seyirci profiline bakıyorum maçı izlerken, hayretler içinde kaldım.. Arkamda bir grup ağızlarında Fenerbahçe maçı sonucu ne, Galatasaray gol attı mı..? gibi üzerimize görev teşkil etmeyen ve Sivasspor ile hiç alakası olmayan takımları hemde güya Sivasspor maçını izlerken soruyorsunuz.. Onları Sivasspordan hala daha çok seviyorsunuz.. Yazıklar olsun.. Shakhtar 4.golü ofsat'tan atıyor, arkamda biri gol giye ayağa fırlıyor, doksan dakika Sivas için bile kılını kıpırdatmayan bu medine fukarası Ukrayna takımı dördüncü dolü atınca zil takıp oynuyor.. bu nasıl taraftarlık, bu nasıl Sivaslılık ya kardeşim herşeyi geçtik bu nasıl Milliyetçilik.. Yazıklar olsun size yaa.
Yarın birgün Mecnun Bey Başkanlığı bırakırsa, hani Trabzonululardan daha çok eleştirdiğiniz Bülent Uygun çeker giderse, ve yıllardır makus talihimizi yenecekmiyiz, birinci ligi görebilecekmiyiz dediğimiz yıllardaki Sivasspor'u tekrar 3.lig bataklığında freyat figan izlerken sizin vicdanınız nasıl rahat olacak soruyorum size karakteri henüz oturmamış fikir yoksunu küçük beyinliler..

Sayın Bülent UYGUN sizde boşverin artık 2 sene içinde gördük ki siz iyi giderken herkes yanınızdaydı.. Herkes size hayranlık duyuyordu, herkesin dilinde isminzi Pelesenk olmuştu, ya neden bu kadar başarılı oldunuz neden soruyorum gereği varmıydı bu kadar başarının, her sene son haftalarda düşme korkusu yaşatmanız gerekmezmiydi, ligde tutunalım yeter demeçleri vermek sizi daha çok sevdireceğini nasıl düşünemediniz.. Gecenizi gündüzüne ne diye kattınız.. Bir Sivaslının yapamacayağı kadar Sivas'a Sivasspor'a neden bu kadar hizmet ettiniz.. Derdiniz neydi söylermisiniz Bülent Hocam.. Ne alıp veremediğiniz vardı bizlerle.. Bizim ufkumuzu açtınız...
[B]Ya siz Mecnun Bey, ya size ne demeli kendi kurulu düzeninizi bir hiç uğruna (Sivasspor'a) bozdunuz.. Ailenizden, çocuklarınızdan sürekli ayrı olmanızın sebebi Sivasspor'a Avrupa şampiyonlar Ligi maçı oynatmak gibi basit ve sudan ucuz ideallermiydi. Soruyorum size ne gereği vardı taşın altına elini koyacak ve sizden daha çok başarılı olacak, kendini yönetemeyen yöneticler yapsaydı bu işi.. Sizden daha çok başarılı olurdu.. Hiç yakıştıramadım size bu gömleği hep bir beden büyük gömlek giydiniz üstünüze.. Siz neden ucuz reklam peşinde koşmadınız.. Hep isminizi neden Sivasspor'un önünde tutmadınız.. Çok büyük hatalar yaptınız.. [/B]Son olarak herkes hata yapar.. Kimse dört dörtlük değildir.. [B]Ama üçüncü lig bataklığında debenelnip durduğunuz o yılları düşünüp öyle konuşalım yorum yapalım.. [/B]Ben gerekli desteğin bu yönetime, bu teknik heyete ve bu futbolcular topluluğuna bu kötü günlerde verilerek gerçek birer fert olduğumuz göstermenin tam zamanı diyorum.. Fert diyorum taraftar demiyorum.. Futbolu bilen öncesini ve sonrasını iyi tartıp olumlu eleştirilerle yola çıkan her YİĞİDO baş tacıdır benim için.. İster stadta çekirdek çıtlatsın isterse gırtlağı patyalana kadar tezahürat yapsın.. Yeterki gerçek bir Kötü gün dostu olsun...[/QUOTE]

Bak degerli kardesim Anlasiliyorki Sayin baskana ve Bülent Hocaya bagliliginiz Sivas SivasSpor un Önünde. Artik klasiklesmis bir yaklasimi tercih ediyorsunuz Her kimki eksigi görür iyi bir sey isterse ya gecmisine yada bie yada iki insanin verdigi emege ihanet etmistir.

