![]() |
Cevap: SERGİO PACHECO DE OLİVEİRA
Helal olsun yakışır sivasıma :D
|
[B]Sergio neden oynamıyor halen kadroda hem Kayseri maçlarında hemde dünkü maçta ilk 18.2deydi bu adama neden şans verilmiyor bir türlü...[/B]
|
Ben bir altay taraftarıyım.Ama sivasıda en az sizin kadar sewiyorum.basarılarının dewamını diliyorum.sergio oliveira zamanında gs 'da felipe vardı onun aynısı..harika bi futbolcu her mac oynamalı.
|
[B]Sergio maç kadrolarında yer alıyor fakat her nedense oynamıyor ah bu adam takıma bir kazandırılsa Tabata falan hikaye olur...[/B]
|
Bülent Uygun Sergio yu Oynatmayarak Büyük Hata Yapıyor.
|
orta sahamız çok kötü Sergio oynaması lazım..........
|
SORUN HOCADA İSTEMEDİGİ TOPÇUYU OYNATMIYOOOOOOOOOOO MESELA MUHAMMET ALİYE VERDİGİ ŞANSI GENÇLERE VERSE ÇOK ŞEY KAZANIRDI
|
OYNASA MURAT ERDOGANDAN VEYA ONURDAN DAHA FAYDALI OLUR
AMA HOCA OYNATMIYOR NR HIKMETSE TAKMIS ILLEDE MUSA YA ADAM FORMSUZ ILLEDE MEHMET YA ADAM FORMSUZ RAKAPET ORTAMI YAPSANA KAMANANA NIYE TOP ATAMIYORSUN NIYE DEFANSIN ARKASINA SARKAMIYOR SEN BUNLARA CARE BUL HOCA |
.... SU HOCAYİ KÖTÜLEMEYİNN YA NE NANKÖR ADAMLARSİNİZ
|
muhammed yildizi murat erdogani iviri ziviri oynaticam diye bu adami harcadi ki ilk geldiginde bende uyandirdigi izlenim alexi lincolnu felan rafa kaldiricak cinste bi adam olmasiydi, tebrikler sovmen bulent...
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:07. |