SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   4 Eylül Stadyumu / Sivasspor Tesisler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=35)
-   -   SİZCE YENİ BİR STADYUM MU YAPILSIN KAPASİTEMİ ARTT (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=15176)

SenSetik 05.02.2008 23:04

--->: -->: --->: -->: SİZCE YENİ BİR STADYUM MU YA

[QUOTE=FurkaN;315849][B]

Hocam yeni stat yapmayız da mevcut stadda değişiklik olur... Diğer tribünlerin üzeri kapatılır vs... Sizin yukarıda söylediğiniz türde bir stad için 100 milyon dolarlık bir kulüp bütçesi ve devamlı lisanlı ürün satışı gerekli ayrıca sponsprlar...[/B][/QUOTE]

Furkan zaten yapılacağına inanmıyorum ben..sadece haketmediğimizin düşünülmesine katılmıyorum...kayseri bile devlete yaptıramayıp kendi parasıyla yaptırıyorsa biz hiç yaptıramayız zaten tokiye :)

bişey daha belirtiyim...bizzat Bülent hocayla uzunca bi konuşma fırsatı bulmuştum...o konuşmada böyle bir stadın yapımının onay aşamasına kadar geldiğini ama gelecği göremeyen birkaç kişi(bunu söylerken bu kadar kibar değildi )yüzünden bu stadın yapılamadığını söyledi. ve bu kafa yapısı yüzünden Sivasın hep zarar gördüğünü belirtti...

bence tamamen haklı.......... :(

FurkaN 05.02.2008 23:06

-->: --->: -->: --->: -->: SİZCE YENİ BİR STADYUM

[QUOTE=sensetik;315858]Furkan zaten yapılacağına inanmıyorum ben..sadece haketmediğimizin düşünülmesine katılmıyorum...kayseri bile devlete yaptıramayıp kendi parasıyla yaptırıyorsa biz hiç yaptıramayız zaten tokiye :)

bişey daha belirtiyim...bizzat Bülent hocayla uzunca bi konuşma fırsatı bulmuştum...o konuşmada böyle bir stadın yapımının onay aşamasına kadar geldiğini ama gelecği göremeyen birkaç kişi(bunu söylerken bu kadar kibar değildi )yüzünden bu stadın yapılamadığını söyledi. ve bu kafa yapısı yüzünden Sivasın hep zarar gördüğünü belirtti...

bence tamamen haklı.......... :([/QUOTE]

[B]Sonuna kadar haklı dışardan gelen birisi bizi bizden daha iyi görüyor ve biliyor...[/B]

Yiğiter 05.02.2008 23:12

-->: SİZCE YENİ BİR STADYUM MU YAPILSIN KAPASİTEMİ

[B]yeni,modern bir stadyum herkes ister tabi ki ama bu nasıl olacak sorusunun cevabu yoktur...aslında var ama sivasa yoktur...[/B]
[B]yeni statın biraz daha modern hale getirlmesi şimdilik bu sorunu erteler..[/B]

ercis 05.02.2008 23:48

--->: SİZCE YENİ BİR STADYUM MU YAPILSIN KAPASİTEM

[QUOTE=sensetik;315826]toki bize alttan ısıtmalı, trübünleri sahaya yakın ve komple kapanabilen 25bin kişilik bi stad yapsa fenamı olur.......
gs ye yaptığı kıyağı acaba Sivasa yapabilirmi?
zor ama kim bilir...........[/QUOTE]

evet federesyon be spor bakanligi gs'ye yani parasi olmus kulupe hem stad ve hemde o yerin isim hakkini (seyrantepe ismini aslentabeye degistirilmesi) veriyor. eden bizede yapmasinlar. bu asil buyuklerimiz bir dusunup el atmalilar.

ercis 05.02.2008 23:52

--->: -->: SİZCE YENİ BİR STADYUM MU YAPILSIN KAPA

[QUOTE=altuntas58;315838]2007-2008 sezonu'nda en fazla ilgi olan karşılaşma 20. haftadaki Fenerbahçe (10541) müsabakası olurken, en az ilgi 4 Eylül Stadyumu'nda 5'nci haftadaki Gençlerbirliği Oftaşspor (4258) mücadelesinde oldu.

Sivasspor geride bıraktığı 11 iç saha karşılaşmasında ortalama bilet olarak 6870 kişiye müsabaka oynadı.