[B]Öyle dramatize edilerek anlatilirki Yok toprak sahamiz vardi. yok tesislerimiz, yok 3. ligdeydik bizi birinci lige cikardilar. Bu tip laflari konusanlarin basari diye saydiklari seyleri ne Bülent Hoca yapmistir Nede Mecnun Baskan yapmistir.[/B]

Bak degerli kardesim SivasSpor sivaslilarin bir degeridir Bu deger icerisinde gerek gecmiste gerekde simdi görev yapan insanlar bu degerin bir parcasidir
Amaaaaaaaa Hic bir yönetici hicbir teknik sorumlu bu camianin üzerinde degildir. Bu yönetime görevi devredenler Kulüp süperligde iken devretti. senin dedigin gibi ne 3. ligdeydi nede 2. ligdeydi. Ha bunun böyle olmasi Gerek yönetimin emegini teknik heyetin basarili gecirdigi mutlu oldugumuz iki sezonu görmezdenmi geliyoruz tabiki hayir. basarili olduklari her hafta her ay her yil icin tesekkürler.

Geride Camia acisindan son iki sezonluk bir basari var diye 3. sezondaki yanlis ve eksikleri görmüyecekmiyiz. Hocanin kara kasinin kara gözünün olmasi beni ilgilendirmez basari camianindir. Kisilerin tek tek katkilari vardir inkar edilmez ama bir yada iki kisiye mal edersen en azindan o basari icin sahada terini akitmis insanlara saygisizlik etmis oluruz. Onun icin birakin artik su olamzsa dibe gidersini bu olmazsa söyle olur laflarini. Sivas halkinin SivasSpora sahip cikacak gücüde vardir kudretide bunuda en cok Sayin Basin sözcümüz bilir madem bu insanlara yakinsin sorun bakalim alternatif varmiymis yokmuymus.

Daha 2 ay önce bir bildiri gibi bir yazi kaleme aldi son konreden hemen sonra idi Sayin Basin sözcümüz ünsal tarafindan kaleme alinmis bir yazi yayinladilar. SivasSpor Bu yönetimin destegiyle Basarili bir sezon gecirdigi Basari saglayinca cesitli is adamlarinin paralarina güvenip SivasSpor yönetimi ele gecirmek istediklerini söylüyorlardi.Yani kisaca Bu pasat bizim kimse el uzatmasin kimse yaklasmasin tarzinda bir yazi idi...Bunlari bu yönetimin gerekisiz oldugunu düsündügümden yazmiyorum aksine tüm eksikliklere ragmen ben bu yönetimin bu süreci götürmesinden yanayim. [B]Bunlari Sif Siz Sivas insanini aciz SivasSporada cami önüne birakilmis bir kedi muamelesi yapar tarzda yazdiginiz icin bunlari yazma geregi hisseddim...[/B]

[B]Tekrar ediyorum hicbir kisinin Haddine degildir Sivas insanini ve Onun degeri olan SivasSpor camiasini Hafife alamk aciz ve caresiz göstermek. Hicbir kisilik ve hassiyette camianin üzerinde degildir.[/B]

sewaz58 21.08.2009 22:03

Aynen Bülent;basamakları 3'er 3'er çıkıyoruz ... Bakalım kaç maç daha bekleyeceğiz işlerin rayına oturması için ... Biz desteğe her zaman devam edeceğiz de inşallah siz üzmeye daha çok devam etmezsiniz...

giants 21.08.2009 22:21

[QUOTE=giants;551088]Bak degerli kardesim Anlasiliyorki Sayin Baskan Mecnun Otyakmaza ve Bülent Hocaya bagliliginiz Sivas SivasSpor un Önünde. Artik klasiklesmis bir yaklasimi tercih ediyorsunuz... Her kimki eksigi görür iyi bir sey isterse ya SivasSporun basarili gecmisine ihanetle suclanir yada bir insanin verdigi emege ihanetle suclamak artik moda oldu.

