SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Gençlerbirliği 7-1 Sivasspor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=34677)

Respect58 12.08.2012 00:07

Cevap: Gençlerbirliği 7-1 Sivasspor

[B]Kimse merak etmesin.Bu takım Eneramo ve Bednarın hazır hale gelmesinden sonra en az geçen yıl ki seviyeye gelecektir.

Evet 7-1 üzücü bir skor bende görünce çok şaşırdım.Ama bunu futbolcuların ciddiyetsizliğine ve Rıza hocanın farklı birşeyler denemiş olabileceğine bağlıyorum.Gaziantep karşısında çok farklı bir Sivasspor izleyeceğimizden eminim.İki üç hafta sonra Eneramonunda takıma katılmasıyla iyi maçlar çıkaracağımızı düşünüyorum.Bu takımın ölüsü ilk 10'a girer...[/B]

abdullahmkaya 12.08.2012 00:33

[B]Tüm hevesim kaçtı şuan.Bu sezon başlamasın istemiyorum.[/B]

MeXeS58 12.08.2012 00:42

[B] ilk onbır yedek agırlıklı mı dıye baktım malesef kı cogu ılk onbırde oynayacak bu sezon[/B]

münihli_58 12.08.2012 00:55

[QUOTE=Respect58;800555][B]Kimse merak etmesin.Bu takım Eneramo ve Bednarın hazır hale gelmesinden sonra en az geçen yıl ki seviyeye gelecektir.

Evet 7-1 üzücü bir skor bende görünce çok şaşırdım.Ama bunu futbolcuların ciddiyetsizliğine ve Rıza hocanın farklı birşeyler denemiş olabileceğine bağlıyorum.Gaziantep karşısında çok farklı bir Sivasspor izleyeceğimizden eminim.İki üç hafta sonra Eneramonunda takıma katılmasıyla iyi maçlar çıkaracağımızı düşünüyorum.Bu takımın ölüsü ilk 10'a girer...[/B][/QUOTE]

Cok haklisin [B]Recpect58[/B] kardesim, son zamanlarda yazdiklarin ayni benim düsüncelerimi gösteriyor bende senin gibi iyi bir sezon gecirecegimize inaniyorum

yorumyapıyombenya 12.08.2012 01:04

[QUOTE=savaş2;800526]***rıza hocayı tebrik ediyorum 1-7 skordan dolayı cünkü gelecegin yıldızları yetiştiriyor çünkü bir kupayı kazanması icin sadece 90 dak.mücadele edecekti ..onun kahramanlarını sayıyorum örneğin.uğur,tosun fatih,kahraman hayrettin ,aslan mehmet nas kurtarıcı olarak geleceğin hazırlığını yaptı.kendiside oturduğu yerde hic bankta kalkmadı.bir mangalı eksikti,sanırım onuda siyah,beyaz eşofmanı kirlenir diye yakmadı ..macı sahada izlerken aklıma flim şeridi gecti . calıştırdığı takım oyuncusundan cok taktik verirken koşan ve mücadele eden HİKMET KARAMAN aklıma geldi.
***bu zamana kadar cok sayıda süperliğ macıları izledim bu kadar rahat ne bir takım nede bir teknik adam gördüm ,inşl bu kadroyla antepe gitmeyiz derim.[/QUOTE]

Üzerinde durulması gereken çok güzel bir yorum. Teşekkür butonu ile yetinmeyip yazarak da teşekkür etmek istedim.

shang 12.08.2012 01:07

ilk maçın antep deplasmanı olması kötü ileri hattımız hazır degıl ve ılk haftalar zor maçlar bizleri bekliyor skora takılmamak gerek diycem ama 7 tane gol de az deği hiç yememiştik bu kadar inş sıkıntılı dönemler yaşamayız bu yl

yorumyapıyombenya 12.08.2012 01:15

Hocanın suçu yok, Suç tamamiyle yönetimin, Rıza hoca aylardır transferi bitirmemiz lazım 2 tane çok acil forvet gerek, transferde geç kaldık dedikçe yönetim üstüne düşeni yapmadı ve transferi bitirmekte çok geç kaldı.

Hoca Niculea transferini çok istedi yönetim yavaş davranarak elimizden kaçmasına neden oldu o Niculea Şampiyonlar ligi eleme maçında Fenere gol attı. Hoca Omotoyossi ve Ezechiel Ndouassel'i israrla istedi ancak yönetim alamadı.

Yeni sezon başlamasına çok kısa bir süre kaldı hala formalar çıkmadı, yönetimde bir ciddiyetsizlik başı boşluk var. Tamam bu gönül işi, ama bu kadar da gönülsüz bu iş yapılmaz. Yönetimde ne oluyor ne bitiyor bilmiyorum ama birşeylerin yönetimsel bazda değişmesi lazım.

Sözlerim yanlış anlaşılmasın Mecnun Başkanın değişmesinden bahsetmiyorum başkana büyük sevgi ve saygım var ancak biraz daha ekibini aktif kişilerden seçmesi gerek.

sivasheroe 12.08.2012 01:20

SÜPER YÖNETIM
SÜPER TRANSFERLER BELES FUTBOLCU ARIYORUZ VARMI BIR KAC TANE KALITESIZ KADROMUZU SISIRELIM

TFF BIZE ÖZEL IZIN CIKARMIS ARTIK MACLARA 11 Adam degil 11 BELES FUTBOLCU KULLANIRSAK BIZE TRANSFER YAPTIK DIYE PARA VERECEKMIS

REZILLIK AMATÖRCE CALISAN TRANSFER KOMITESININ CIKARACAGI SKOR BU OLUR, :mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Almanyada 3.Lig takimi bile en gec Haziranda kadrosunu sekillendiriyor ve hazirliklara basladigunda tam kadro calisiyorlar ama bunu yapmak icin PROFESYONEL olmak gerekiyor....

REZIL ETTINIZ BIZI HEPINIZ

cılgınsivas58 12.08.2012 01:24

bizden bu sezon bir cacık olmaz küme düşmemeye oynayacaz

kangalli58yasin 12.08.2012 01:33

bu skoru gördükten sonra sadece üzüldüm yani hersey ortada oldugu halde hic birsey degismiyor off off

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:51.