![]() |
Cevap: TOKATSPOR VE TOKAT'LIDAN DESTEK
helal olsun tokatlılara...biz de tokatlı kardeşlerimizi çok seviyor ve tokatsporun başarısı için dua ediyoruz...
|
[QUOTE=sonperde_60;52009]selam değerli sivaslılar sivassporlular.süperligdeki üstün başarınızdan dolayı
sizleri kutlarım ve başarılarınızın daha iyisini ve devamını dilerim.çünki sivas bunu modern yapısıyla ve müthiş taraftarıyla hakediyor.bende bunu bir tokatlı olarak sivassporun destekcisiyim hem yalnız ben değil tüm tokatlı hemşerihlerimde sonuna kadar sivassporun arkasındadır ben bundan eminim çünki burada tokatlılar sivasspora karşı kendilerini yakın hissediyorlar ve komşularına sahip çıkıyorlar.tüm dünya şunu bilsin:TOKAT'LI EBEDİYEN KOMŞUSU SİVAS'IN VE SİVASSPORUN YANINDADIR.HADİ SİVAS YOLUN AÇIK OLSUN YİĞDO.SENİ ŞAMPİYON OLARAK GÖRMEK İSTİYORUZ.TOKAT'TAN sevgi ve selamlar.herşey sivasspor için.sivaslı takımını yalnız bırakmasın.[/QUOTE] SAĞOL VAROL TOKATLI GARDAŞ.SİZLERİN YANIMIZDA OLMANIZ BİZİM İÇİN BİZİ ÇOK SEVİNDİRİYOR.BURDAN BÜTÜN TOKATLI GARDAŞLARIMIZA SELEMLAR |
kayseriden,yozgattan,malatyadan,sivasa gelip istanbul takımlarını destekleyenleri kınıyorum
tokattan,gresundan gelip sivassporumaza destek veren komşularımızın önünde saygıyla eğiliyorum dün stadda tokat 60 gurubunu görünce çok duygulandım helal olsun dedim bizim öyle insanlarımız varki kahvede oturuyor okey oynuyor 10 dakkalık stada gidip memleketinin takımına destek olmuyor lafa geldinmi sivasın geri kalmışlığından işsizlikden göçten bahsediyor böylesi insanların dün tokatlıları görüp biraz utanma varsa utanmaları lazım |
[QUOTE=üçyıldız58;509203]kayseriden,yozgattan,malatyadan,sivasa gelip istanbul takımlarını destekleyenleri kınıyorum
tokattan,gresundan gelip sivassporumaza destek veren komşularımızın önünde saygıyla eğiliyorum dün stadda tokat 60 gurubunu görünce çok duygulandım helal olsun dedim bizim öyle insanlarımız varki kahvede oturuyor okey oynuyor 10 dakkalık stada gidip memleketinin takımına destek olmuyor lafa geldinmi sivasın geri kalmışlığından işsizlikden göçten bahsediyor böylesi insanların dün tokatlıları görüp biraz utanma varsa utanmaları lazım[/QUOTE] imza...... +1967 her gelen kardeşimin ayaklarına sağlık. |
[B]Tokat dan gelen misafirlerimizin ayaklarına sağlık bende Tokatta öğrencilik yaptıgım 4 yıl boyunca Tokatsporun hiç bir maçını kaçırmadım her zaman Sivasspor kaşgolum ile trübünde Sivaslı hemşehrilerimle desteğimizi verdik. Şimdi bu görüntüleri gelince çok mutlu oluyorum.[/B]
|
cok sagolun tokatli kardeslerim Allah sizden razi olsun insallah tokatsporda en kisa zamanda türksel süper ligde bizim yanimizda olur her sey gönlünüzce olsun
|
[QUOTE=sonperde_60;52009]selam değerli sivaslılar sivassporlular.süperligdeki üstün başarınızdan dolayı
sizleri kutlarım ve başarılarınızın daha iyisini ve devamını dilerim.çünki sivas bunu modern yapısıyla ve müthiş taraftarıyla hakediyor.bende bunu bir tokatlı olarak sivassporun destekcisiyim hem yalnız ben değil tüm tokatlı hemşerihlerimde sonuna kadar sivassporun arkasındadır ben bundan eminim çünki burada tokatlılar sivasspora karşı kendilerini yakın hissediyorlar ve komşularına sahip çıkıyorlar.tüm dünya şunu bilsin:TOKAT'LI EBEDİYEN KOMŞUSU SİVAS'IN VE SİVASSPORUN YANINDADIR.HADİ SİVAS YOLUN AÇIK OLSUN YİĞDO.SENİ ŞAMPİYON OLARAK GÖRMEK İSTİYORUZ.TOKAT'TAN sevgi ve selamlar.herşey sivasspor için.sivaslı takımını yalnız bırakmasın.[/QUOTE] sağolasın gardaş bizde her zaman sizin yanınızdayız. Tokatlıyla sivaslı komşu değil kardeştir . |
Her zaman yanımızda olan Tokatlı kardeşlerimize teşekkürü bi Sivaslı olarak kendime bir borç bilirim...
|
Umarım Tokatsporda hakettiği yerlere gelir
|
Tokattan gelipte SİVAS SPOR a destek olan tüm TOKATLILARA teşekkürlerimi sunuyorum gerçek kardeş şehir SİVAS - TOKAT kardeşliği
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:29. |