![]() |
Cevap: Sivas İçin Oy Ver
[QUOTE=fahr!&yiğido;607921]geçebilir miyizki yaw. biraz zor gibi. katılım artarsa bi ihtimal bence yoksa zor[/QUOTE]
3 gün icinde 10 basamak yükseldik, sivasspor.com sayesinde, bu konuyu acanlar etrafa dagitti ve her kesin haberi de olursa ozaman yolumuz acik bence |
arkadaslar monopoly oyununu oynayanlar bilirler o haritadaki renklere göre siralanan sehirler oyundaki sehrin kalitesiniyani fiyatini belirliyor.suan potaya yani ilk 22ye girdik,lakin kahverengi reknte bulunuoruz,yani oyundaki satin alinacak en ucuz sehir durumundayiz onun icin daha fazla oyla sehrin kalitesini oyunda artimis oluruz.
|
çanakkaleye çok yaklaştık hadi yiğidolar oy verelim lütfennn
|
[QUOTE=58sivas58spor58;607960]seni zorlayan mi var , vermessen verme[/QUOTE]
Seni rahatsız eden bir durummu var fikrimi yazmıştım :) sorunmu fikir belirtmek yoksa.. monopoly ne olduğunu biliyormusun hiç seyrettinmi? Amacı ne fikri ne biliyormusun? bana açıklarsan sevinirim kardeş? |
Monopoly ne demek biliyormusunuz : inhisar, tekel; inhisar maddesi; vurgunculuk. Yapmayın lütfen YİĞİDO akıllıdır bu oyunlara gelmez...
|
hersabah ise gidecegim zaman aciyorum pc oy veriyorum bundan ne kaybederim ki ,kazanan memleketim olsun haydi destek verelim
|
bir hafta dan beri bile acik olmayan bu konuya 1800 den fazla kisi bakmis....
|
[B]Yaw Kardesim!! Biz Sivaslilar Nedense Nufus Soz Konusu Olunca Yok 7 Milyonuz Felan Gort Gort Atariz,Is Olay Boyle Kitle iletisim Sitelerinde Gelince Ensonuncu Ouluyoruz,Demekki is sivasliyim demekle bitmiyor!!!Adam Gibi Memleketini HerYerde Destekleyeceksin ki!!!Memleketine Gelince Yuzunu Guldurecek Birseyler Goresin!!!!
[/B] |
1 saatir canakkaleyi gecemedik. acaba herkes oyunu verdi mi
|
[QUOTE=58sivas58spor58;607979]1 saatir canakkaleyi gecemedik. acaba herkes oyunu verdi mi[/QUOTE]
Çanakkaleyi kim geçebildiki sen geçecen.! |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:12. |