![]() |
--->: 4 EYLÜL STADI HAKKINDA BILGILER VE RESIMLER
Resımler ıcın tskler emegınıze saglık
|
-->: 4 EYLÜL STADI HAKKINDA BILGILER VE RESIMLER
Arkadaşlar 4 eylül stadı hakkında bilgiler ve resimler koyarsanız sevinirim çok merak ediyorum acaba ne aşamada bilgilendiririyi olur
|
Arkadaşlar bende şu andaki halini çok merak ediyorum lütfen 4 eylül stadının şu anda yapılan maraton tribündeki inşaat fotoğraflarını çekerseniz bizi mutlu ederseniz arkadaşlar :)
|
arkadaşlar bakıyım bursa maçında çekebilirsem yayınlarım
|
abiii cekicemmm yarin insallah koyarimm
|
YENİ YAPILAN BU TÜRÜBÜNÜN ADINI AMİGO İHSAN ADINI VERELİMMİ ARKADAŞLAR BÖYLELİKLE ONUN ADINI YAŞATMIŞ OLURUZ
|
--->: -->: 4 EYLÜL STADI HAKKINDA BILGILER VE RESI
[QUOTE=yigidolar06;262095]YENİ YAPILAN BU TÜRÜBÜNÜN ADINI AMİGO İHSAN ADINI VERELİMMİ ARKADAŞLAR BÖYLELİKLE ONUN ADINI YAŞATMIŞ OLURUZ[/QUOTE]
abiii gercektennde dediginn iyi olurrrr |
stadımız harika olmalı insallah cok yakında avrupa maclarına cıkacağız ona göre bir stad insaa etmeliyiz türkiyenin ve avrupanın en iyi stadı olmalı birazcık hayel ama niye olmasın ki bizim diğerlerinden eksik tarafımız ne
|
-->: --->: -->: 4 EYLÜL STADI HAKKINDA BILGILER VE
[QUOTE=cenk5821;262100]abiii gercektennde dediginn iyi olurrrr[/QUOTE]bu konuyu daima gündemde tutalım 4 EYLÜL STADI AMİGO İHSAN MARATON TÜRÜBÜNÜ diye
|
[B]YA GERÇEKTEN 2 SENE ÖNCEKİ HALİNİ BAKİYORUM ŞİMDİKİ HALİNE BAKİYORUM AMA ÇOK GÜSEL OLDU STAD ELLERİNİZE SAĞLİK YAPANLARDAN YAPTIRANLARDAN TEŞEKKÜLER[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:15. |