![]() |
Cevap: Ve Başkan Serbest...
[QUOTE=adres58;770370]Arkadaşlar bir ayrıntıyı daha gözden kaçırmayalım. Tahliye olanların hepsinin seyirden men kararıda kalktı. Yani resmi tüm maçlarımızı Şeref Tribünündeki yerinde seyredecek başkanımız ve Taraftara [B]el sallayacak[/B]....[/QUOTE]
[B][I]Başkan, kendisine sonuna kadar inanan yiğidolara el sallayacak .... Peki ya arkasından atıp tutanlara, şikeci diyenlere ?????[/I][/B] |
beyler hiç biryerde tam bi yazıya rastlayamadım. bilen varsa soyleyebilirmi başkan için çıkan karar tahliyemi sadece yoksa beraat kararıda cıktı mı?
|
adres58 ben tam anlamadim Mecnun Baskana cok sevindim ama simdi Ahmet Celebi cikti mi yok icerdemi halen.
|
günaydın site yönetimi
2001 den günümüze hiç bir şey degişmemiş degişeceginide sanıyorum önceden günde yüzlerce kişi onlıne sıteye baglı oluyodu şimdilerde ise 3-5 kişi anca... bu site hepimizin biraz daha farklılık ve hareketlilik istiyoruz ... |
Kulüp Başkanımızın serbest kalması çok sevindirici. İnşallah Gençlerbirliği maçına bunun etkisi olacaktır. Başkanımıza buradan geçmiş olsun diyoruz...
|
[CENTER][img]http://c1202.hizliresim.com/u/t/304ju.jpg[/img]
[B]Emeği Geçenin Yolu Açık´Sözü Geçenin Alnı Açık Olur... Hoş Geldin Reis[/B][/CENTER] |
[QUOTE=MaXiMuM;770497][B][I]Başkan, kendisine sonuna kadar inanan yiğidolara el sallayacak ....
Peki ya arkasından atıp tutanlara, şikeci diyenlere ?????[/I][/B][/QUOTE] Abi senin kapak hazır değilmiydi :D |
Kesinlikle doğru olamayacağına inandığım iddaalarin ispatlanamamasi sonucunda tahliye olan sayın başkanımız Mecnun Bey kardesime çok gecmis olsun. Sivasspor ve Sivaslilara hayırlı olsun.
|
Valla sevgili Yiğidolar, ben aşağıdaki sözü çok beğendim. O yüzden alıntıyı kes kopyala çal yöntemiyle köşeme taşıyorum. Bunun için de MaXiMuM rumuzlu yiğidoya teşekkür ediyorum.
[COLOR="Red"][SIZE="7"]Neden insanlık hep bende kalıyor, gidecek başka kimsesi yok mu?[/SIZE][/COLOR] |
başkanımız mehmet yıldız'a kızgın herhalde,çağırın sorun dıyerek bır ıfadesi var,
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:48. |