![]() |
Cevap: Kasımpaşa 5-2 Sivasspor
bizim takıma bu gün kasımpaşanın pafını çıkarsan yener böyle takım olmaz aydından erenden bir cacık olmaz hele kaleceimizi söylemiyorum bile sadece diyeceğim oradaki taraftar grubumuza yazık oldu onlar bu oyunu hakketmiyor yenip yenmemen önemli değil böyle oyunla bizi mahfettiniz helal olsun size diyecekte lafım kalmadı
|
Kale boş olsa daha az gol yerdik ne haylerimiz vardı ne oldu bu senede şampiyon gene taraftar.
|
Iyi yine allahtan 7 8 olmadi
|
Cevap: Kasımpaşa 6-2 Sivasspor
niye hep boyle oluyor arada sirada 6 yeme manyakligimiz oluyor
|
7 de castanın kirmizisi
|
Uzun zamandır oynadığımız futbol bu tarz sonuçlara hazırlıyordu bizi. Yer değiştiren Utaka gibi bir forvet oynamadığı zaman halimiz ortada. Sağa sola pas yaparak maç kazanılmaz zaten.
Hakan Arslan gol atsa da ilk 11'de oynadığı maçlarda sanki hep rakibin gerisindeyiz. Kadir bugün iyi değildi ve eleştirilecek belki ama yine de yanına iyi bir partner lazım. Hakan ise yedekte daha iyi. Kendimizi kandırmaya gerek yok. Takımın potansiyel çok yüksek değil zaten. Alt sıralarla puanlar çok kapanmaz umarım. Sıralamada daha da gerileyebiliriz. |
Çok yazık şoylenecek hiç bir söz bulamıyorum , maç bittikten sonra Da Costa kirmizi kart gördü çok kötü oldu bu gereksiz kartlara hiç gerek yoktu
|
bu skorr tamamenn yönetiminn sucudurr başka açıklamasıı yokk
|
Birinci devreyi izleyince Ben on olur diyordum yanıldım 11 ruhsuz çıkmış bir oyana bir bu yana koşup bir düzine de gol yiyor pazarımız yine zehir
|
KASIMPAŞA - 6
YÖNETİM - 2 Aydın Kadir Oldoni Adem 52 no.lu gurbetçi Sizi takımda tutanlara da yazıklar olsun... Takım resmen Sürklase oldu... Hele son gol top 5 futbolcumuzun ortak olarak ayaklarında rakibe teslim ediliyor ve kalemize dol oluyor.. Çalım hastası beceriksiz futbolcular nasıl top oynandığını öğrendiniz mi ? |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:54. |