![]() |
Cevap: ANKARAGÜÇLÜLER
[B]Fenerbahçeye de yaptılar Ankaragücü düşmez artık[/B]
|
inşallah ankaragücü düşmeyecek...feneri de yendiler...
|
Anadolunun güzide takimi Ankaragücüne Bu sezon en icten dileklerimle basarilar diliyorum. Ayrica Artik istanbulun saltanatina son verip, derbilerin Adresinin Anadolu olma dilegiyle seneyede Diger Anadolu Takimlari ile beraber Sampiyoluk Yarisinda Ankaragücünüde Görmek dilegiyle.
|
Ankaragücü ligimiz köklü takımı onurlu duruşunuzdan dolayı ve galibiyetinizden dolayı tebrik ederiz
|
[B]Hükümet düşer Ankaragücü Babayı düşer[/B]
|
Dünki galibiyet ilaç gibi geldi ankaragücüne.Bursa budün denizliyi alt ederse bizde ibb ye çakıp biraz daha dibe atarsak ankaragücü en büyük dostluğu ve kardeşliği bizlerden görecek.
|
sağol kardeş allah razı olsun ankaragücünün ligde kalmasını en çok ben istiyorum nedenmi ankarada olmam ve sivasın daha çok buraya gelmesi
iki tüm maçlarda yensekte yenilsekte bizi alkışlamanız sizlerle gurur duyyoruz |
ankaragücü düşmez düşemez --- dün akşam çok sevindim --- programımı yapıyyorum inş. ankaragücü - bjk macına gelecegim :)
|
ankaragücünü tebrik ediyorum.. bu ligde olması gereken takımlar inşallah bu ligden düşmeyecekler..ankaragücü asla düşmemeli, düşmesi gereken varsa bu ankaraspordur..
|
[B]Sivasspor formam Ankaragucu atkimla her hafta oldugu gibi bu hafta da Ankaragucu-Ankaraspor macinda tribundeyim :)[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:28. |