![]() |
Toplam 4 Eklenti Bulunuyor.
[b]Fotoğraflara devam....[/b]
|
[QUOTE=GeCeVeMaVi58pRf]abi en son cekılen fotolar neden hala atılmadı bence stadın halını o fotolar daha iii gosterıyor...[/QUOTE]
[b]TAmam işte bunlar en son çekilen fotoğraflar..[/b] |
[QUOTE=ReDYiGiDo]Hayırlı uğurlu olsun Kapalının karşısındaki büyütmede tamamlanmışmı serkan abi[/QUOTE]
[b]Evet kapalının karşısı bitti(yani maraton) ve bugünde koltukları tamamlandı...Ama maça halen hazır değil...Trabzon maçıda burda değil ama Denizli maçı kesin 4 eylülde...[/b] |
[QUOTE=Dağcı][B]Türkcell süper liginde 4 Eylül sendromu bekleniyor . . .[/B][/QUOTE]
türkcell süper liginde 4 eylül sendromu bekleniyor . . . |
[QUOTE=serhankaburcuk][b]Evet kapalının karşısı bitti(yani maraton) ve bugünde koltukları tamamlandı...Ama maça halen hazır değil...Trabzon maçıda burda değil ama Denizli maçı kesin 4 eylülde...[/b][/QUOTE]
hayırlısı olsun trabzon macı ınsallah ıstanbul da olur buyuk bı ıhtımal yıne desteklerız sıvasımızi |
ama maç olimpiyatta olacakmış tv dediii
|
super
ohoooo abı resım bırakmamıs koymussun sıteye yaaa...:) :) heyt be kareye bak ya...stadımızın son halıde cok guzel haaa
|
[QUOTE=fatih_5834]ohoooo abı resım bırakmamıs koymussun sıteye yaaa...:) :) heyt be kareye bak ya...stadımızın son halıde cok guzel haaa[/QUOTE]
[b]İnşallah en kısa sürede yeni resimleride atacağız...[/b] |
4 EYLÜL
4 EYLÜL LA GERİSİNİ UNUTTUM DAHA SONRA
|
[QUOTE=serhankaburcuk][b]Fotoğraflara devam....[/b][/QUOTE]
en guzelde ben cıkmısım keske ben cekınmeseydım şimdi fotolara bakanlar bana(nike tişortlu) bakmaktan stadın son halıne bakamayacaklar :) saka bı yana teş.ederım fotolar için... |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:32. |