![]() |
BU SİTEYİ SEVİYORUM ÇÜNKÜ SİVASSPORLUYUM.....
|
BU SİTEYİ SEVİYORUM ÇÜNKÜ BENİ BAGIMLI YAPTI Bİ GÜN SİTEYİ AÇMİYİM KRİZ TUTUYOR BENİ
|
bu siteyi seviyorum bütün yiğidolarla yüz yüze tanışmasakta bu site üzerinden yazışıyoruz
|
bu siteyi seviyorum çünki ben son nefesime gadar yiğidoyum kıskananlar çatlasın
BU SİTEYİ SEVMEYEN MANİSALI OLSUN |
bu siteyi seviyorum cünkü....
burada bir heyecan var, dostluk var, kardeslik var, samimi bir ortam var. ve en Önemlisi burda Fanatizm yok. Küfür yok Ayrim Kayrim yok !!!!!!!!!! |
[QUOTE=Bektasi]bu siteyi seviyorum cünkü....
burada bir heyecan var, dostluk var, kardeslik var, samimi bir ortam var. ve en Önemlisi burda Fanatizm yok. Küfür yok Ayrim Kayrim yok !!!!!!!!!![/QUOTE] bunlar siteyi sevmek için yeterli değilmi :) |
[color=red]BU SİTEYİ SEVİYORUM DENİZ BURDA HAKKI BABA BURDA TWİTY BURDA SEVDİĞİM İNSANLAR BURDA DERNEK BURDA NE BİLİYİM YA AMA DENİZ BURDA DENİZ SEVİYORUM SENİ UNUTMA OKKK[/color]
|
[QUOTE=denizim_58][color=red]BU SİTEYİ SEVİYORUM DENİZ BURDA HAKKI BABA BURDA TWİTY BURDA SEVDİĞİM İNSANLAR BURDA DERNEK BURDA NE BİLİYİM YA AMA DENİZ BURDA DENİZ SEVİYORUM SENİ UNUTMA OKKK[/color][/QUOTE]
[B]aşıkları buluşturan site :D[/B] (erhan affına sığınarak yazdım) |
[QUOTE=Gunay][B]aşıkları buluşturan site :D[/B] (erhan affına sığınarak yazdım)[/QUOTE]
[color=red]HİÇ SORUN DEĞİL GÜNAYIM BENİM YAZDA SEN YAZ AYIPSIN CANIM GARDAŞIM[/color] |
[QUOTE=denizim_58][color=red]HİÇ SORUN DEĞİL GÜNAYIM BENİM YAZDA SEN YAZ AYIPSIN CANIM GARDAŞIM[/color][/QUOTE]
[B]saol gardaşım...işte bunun için seviyorum siteyi sizin gibi güzel insanlarla tanıştım gardaş oldum...[/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:53. |