[B]Öyle dramatize edilerek anlatilirki Yok toprak sahamiz vardi. yok tesislerimiz yoktu. Yok 3. ligdeydik bizi birinci lige cikardilar.Yok Biraksaydiniz 3. ligde debelenselerdi. Bu tip laflari konusanlarin SivasSpor gecmisden haberi olmadiklari gibi gecmiste emek vermis insanlarada saygisi yok.. Eger Süperligde olmak basari ise Bu basari diye saydiklari seyleri ne Bülent Hoca yapmistir Nede Mecnun Baskan yapmistir.. Bu onlardan önceki yönetimin basarisidir.[/B] Mencnun baskana Süper ligde bir bayrak teslim edilmistir oda bu bayragi layiki ile tasiyacaktir Görevidir.

Bak degerli kardesim SivasSpor sivaslilarin bir degeridir Bu deger icerisinde gerek gecmiste gerekde simdi görev yapan insanlar bu degerin bir parcasidir
Amaaaaaaaa Hic bir yönetici hicbir teknik sorumlu bu camianin üzerinde degildir. Bu yönetime görevi devredenler Kulüp süperlige cikmisken iken devretti. senin dedigin gibi ne 3. ligdeydi nede 2. ligdeydi. Ha bunun böyle olmasi, Gerek yönetimin emegini gerek teknik heyetin basarili gecirdigi mutlu oldugumuz iki sezonu görmezdenmi geliyoruz tabiki hayir. Basarili olduklari her hafta her ay her yil icin tesekkürlerimizi sunuyoruz.

Geride Camia acisindan son iki sezonluk bir basari var diye 3. sezondaki yanlis ve eksikleri görmüyecekmiyiz. Hocanin kara kasinin kara gözünün olmasi beni ilgilendirmez basari camianindir. Kisilerin tek tek katkilari vardir inkar edilmez ama bir yada iki kisiye mal edersen en azindan [B]o basari icin sahada terini akitmis insanlara saygisizlik etmis oluruz.[/B] Onun icin birakin artik su olamzsa dibe gidersini bu olmazsa söyle olur laflarini. Sivas halkinin SivasSpora sahip cikacak gücüde vardir kudretide bunuda en cok Sayin Basin sözcümüz bilir madem bu insanlara yakinsin sorun bakalim alternatif varmiymis yokmuymus.

Daha 2 ay önce bir bildiri gibi bir yazi kaleme aldi son konreden hemen sonra idi... Sayin Basin sözcümüz ünsal tarafindan kaleme alinmis bir yazi yayinladilar. SivasSpor Bu yönetimin destegiyle Basarili bir sezon gecirdigi Basari saglayinca cesitli is adamlarinin paralarina güvenip SivasSpor yönetimi ele gecirmek istediklerini söylüyorlardi. Yani kisaca Bu pasta bizim kimse el uzatmasin kimse yaklasmasin tarzinda bir yazi idi...Bunlari bu yönetimin gerekisiz oldugunu düsündügümden yada kabul etmedigimden yazmiyorum aksine tüm eksikliklere ragmen ben bu yönetimin bu süreci götürmesinden yanayim. [B]Bunlari Sif Siz Sivas insanini aciz SivasSporada cami önüne birakilmis bir kedi muamelesi yapar tarzda yazdiginiz icin bunlari yazma geregi hisseddim...[/B]

[B]Tekrar ediyorum hicbir kisinin Haddine degildir Sivas insanini ve Onun degeri olan SivasSpor camiasini Hafife almak aciz ve caresiz göstermek. Hicbir kisilik ve sahsiyette camianin üzerinde degildir.[/B][/QUOTE]

Düzeltilmis hali özür......................................

sevda58 21.08.2009 22:44

[COLOR="Green"][FONT="Comic Sans MS"][B]GERÇEKLER ACIDIR!..

İşin kolayı sizin intikam saatiniz./Akrep’in yelkovanı yakalayacağı kadar mutlak./Ve gerçek./Akrep dakikası geldiğinde çekersiniz pimi./İntikam alma saatiniz geldi mi.

