![]() |
RE-ZA-LET..............
|
AYIP BE KARDESIM SEN KENDI MEMLEKETINI TUTACAGINA GIDIP BOYLESI ONEMLI BIR KARSILASMADA GIT RAKIP TAKIMIN OYUNCULARINA MORAL VER DESTEK VER SANKI COK ONEMLI GORDUNUZ ELINI TUTTUNUZDA NOLDU OVUNE OVUNE SOYLERSINIZ ARTIK SİVASSPOR MACINA GELDIKLERINDE ELINI TUTTUM KARSILADIM DIYE BU OLAYI KINIYORUM HOSGORULU OLALIM DEDIK AMA O KADARDA DEGIL GIDIP ADAMLARI OPMEDIGINIZ KALMIS
|
Toplam 1 Eklenti Bulunuyor.
NE YAZIKKI TEK KELIMEYLE RE-ZA-LET..............
|
YAZIKLAR OLSUN !!!!
[COLOR="Navy"][FONT="Arial Black"][B]BEN HİÇ ŞAŞIRMADIM , BUNLAR DEĞİLMİ Kİ SİVASSPORUMUZUN ŞAMPİYONLUK KUTLAMASI YERİNE F.BAHÇENİN ŞAMPİYONLUĞUNU KUTLAYACAK KADAR SİVASLI !! KİMSE UNUTMASINKİ SON BİR YILDIR ÖZELLİKLE 3 AYDIR HERGÜN ULUSAL YAYIN ORGANLARINDAN ENAZ 3'Ü-5'İ SİVAS'I KONUŞUYOR . SİVAS'IN REKLAMINI YAPAN BU TAKIMA SAHİP ÇIKMAK SAYGI DUYMAK HER SİVASLININ NAMUS GÖREVİDİR.YILLARDIR BİR KENARA İTİLMİŞ EKONOMİ FAKİRİ , SİYASİ FAKİRİ OLAN BU ŞEHRİ VİTRİN YAPTILAR . BUNU HALAA ANLAYAMAYAN KUŞ BEYİNLİLERE BİR ÇİFT SÖZÜM VAR [U]YAZIKLAR OLSUNNNN..... [/U][/B][/FONT][/COLOR]
|
[B]olamaz böyle bir olay!!! iki kayseri takımı ve sivas 3-4-5. sırayı paylaşıyorlar rakip geliyor yüzlerce insan sevgi gösterisinde bulunuyor!!!! inanılır gibi değil!!!![/B]
|
[B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]biraz fazla büyütüyorsunuz bence bu olayi. kimseyi sivassporu tutmaya zorlayamayiz unutmayin, biz kendimize sahip cikalim o yeter. allaha askina biraz sakin olun ve herkesi kendi haline birakin.[/FONT][/COLOR][/I][/B]
|
OLMAZ Kİ.........
Yaa böyle insanlar her yerde var. Bizde yine onlardan fazla GERÇEK SİVASLI var. Bazı anadolu takımları boş tribün oynuyo nerdeyse 3 büyüğe.... Ben Sivastan sonra Galatasaraylıyım. Ama Ali Sami yende ki maçı Sivasın kazanmasını istedim.... SİVAS sivaslıya 3 büyükten önce gelmeli....
|
BEN HİÇ ŞAŞIRMADIM , BUNLAR DEĞİLMİ Kİ SİVASSPORUMUZUN ŞAMPİYONLUK KUTLAMASI YERİNE F.BAHÇENİN ŞAMPİYONLUĞUNU KUTLAYACAK KADAR SİVASLI !! KİMSE UNUTMASINKİ SON BİR YILDIR ÖZELLİKLE 3 AYDIR HERGÜN ULUSAL YAYIN ORGANLARINDAN ENAZ 3'Ü-5'İ SİVAS'I KONUŞUYOR . SİVAS'IN REKLAMINI YAPAN BU TAKIMA SAHİP ÇIKMAK SAYGI DUYMAK HER SİVASLININ NAMUS GÖREVİDİR.YILLARDIR BİR KENARA İTİLMİŞ EKONOMİ FAKİRİ , SİYASİ FAKİRİ OLAN BU ŞEHRİ VİTRİN YAPTILAR . BUNU HALAA ANLAYAMAYAN KUŞ BEYİNLİLERE BİR ÇİFT SÖZÜM VAR [U]YAZIKLAR OLSUNNNN.....
eline sağlık ne güzel yazmışsın hiç bu kadar sinirlenmemiştim evet ne yazıkki ; Yazıklar olsun |
[QUOTE=Sweetgirl][B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]biraz fazla büyütüyorsunuz bence bu olayi. kimseyi sivassporu tutmaya zorlayamayiz unutmayin, biz kendimize sahip cikalim o yeter. allaha askina biraz sakin olun ve herkesi kendi haline birakin.[/FONT][/COLOR][/I][/B][/QUOTE]
EVET YA BENCEDE SAKİN OLMAK GEREK HER İLDE TARAFTAR VAR...GECEN MALATYAYA FB NİN GİTTİĞİNİ GÖRMEDİNİZ HERHALDE...BUNADA ŞÜKÜR BENCE.. |
[QUOTE=champions58]Yaa böyle insanlar her yerde var. Bizde yine onlardan fazla GERÇEK SİVASLI var. Bazı anadolu takımları boş tribün oynuyo nerdeyse 3 büyüğe.... Ben Sivastan sonra Galatasaraylıyım. Ama Ali Sami yende ki maçı Sivasın kazanmasını istedim.... SİVAS sivaslıya 3 büyükten önce gelmeli....[/QUOTE]
peki sen hangi tribünde oturdun?eger maci tribünde izlediysen! hadi kal salicakla... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:15. |