SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=36982)

balmandol 23.09.2013 16:42

Cevap: Maçı Değerlendirelim

Bence defans sağlam,ama orta saha ya çok ilerde kalıyor topu kaybediyoruz adamlar en kısa zamanda ceza sahamıza giriyor,yada çok geride kalıyor orta sahamız ileri top taşımakta güçlük çekiyoruz.Bunada çözümü hoca bulacaktır diyorum. Yalnız CARLOS'un özellikle AATIF'ın dikkatini çekmesini ve uyarmasını öneriyorum. Bu kadar topla oynamak niye kardeşim. Top babanın malı değil.!!! Sen o topla fazla oynuyorsun diğer arkadaşlarınıda ilerde bırakıp topu kaybediyorsun. Ama şunu gördük ki İYİ BİR KALECİ LAZIM BİZE.ŞART OLDU BU.!!! Birde sen santrafor alıyorsun kenarda bekletiyorsun..En azından ilk 11 de başlasın adam. Hadi olmadı ikinci yarı değiştirirsin..Attığımız bütün toplar geri bize döndü. Yok böyle bişey..!!! Aatıf'ı koymuşsun oraya ama adam yerini yadırgıyor..İlerde top tutamadık,topa hakim olamadık. İkinci yarı saman alevi gibi yanıp sönen cılız ataklarlada bu iş olmadı..Bir dahaki maça İnşallah diyoruz..

balmandol 23.09.2013 16:51

Birde çok teknik bir takımımız var. Teknik oyuncular çok olunca takımda çok kırılgan oluyor. Buda bizim zararımıza. Sağlam,düz topçu dediğimiz hiç bir tane oyuncumuz yok..Allah sonumuzu hayır ede İnşaallah :)

59yigido58 23.09.2013 16:59

ben söylemekten yoruldum yönetim hala yanlış yapmaktan yorulmadı kardeşim bu takımı carlos götüremez yolun başındayken çare bulmak gerek ya yılmaz vural yada hikmet karamanı getir korcanın kalede ne işi var onuda anlamış değilim hala sezon başında kaleciden çok çektik demiştim ne yazıkki yanılmadım tespitlerimde balık baştan koktu kokmuş balılı yedirmeyin zaten az seyirci geliyor bari onlarıda kaçırmayalım tirübünden bir an önce müdahale etmek gerek takıma yoksa bu senede diğer senelerden farkı olmayacak bizim için nerde işe yaramayan adam varsa doldurdular takıma yine bir hafta varlar diğer hafta evlere şenlik ya bu takımda bir haftayı gol yemeden geçirsin ne olur ACİLLL MÜDAHALE GEREKİYORRRRRR......

migroArmis 23.09.2013 21:06

Sevgili Rıza Hocayı insan olarak çok beğenir hocaolarak hiç tasvip etmezdim ...Yanlız şu bilinmelidirki R Carlos deneme tahtası olarak Sivassporu basamak olarak kullanıp bir yerlere gelecek diye kahır çekeceğimize ben tasvip etmediğim ama insan olarak çok sevdiğim sevgili Rıza Hocanın bu takımın başında olmasını yeğlederdim .....Sivasspor deneme tahtası değildir...Sivasspora böyle acemi hocalar yakışmıyor...Bu takımın adı Sivasspor...Bunu ben burdan farkediyorum yönetim fakedemiyormu....Bu tkım içeride Kasımpaşaya maç vermiş ...Kim bana gelecek için olumlu vaadlerde bulunabilir....Sivasspor çatırdata çatırdata ligin zirvesinde olmalıdır ...Ve bu olayda R Carlosla olmaz...Bunu amatörde futbol oynayan biri bile net bi şekilde görebilir...Yönetime sesleniyorum eliniz altındaki takım TÜRKİYE de devrimin ateşini yakan takımdır lütfen buna özen gösterin ve reeel adımlar atın !!