Yaklaşık 3 yıl önce kaleme aldığım dizelerimden bir mısraydı bu.

Hani Sivasspor “iner misin, çıkar mısın?” gözüyle bakılan bir takımdı, hani ligin alt sıralarından kurtulma mücadelesi veriyordu ya, o günlerde kaleme almıştım.

“Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz.” demiş büyüklerimiz ne büyük bir sözmüş, şimdi daha iyi anlıyorum.

Yaklaşık 6 yılda bir takımı nereden nereye getirdiğimizin hesabını, sadece vicdan sahibi yüreklere bırakıyorum. Geçmişte yüksek sesle konuşulan “Bunlar kim canım, düşerler diğerleri gibi” denilen bir takımı bugün Avrupa mücadelesinin içine koyabiliyorsak, bir şeyleri başarabildiğimizin de görülmesini istemek en doğal hakkımız olsa gerek.

Hayatında sadece futbol seyrederek futbol otoritesi olan insanların, madalyonun diğer tarafını nedense görmek istememelerinin ısrarında diyecek pek bir şeyimiz olmuyor.

Onun yorumunu, sahada güzellik adına bir şeyler görmek isteyen yapılan mücadeleye, dökülen alın terine saygı duyan siz değerli kamuoyuna bırakıyorum.

Etle tırnak ayrılır mı birbirinden, bizim başkanla dostluğumuzun tarifini böyle yapmıştım,bu takımı nereler getirdiğimizin muhasebesi ortadayken, yalan yanlış kulaktan dolma, bilerek yada bilmeyerek yapılan haberlere sadece gülüyoruz.

Bizim dostluğumuz, acıyı lokma yaparak tüketme sanatıdır. Mutluluğumuzu hediye ederiz, acımızı böleriz.

Başka bir tarife gerek var mı?

İşler iyi giderken çok dostunuz vardır, ya kötü başladıysanız?

Önce fareler terk eder gemiyi.

Duruşumuz, inancımız asla değişmez, dün neydiysem bugün de şüpheniz olmasın oyum.

Lig uzun bir maraton, tabiî ki istenmeyen sonuçlar olacak, tabi ki acıyı da sevinci de tadacağız.

Başka türlüsünü düşünmek eşyanın tabiatına aykırı değil mi?

Sadece “ neydik, ne olduk” sorusunu sorun ve cevabını bekleyin.

34 maçlık bir toleransımız yok mu bunca şeyden sonra?

Beklemek o kadar mı zor?

Sevenlerimi üzmemek adına her şeye razıyım, üzersem valizimi toplar giderim.

Saygılarımla.

Bülent UYGUN[/B][/FONT][/COLOR]

[B]HOCAM SONUNA KADAR ARKANDAYIZ, BU GUNLERI ATLATACAGIZ, SIVASSPORUMUZU YINE EL ELE ZIRVEYE CIKARACAGIZ.... [/B]

alperen2009 21.08.2009 22:47

SAVUNMADAKI 3 FOTBOLCU BENI KAHRETTI DUN YASIN HAYRO SEDAT AYAGINDA TOPU TUTAMIYORLAR DEMEKKI BILICA ISI YAPIYORDU ONLARDA YAPIYORMUS GIBI GORUNUYORLARDI YAZIK COK YAZIK
yanlista israr eden sonucuna katlanmalidir
yapilan taktik hatalar yaw arkadas ne guzel bi kadromuz vardi biz bjk gs yada fenermiyiz ki kadromuz bolda oyuncularimiz sattik herve tum ve sillaya karsilik erman kilici aldik 2 ye 1 nerde erman kilic soruyorum diallo kotu birimiydi balili kotyumuydu biz onlara altarnatif almak yerine sattik,size yemin olsun eski futbolcular geri gelsin inanin simdikinden yine iyi olur cunki takimi biliyorlar taniyorlar uyum sorunu yok, ama gelilen noktadada bu sene ligde kalmaya oynayacagiz aci ama gercek bu arkadaslar gecen sezon 28 gol yemisiz suana dek 28 yedik artik siz dusunuz

WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:07.