SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivasspor 1-0 Kasımpaşa -ikinci devre- (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39807)

tavatir 14.03.2016 19:41

Cevap: Sivasspor 1-0 Kasımpaşa -ikinci devre-

Çok şükür. Zor oldu ama umut tazeledik, umudumuzu arttırdık. Ama işimiz halen zor. Üst üste galibiyetler almamız lazım. Trabzon deplasmanında olaylı maç hariç galip geldiğimizi hatırlamıyorum. Bjk maçından çıkacaklar. Bizim maçı çok önemli görebilirler ama bizim için olmazsa olmaz maçı.

Yarın Sivas Belediye'nin çok önemli bir maçı var. Takıma destek verelim. Ayrıca Umut Bulut'un babasına rahmet diliyorum, kendisine başsağlığı diliyorum. Yarın Kayseri'de defnedilecekmiş merhum. Bizim kulübü temsilen birileri giderse iyi olur diye düşünüyorum.

Böyle zor günlerde Sivasspor bizim için bir teselli kaynağı. İnşallah devam ettirir bunu. Terörün kökünün kazındığını ve ülkemizin yüzde yüz huzura ulaştığını inşallah Cenab-ı Hak bizlere nasip eder.

tavatir 14.03.2016 19:44

Çok şükür. Zor oldu ama umut tazeledik, umudumuzu arttırdık. Ama işimiz halen zor. Üst üste galibiyetler almamız lazım. Trabzon deplasmanında olaylı maç hariç galip geldiğimizi hatırlamıyorum. Bjk maçından çıkacaklar. Bizim maçı çok önemli görebilirler ama bizim için olmazsa olmaz maçı.

Yarın Sivas Belediye'nin çok önemli bir maçı var. Takıma destek verelim. Ayrıca Umut Bulut'un babasına rahmet diliyorum, kendisine başsağlığı diliyorum. Yarın Kayseri'de defnedilecekmiş merhum. Bizim kulübü temsilen birileri giderse iyi olur diye düşünüyorum.

Böyle zor günlerde Sivasspor bizim için bir teselli kaynağı. İnşallah devam ettirir bunu. Terörün kökünün kazındığını ve ülkemizin yüzde yüz huzura ulaştığını inşallah Cenab-ı Hak bizlere nasip eder.

58Erdemli58 14.03.2016 19:57

Allah'ıma şükürler olsun,bu hafta yüzümüz güldü,güzel günler bizimle olacak,sivasspor ligde kalacak yiğidoların yüzü gülecek inşallah.

58Erdemli58 14.03.2016 20:04

Allah'ıma şükürler olsun,bu hafta yüzümüz güldü,güzel günler bizimle olacak,sivasspor ligde kalacak yiğidoların yüzü gülecek inşallah[

Turan 59 14.03.2016 20:21

Sonuç iyi,maalesef futbol çok kötü.

tavatir 14.03.2016 20:26

fatihcan58 14.03.2016 20:28

Maçın Değerlendirmesi;

Korcan; ilk yarı kaleye hiç top gelmediğinden yorum yapmak imkansız ama kalede Korcan ismini duymak bile sevindirdi.

Boye; inanılmaz mücadele ediyor, sert ve yerinde müdahalelerle takımını ateşleyip rahatlatıyor.

Oumari; 3 kaçtır inanılmaz oynuyor. İlk maçlardaki o inanılmaz top kayıplarını atlattı, hızlı ve seri olması defans adına çok iyi.

Ziya ; Uzun zaman sonra eleştirmeyeceğim, defansta gayet başarılıydı, hücuma destek vermemesi defansta açıklar vermemizi engelledi.

Cicinho; inanılmaz mücadele etti . 3 puanı almamızda büyük payı var attığı paslar ortalar hele son saniyelerde ceza sahasında ardı ardına attığ çalımlar eski cicinho geliyor dedirtti.

Yiğit ; Maçın yıldızı, takımın omurgası, verdıi büyük mücadele takdire şayandı. Allah başımızdan eksik etmesin.

Adem; Maçın son dakikasında attığı şutun dışında ismini duymadım ama orta sahadaki üstünlüğümüz galibiyeti almamızı sağladı.

Aatif; Bu takımın hücum gücü, bütün ataklarda o vardı. Bencilliğini üzerinden atmış ama öz güven kaybı var. Öz güvenini kazanırsa bu takımı ligde tutar.

Beykan; ilk yarı sahanın yıldızıydı. Bütün pozisyonlarda vardı. Topla driping yapması direk ceza sahasına girmeyi düşünmesi Kasımpaşa defansı rahatsız etti ve öne çıkmalarını engelledi.

Tanase; Koşuyor mücadele ediyor ama beklentilerin çok uzağında kalıyor. Bu takımda forma giymek formayı kaptırmamak istiyorsa biraz daha sorumluluk almalı.

Texeria; Önceki maçlara göre etkisizdi, kaleciyi geçip atamadığı pozisyon sonrası oyundan biraz düştü ama mücadele etmesi defansı rahatsız etmesi gayet yerindeydi.

Mesut Bakkal; Maç içindeki hareketleri sahaya sürdüğü 11 galibiyeti istediğini belirtti.

Maçın analizi; Önde pres yapıp Kasımpaşa defansını hücuma çıkartmamız defans hattını sürekli rahatsız etmemiz neredeyse pozisyon vermeyip 4 veya 5-0 galip geleceğimiz maçı 1-0 almamız Nasıl oynadığımızın kanıtıydı. 1-0 olsun bizim olsun önemli olan 3 puan

Taraftar; Sayı olarak 5 bin kişi olsak ta takımı ateşlemesi verdiği destek yerindeydi. Haftaya Trabzon'dan alınacak bir 3 puan daha sonraki haftalara umutla bakmamızı sağlar.

bulutbey27 14.03.2016 21:40

Helal olsun bugün taraftar müthişti

otceken58 15.03.2016 00:08

[B][COLOR="Red"]...iste bu kadar...İNSALLAH [/COLOR][/B]

SivasSpor.Com 15.03.2016 04:48

................................................

WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:30.