![]() |
-->: AMİGO İHSAN
Nur içinde yatsın. Anlatmak yeterli değil. Yaşamak lazım. Ne mutlu ki bana onunla bağıran tezahurat yapanlardanım.
Az mı bastık : " Si si si vas vas vas sivas sivas bas bas bas" Az mı fincanı taştan oyduk. Maçlardan sonra yorumlar Postanenin arkasındaki "Kebab 12" (Amigo İhsan'ın lokantası) kebabcısında devam ederdi. Tekrar ruhun şad olsun AMİGO İHSAN.... |
Amigo ihsanın sivassporumuza çok fazla emeği
gecmiştir rahmetliyi bende yakından tanırdım o sivasporsuz olmaz sivasspor onsuz olmazdı allah rahmet eylesin ruhun şad olsun toprağın bol olsun |
--->: AMİGO İHSAN
[B]mekanı cennet olsun[/B]
_ . |
amigo ihsan hiçbir zaman unutulmaz o bir efsane ruhu şad olsun
|
ALLAH RAHMET EYLESİN . EFSANE KİŞİLER UNUTULMAMALI . ALLAH AMİGO İHSAN GİBİ Bİ AMİGO DAHA NASİP EDER SİVASSPORUMUZA İNŞ.
|
[QUOTE=Alperen58;1414]Amin.Efsane amigo, büyüklerimizin anlattigina göre 4 eylülden gelip gecmis vede taraftari costurabilen tek amigoymus.[/QUOTE]
ewet ruhu sad olsun.............amin..................... |
DUALARIMIZI EKSİK ETMEYELİM.GÖREN VE GÖRMEYENLER BU ÇOK ÖNEMLİ.HİZMETİ KARŞISINDA ÇOK DUA AMİGOMUZA.
|
o bir efsaneydi en büyük amigomuzdu inşallah onun zamanındaki gibi yine ateşli bir taraftarımız olur
|
.....Allah rahmet eylesin.....
|
[QUOTE=ofgurleyuk78;232066]Nur içinde yatsın. Anlatmak yeterli değil. Yaşamak lazım. Ne mutlu ki bana onunla bağıran tezahurat yapanlardanım.
Az mı bastık : " Si si si vas vas vas sivas sivas bas bas bas" Az mı fincanı taştan oyduk. Maçlardan sonra yorumlar Postanenin arkasındaki "Kebab 12" (Amigo İhsan'ın lokantası) kebabcısında devam ederdi. Tekrar ruhun şad olsun AMİGO İHSAN....[/QUOTE]ALLAH NUR İÇİNDE YATIRSIN ÖZLEMLE ANIYORUZ YAŞASAYDI TÜM STAD İNLERDİ. SAHAYA KOŞARAK CIKIP ORTA SAHAYA DOĞRU PARENDE ATIŞI AYAĞA KALKARKEN BİR ELİNİ KALDIRDIĞINDA TÜM STAD KIIIIRRRRRMMMMIIIIIIZIIIII ÖBÜR ELİNİ KALDIRDIĞINDA BEEEEEYYYYYYYAAAAAAAZZZZZZ İKİ ELİNİ KALDIRDIĞINDA ÜÇ YILDIZ DİYE TÜM STAD İNLERDİ VE TEL ÖRGÜLERİN ÜZERİNDE ŞOVUNA SİVAS SİVAS DİYE TÜM STADI İNLETTİRİRDİ TARAFTARIN SESİ HÜKÜMET MEYDANINDAN DUYULURDU DERLER. RUHUN ŞAD OLSUN SENİ UNUTMAYACAĞIZ |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:19. |