İşte Sivasspor seyirci sinin hali siz kalkmış yeni bir stadyumdan bahsediyorsunuz adama demezlermiki bu stadyumu doldurdunuzda yenisini istiyorsunuz elbette her sivaslı gibi bende modern bir stadyum olmasını isterim ama malesef bu stadı dolduramazken daha büyüğünü istemek biraz abest kacar diye düşünüyorum[/QUOTE]

Bunun sebebinide uzaklarda aramamaliyiz. tum taraftar grubumuz bunun icin ne kadar organize olabiliyor. kulup bu yonden nasil bir calismasi var. stadin dolmayisi birazda bizlerden kaynaklaniyor. yeterince organize olamiyoruz. Icimize kapanmayip ve acilmaliyizda.
Taraftar cekmek icin isi ta ilk okullarda baslamak gerekir. bunun icin kulup belli araliklarla okullari ziyaret edip cesitli organizasyonlar yapmalidir. bilet icin il ve cevre il ve ilcelerdeki buyuk alis veris merkezleri ile cesitli anlasmalar yapilmalidir. vs vs

Yiğiter 05.02.2008 23:54

-->: --->: -->: SİZCE YENİ BİR STADYUM MU YAPILSIN

[QUOTE=ercis;315916]Bunun sebebinide uzaklarda aramamaliyiz. tum taraftar grubumuz bunun icin ne kadar organize olabiliyor. kulup bu yonden nasil bir calismasi var. stadin dolmayisi birazda bizlerden kaynaklaniyor. yeterince organize olamiyoruz. Icimize kapanmayip ve acilmaliyizda.
Taraftar cekmek icin isi ta ilk okullarda baslamak gerekir. bunun icin kulup belli araliklarla okullari ziyaret edip cesitli organizasyonlar yapmalidir. bilet icin il ve cevre il ve ilcelerdeki buyuk alis veris merkezleri ile cesitli anlasmalar yapilmalidir. vs vs[/QUOTE]

[B]hocam en çok taraftara oynayan 3. kulübüz şuanda..taraftar konusunda sıkıntımız olduğunu düşünmüyorum..keşke her maç tamamen dolsa ama olmuyor işte...[/B]

ercis 05.02.2008 23:59

--->: -->: --->: -->: SİZCE YENİ BİR STADYUM MU YA

[QUOTE=yigiter187;315918][B]hocam en çok taraftara oynayan 3. kulübüz şuanda..taraftar konusunda sıkıntımız olduğunu düşünmüyorum..keşke her maç tamamen dolsa ama olmuyor işte...[/B][/QUOTE]

evet ne guzel ama hocam kapasitemizi her zaman zorlamaliyiz. eminim bu buyuk seyircimiz bir kac yenilgi sonrasi belli bir miktarda azalacaktir. bu hep boyle olmustur. bazi maclara bakiyorum gercekten sahane ama bazi maclar varki seyirci kitligi yasanmaktadir.
Ayrica Turkiyede mademki bir ilke imza atmis ve bu ilke onculuk ediyoruz o zaman daha co calismaliyiz.

XXCakir58 06.02.2008 00:15

-->: SİZCE YENİ BİR STADYUM MU YAPILSIN KAPASİTEMİ

bencede simdilik hic gerek yok. Yani suan ki stadimiz tam dolduruyormuyuz. Illerde bu iyi gidisimiz yani seneler ce ilk 5 de olursak o zaman yaptirabiliriz ama suan ne lazim nede yapilsa bile paramiz yok.

eyuphulagu 07.02.2008 18:29

arkadaşlar herkesin görüşene saygı duyuyorum.yalnız şunu da söylemek istiyorum.sivasın Kayseriden neyi eksik.kayseriye gittiğimde yapılmakta olan stadyumu ziyaret ettim.çok beğendim.kayseri beş kuruş para ödemeden arsa karşılığında tokiye stadyumu yaptırıyorlar.sivasda aynı yöntemi kullanabilir.yapılacak stadyumun büyüklüğü değil modernliği önemli.stadyum çok amaçlı olmalı.maçların dışında yazın konserde düzenlenerek masraflar çıkarılabilir.30-35 bin kapasiteli,alttan ısıtmalı,lokanta ve toplantı salonu,kafesi olan modern bir stadyuma ihtiyacımız var.

ercis 09.02.2008 18:06

bence bu stad kacinilmaz. arkadaslar simdi mevcut stadimizi buyuttugumuzu goz onunde bulunduralim ki buda suan bile olabilecek bir sey. yanlis hatirlamiyorsam cesitli kolonlar dikilmis stad cevresine iste bu kolonlara eklemeler yapip mevcut turubunun bir ust kat turubun yapilabilinir. bu iki turubunun baglanti yerine ise kulubumuzun ofisleri, basin odalari vs vs gibi kullanilir. eski yani mevcut turubunun arka kisimdaki olacak ust turubun kolonlarinin oldugu stad cevresi ise kulup binasi alt yapi ve geri kalanlar ise buyuk alis veris merkezlerine kiralanabilir. bu yontem avrupad bir cok kulup uyguluyor ki FB'de yapiyor.
yani hem stadimiz buyutulup gunumuz futboluna uygun hale getirilecek ve hemde kulupe ek gelir saglanmis olacaktir.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:42.