![]() |
Cevap: Bouazza'da Şok Gelişme
[QUOTE=gül5858;552525][B]Arkadaşlar benim yiğenim Büyük otele gitti ve Bouzaa orada şuan bu haberler yanlış ve yalan[/B]
[IMG]http://i0908.hizliresim.com/2009/8/24/3435.gif[/IMG][/QUOTE] emin misin bu söylediklerinden.:confused: |
[QUOTE=sivastatlıbelam;552539]emin misin bu söylediklerinden.:confused:[/QUOTE]
Evet eminim arkadaşlar....:confused::confused: |
Resmi ağızlardan Bouzza denen adamın gittiği söylendi mi yoksa yalan uydurma bir haber mi merak ediyorum. Mesela Sivassporun resmi internet sitesinde Bouzzanın gittiğine dair bir haber yok. Uydurma bir haber olsa şimdiye kadar kokusu çıkardı ama ???:confused::confused:
|
giden gitmiştir gitti an bitmiştir biz bouazza yı degil o bizi kaybetbiştir;)
|
[QUOTE=bykara5835;552562]giden gitmiştir gitti an bitmiştir biz bouazza yı degil o bizi kaybetbiştir;)[/QUOTE]
tabi tabi kendimizi avutalım :D:D |
giden gider kalan saglar bizimdir.bize defans lazım.frikik ustası dediler ben ondan iyi vururdum o topa.
|
[QUOTE=gül5858;552525][B]Arkadaşlar benim yiğenim Büyük otele gitti ve Bouzaa orada şuan bu haberler yanlış ve yalan[/B]
[IMG]http://i0908.hizliresim.com/2009/8/24/3435.gif[/IMG][/QUOTE] gul abla, her yerde bu haber var, tuhaf gerci, ama bulent hoca bir aciklama yapsin ozaman. |
[[B][/B]QUOTE=sevda58;552565]gul abla, her yerde bu haber var, tuhaf gerci, ama bulent hoca bir aciklama yapsin ozaman.[/QUOTE]
[B]Kardeişim tlf almış ben aradım ve bana Büyükotelde olduğunu söyledi ingilizcem çok iyi değil. You gonna play in the Sivasspor? dedim Oda bana yes dedi yani Sivastyım yes dedi.. Benim bildiğim bu [/B] |
[QUOTE=gül5858;552569]
[B]Kardeişim tlf almış ben aradım ve bana Büyükotelde olduğunu söyledi ingilizcem çok iyi değil. You gonna play in the Sivasspor? dedim Oda bana yes dedi yani Sivastyım yes dedi.. Benim bildiğim bu [/B][/QUOTE] Belki o "Are you going to play for Sivasspor" yerine "Are you going to play with Sivasspor" yani sivasspor'la ynacakmısın olarak anlamıştır. O'da yes yani evet sivasspor'la oynayacağım demek istemiştir. Nerde olduğunu sorabildinizmi bari. adam ingilterede diyorlar. yönetimde sessiz. Yönetimde tanıdığı olan hiç kimse yokmu arayıp haberi teyyit etseler bari. |
Ben zaten bu oyuncuyu beyenmiyordum
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:43. |