dicanio 23.09.2013 21:15

Oncelikle alinan malubiyetten dolayi cok uzgunum.santraforsuz oynamamiz bizi cok etkiledi atif sirti donuk oynayamiyor burhan forvet oynayip atif kanatta oynayabilirdi diye dysunuyorum ama yinede sivassporun boyle ayaga top yaparak pas yaparak hucuma cikma istegi beni gelecek icin umutlandiriyor cunki sivasspor hicbir sezonda bunu yapamiyordu bence tek eksigimiz stoperlerimizin birbirinden kopuk ve kademesiz oynamasi zaten cok cabuk degiller o yuzden derinlik vererek oynamalari takim adina daha faydali olur

bulutbey27 24.09.2013 08:48

Takım hep hücum düşünmese birazda defans yapsa çok iyi sonuçlar alacağız

keko 58 24.09.2013 11:56

[QUOTE=mksivas;877830]carlos rıza hocadan bıraz taktık ogrensın su an rıze 2 bursa0 mac devam edıyor boyle gıderse rıze kesın ılk 3 te olur[/QUOTE]

[B]Gardasim sen galiba burda yalnis yeri gelmisin......:rolleyes:

Bize burda ne Riza nede Rize ilgileniyorus[COLOR="red"] BURASI SIVASSPOR !!!![/COLOR]

[/B]

keko 58 24.09.2013 12:12

[QUOTE=balmandol;877944][B][COLOR="red"]Bence defans sağlam,ama orta saha ya çok ilerde kalıyor topu kaybediyoruz adamlar en kısa zamanda ceza sahamıza giriyor,yada çok geride kalıyor orta sahamız ileri top taşımakta güçlük çekiyoruz.Bunada çözümü hoca bulacaktır diyorum. Yalnız CARLOS'un özellikle AATIF'ın dikkatini çekmesini ve uyarmasını öneriyorum. Bu kadar topla oynamak niye kardeşim. Top babanın malı değil.!!! Sen o topla fazla oynuyorsun diğer arkadaşlarınıda ilerde bırakıp topu kaybediyorsun.[/COLOR][/B] Ama şunu gördük ki İYİ BİR KALECİ LAZIM BİZE.ŞART OLDU BU.!!! Birde sen santrafor alıyorsun kenarda bekletiyorsun..En azından ilk 11 de başlasın adam. Hadi olmadı ikinci yarı değiştirirsin..Attığımız bütün toplar geri bize döndü. Yok böyle bişey..!!! Aatıf'ı koymuşsun oraya ama adam yerini yadırgıyor..İlerde top tutamadık,topa hakim olamadık. İkinci yarı saman alevi gibi yanıp sönen cılız ataklarlada bu iş olmadı..Bir dahaki maça İnşallah diyoruz..[/QUOTE]

[B]Agzina ve Ellerine saglik kardesim,
iste Atife baska söylenecek yok son 3 mc öyle oyniyo RC neden görmiyo anlamadim gitti......

Hala ideal 11 cikarmadi adam.......:rolleyes:

Hoca sen Kadir ve Ümit ne bekliyorsun artik?? Bunlar gercekten haftasonu yeni sac bas yoliyordu sen niye görmiyorsun bunu?? BUNLAR BIZE YARAMAZ!!
Oyncudeysikleri gene GEC olmus NEDEN?? sen Forfetsiz oyniyorsun hatta 2. yari Rafik ve Kamil sokacaktin niye yapmadin??
Hocam Kamil sana ne yapti?? yani niye Oynatmiyorsun adami?? bunu bi aciklarsan sevinirim....

[COLOR="red"]NOT: Burda Riza yalakalari YER YOK YETER ARTIK giddin Rizeye tutun!!!
Ben Takim ve Hoca güveniyorum ve bize de Güzelgünleri bekliyo!! [/COLOR]

DÜSECEZ HATTA RIZA GERI GELSIN filan falan diyenleri sunu söyliyebilirim.....
SEZON BITMEDI SEZON YENI BASLADI :)
[/B]

baycabbar 26.09.2013 13:41

forvetsiz bir takım ancak bu kadar olur.:mad:

hüso58 26.09.2013 17:45

hayırlısı inşallah elazığ maçını alırız

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:08.