![]() |
Cevap: Toraman Sivas'ta
Habere "Teknik direktörlüğünü Roberto Carlos'un yaptığı Sivasspor, ..." diye başlanmasını anlamadım. Bu websitesini takip eden herkes Teknik direktörümüzün Roberto Carlos oldugunu biliyordur sanırım :) Sivasspor, İbrahim Toraman'ın transferini istedi denilebilir tabi ki ama, Sivassporun en önemli veya tek özelliği Roberto Carlos'un teknik direktör olmasıymış gibi böyle bir tanımlama yapılması garip olmuş.
|
***bu sezon nerde sorunlu oyuncu varsa bız alıyoruz
|
Olan olmuş biten bitmiş Sivasspor taraftarlarının Hala İbrahim TORAMANI eleştirmelerini anlamıyorum.Hiç kimse unutmasınki İbrahim Toramanın bu sitede eleştirenlerden çok Sivasspora faydası dokunmuştur. Eğer burda eleştirenlerin yarısı kombine bilet alacak olsa sivasspor her maçını dolu türbinle oynar. Unutmayalımki taraftarlık eleştirmekle olmaz. Taraftarlık yönetimin aldığı futbolculara sahip çıkmakla olur. Bİr kaç kendini bilmez taraftar bir zamanlar dogaya küfür etti şimdi doga gençler birliiğinde takır takıf futbolunu oynuyor.
|
Bu saatten sonra eleştiri zarar verir diye düşünüyorum .. Hayırlı olsun !
|
[B]Toraman transferine onceden cidden hic sicak bakmiyordum. Ama simdi dusunuyorum gercekten hem onun icin hem takim icin hem de taraftarla barismasi adina cok iyi oldu bu transfer. Ustelik bu transferi bedelsiz yaptik. Daha ne olsun?[/B]
|
Sivas'lı olarak,özellikle Sivasspor konusunda ne kadar çok eleştiri yapıyorsunuz arkadaş. İbrahim TORAMAN alındı hayırlı olsun. Daha adam Sivas'a gelmedi maça çıkmadı,astınız,kestiniz,biçtiniz ve hoopppp tekrar postaladınız. Adam kavgacıymış,dikbaşmış v.s. BJK'da yaşanan olayın iç yüzünü hanginiz biliyorsunuz da Toraman'ı hemen sorunlu yapıyorsunuz. Bizim bu yabancı merakımız yüzünden ne fidanları soldurduk farkındamısınız. Toraman sırf Sivas'lı diye çekemiyoruz arkadaş.Yapmayın ayıptır,günahtır. Yabancı sempatizanlığınıza bir son verin artık.Hayrettin'i yediniz bunuda yedirmeyiz bir kaç tane çapulcuya. Efendiceee memletimizin çocuğunu destekleyip alkışlayalım. Gurur duymamız lazımken köklü bir kulüpte kaptanlık yapmış bir hemşerimiz,canımız,ciğerimize sahip çıkmak yerine 58 numaralı formayı giymedi diye burda küfürü bastınız..Yeter artık. Sahip çıkalım,ezdirmeyelim. Servet ÇETİN'e açtığınız kucağın yarısını bu kardeşimize açalım yeter. Sonuna kadar seninleyim İ.TORAMAN..Hoş geldin safalar geldin kardeşim memleketine,ve memleketinin gözbebeği Sivasspor'a..!!!
|
[B]uzun zamandır oynamayan ve geçmişte şehrine ihanet edecek kadar ileri giden bir toromanın bu takıma hiçbir faydası olmaz...inşallah yanılırım da yüzümü kara çıkartır ve takıma maksimum fayda sağlar...[/B]
|
geçmişi unutalım arkadaslar kin güdmeyi bırakn elimizden geldiği kadar toramana destek olmalıyız sivaslıyada bu yakısır zaten ha bu arada Hz ömer(R.A)in sözünü hatırlatırım "Sana kötülük yapan kimseyi ona iyilik yaparak cezalandır" ;)
|
I.Toraman Sivasspor´a kiralik gelmis olarak görünüyor,kagit üzerindede böyle olmus olabilir.Fakat onun Besiktas´in kapisinin icerisinden bir daha girecegini tahmin etmiyorum.Sadece ondan kurtulmak icin yapilan bir taktik baska birsey degil.Yasinin ilerlemis olmasi ona Besiktas´ta bir daha forma sansi vermez.
Bu yüzden kendine sekil düzen versin Sivasspor´a yararli olmaya calisirsa kendisi yararli cikar.Ben Besiktas´tan geliyorum diye havalara girerse kendisi zarar görür. Zaman bize gerek Batuhan´i ve gerekse I.Toroman´i gösterecek takima ne derece faydali olacaklarini.Artistlige baslarlarsa Sivas taraftari gerekeni yapar. |
[QUOTE=B.DUMANLI;917002]I.Toraman Sivasspor´a kiralik gelmis olarak görünüyor,kagit üzerindede böyle olmus olabilir.Fakat onun Besiktas´in kapisinin icerisinden bir daha girecegini tahmin etmiyorum.Sadece ondan kurtulmak icin yapilan bir taktik baska birsey degil.Yasinin ilerlemis olmasi ona Besiktas´ta bir daha forma sansi vermez.
Bu yüzden kendine sekil düzen versin Sivasspor´a yararli olmaya calisirsa kendisi yararli cikar.Ben Besiktas´tan geliyorum diye havalara girerse kendisi zarar görür. Zaman bize gerek Batuhan´i ve gerekse I.Toroman´i gösterecek takima ne derece faydali olacaklarini.Artistlige baslarlarsa Sivas taraftari gerekeni yapar.[/QUOTE] Olay bu kadar net.Durumu çok güzel vuzuha kavuşturdun.Beşiktaş işi bu şekilde kimseyi kırmadan halletti.Artık iş İbrahime kalıyor 1-2 sene daha top oynamak istiyorsa Sivasspora faydalı olmaya çalışır. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:36. |