![]() |
--->: Olimpiyat Stadını Dolduralım
yok o daha gazianteple baglarını kopartmadı. ama biz zaten ugur yıldırımdan önce SMS kampanyasına destek olarak ordan gelecek paraya göre ikinci bi yabancı oyuncu transeri olacak... şu ana kadar duyduguma göre kampanya ii gidiyomus..
|
--->: İBB-Sivasspor maçı 13:30 da
[QUOTE=puar;295496]c.tesi 1 bucuk bu kadar ters olamaz..resmen ki
mse maca gelmesin diye yapmışlar :([/ SELAM ARKADAŞLAR YA PUAR KARDEŞİM MAÇIN SAATİNİN NERESİ TERS O OLMAZ BU OLAMAZ YA BIRAKIN BUNLARIDA BİRAZ FEDAKAR OLUN KARDEŞİM BENİM YANIMDA 25 KİŞİ ÇALIŞIYOR BEN ONLARI BIRAKIP MAÇA GELECEM SİZ HALA NELERDEN BAHSEDİYORSUNUZ SENİN CANIN MAÇA GELMEK İSTEMİYOR BARİ GELENLERE ENGEL OLMA SİVASSPORUMUZ İSTANBULA GELMİŞ DAHA NE BEKLİYORSUN VE TAKIM ŞUANDA LİDER ALLAHIN İZNİYLE İBB YE DE YENİP DEVAM EDECEGİZ TAM DESTEK HEP DESTEK HADİ YİGİDOLAR MAÇA SAYGILARIMLA MURAT SARI |
--->: İBB-Sivasspor maçı 13:30 da
[QUOTE=sarilartekstil;299495][QUOTE=puar;295496]c.tesi 1 bucuk bu kadar ters olamaz..resmen ki
mse maca gelmesin diye yapmışlar :([/ SELAM ARKADAŞLAR YA PUAR KARDEŞİM MAÇIN SAATİNİN NERESİ TERS O OLMAZ BU OLAMAZ YA BIRAKIN BUNLARIDA BİRAZ FEDAKAR OLUN KARDEŞİM BENİM YANIMDA 25 KİŞİ ÇALIŞIYOR BEN ONLARI BIRAKIP MAÇA GELECEM SİZ HALA NELERDEN BAHSEDİYORSUNUZ SENİN CANIN MAÇA GELMEK İSTEMİYOR BARİ GELENLERE ENGEL OLMA SİVASSPORUMUZ İSTANBULA GELMİŞ DAHA NE BEKLİYORSUN VE TAKIM ŞUANDA LİDER ALLAHIN İZNİYLE İBB YE DE YENİP DEVAM EDECEGİZ TAM DESTEK HEP DESTEK HADİ YİGİDOLAR MAÇA SAYGILARIMLA MURAT SARI[/QUOTE] abi el işinde çalışıyoruz 3 te mesai bitiyo nasıl izin alacaz ki oyle ters saatki iş açısından çok zor... düşündün gib değil yani. |
bu maçı alacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın sayın hemşerilerim stada inşallah ilgi olur
|
her maça oldugu gibi bu maçada gidicem şu anda benle birlikte üç kişi buldum
|
hadi istanbuldaki yiğidoalr sıra sizde biz -25 derecede maça gittik siz o güzel havada liderimizi yanlız bırakmayın desteğiniiz eksik etmeyin inş istanbul taraftarlarından çok bizim taraftarımız olacak sivasspor aşkına herkes stada...
|
olimpiyatta 50 bin yada üzeri olur mu?
[B]BŞB maçına 50 bin kişi bekleniyor...
SİVASSPOR yönetimi, İstanbul Büyükşehir Belediyespor’la cumartesi günü saat 13.30’da Olimpiyat Stadı’nda oynanacak karşılaşmaya en az 50 bin taraftar bekliyor. Teknik Direktör Bülent Uygun, “İç saha maçlarını hiç kaybetmedik. Tüm Sivaslıları Olimpiyat Stadı’na davet ediyoruz. En az 50 bin taraftar bekliyoruz. Olimpiyat Stadı, 4 Eylül gibi olsun” ifadesini kullandı. [/B] |
-->: --->: İBB-Sivasspor maçı 13:30 da
[QUOTE=puar;299498][QUOTE=sarilartekstil;299495]
abi el işinde çalışıyoruz 3 te mesai bitiyo nasıl izin alacaz ki oyle ters saatki iş açısından çok zor... düşündün gib değil yani.[/QUOTE] orhan kardeşim çok maça gelmiştir fedakarlık edip onun için söylencek fazla birşey yok:) |
--->: -->: --->: İBB-Sivasspor maçı 13:30 da
[QUOTE=ademgoze;299529][QUOTE=puar;299498]
orhan kardeşim çok maça gelmiştir fedakarlık edip onun için söylencek fazla birşey yok:)[/QUOTE] izin alabilirsek geleceğiz inşallah adem. kamaz bu mac. |
--->: -->: --->: İBB-Sivasspor maçı 13:30 da
[QUOTE=puar;299532][QUOTE=ademgoze;299529]
izin alabilirsek geleceğiz inşallah adem. kamaz bu mac.[/QUOT ORHANIN DEDĞİ GİBİ EL İŞİNDE ÇALIŞIYORUZ MESAİ 7 DE BİTİYOR KENDİ YERİM OLSA HİÇ DÜŞÜNMEM AMAGİNE Bİ ÇARESİNİ BULMAK LAZIM EGER MAÇ PAZAR GÜNÜ OLSA İNANIYORUMKİ TURKİYEDE REKOR KIRABİLİRDİK.. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:30. |