![]() |
Cevap: Transferde son nokta
super once sakat adam vittek simdi kokainman roman helal olsun yonetim
|
gerçekten son nokta ve yine ters köşe...BRAVO YÖNETİM...
|
[FONT="Comic Sans MS"]Kırmızı-Beyazlılar forvet konusundaki sıkıntıyı gidermek için geçen sezon kısa süre Ankaragücü forması da giyen Çek futbolcu Roman Bednar ile 2 yıllık anlaşma sağladı. 1.90 boyunda ve ve 28 yaşında olan Bednar bugün kente geldi. Golcü oyuncu, takımın sabah yaptığı çalışmayı da kenardan izledi. İngiltere'nin West Bromwich Albion takımında forma giyen Roman Bednar, İngiltere'de 2010 yılında kokain satın alırken görüntülendiği için İngiltere FA Disiplin Kurulu tarafından [B]3 ay futboldan men cezası almıştı.[/B]
Bu men cezasi nedemek?[/FONT] |
[QUOTE=Casanova Rasit;799643][FONT="Comic Sans MS"]Kırmızı-Beyazlılar forvet konusundaki sıkıntıyı gidermek için geçen sezon kısa süre Ankaragücü forması da giyen Çek futbolcu Roman Bednar ile 2 yıllık anlaşma sağladı. 1.90 boyunda ve ve 28 yaşında olan Bednar bugün kente geldi. Golcü oyuncu, takımın sabah yaptığı çalışmayı da kenardan izledi. İngiltere'nin West Bromwich Albion takımında forma giyen Roman Bednar, İngiltere'de 2010 yılında kokain satın alırken görüntülendiği için İngiltere FA Disiplin Kurulu tarafından [B]3 ay futboldan men cezası almıştı.[/B]
Bu men cezasi nedemek?[/FONT][/QUOTE] 3 ay futbol oynayamama cezası.. |
şu yönetimi ucuza oyuncu alıyor beleşe oyuncu alıyor diye devamlı eleştiren arkadaşlara bi sorum olacak takıma kaç kuruş fayda sağladınızda ne bekliyorsunuz daha 5 tl verip bilet almayan stadı dodurmayan iyi gün taraftarları olarak burda sadece eleştiri yapmak size ne kazandırıyor gerçekten merak ediyorum.
|
omotoyossi ndouassell ikisi de gelmedi bu yönetim de fanatiğe döndü şunu alacaz bunu alacaz dedi sonra da ismini hiç duymadığımız bi adamı aldı.
|
ROMAN BEDNAR BU SEZON GOL KRALI OLSUN DA SİZ O ZAMAN GÖRÜN VE DE SÖYEDİKLERİNİZDEN PİŞMANLIK DUYUN.
|
En azindan Galatasaraydan Mertan Caner Öztürk'ü kiralasaydik müthis olurdu kanat icin iyi bir opsiyon Grosicki cünkü ölü gibi...
|
hani defansa takviye yapilcakti ne oldu uzerinde durulmasi gereken onemli bir konu bir mac kazandik diye hersey toz pembe oldu
|
defasn alınması lazım kesinlıkle
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:22. |