SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Memlekette İftar (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=20445)

Yiğiter 12.09.2008 18:43

-->: Memlekette İftar

[B]sivasta böyle bir organizeyi ilk defa düzenliyor olmamıza rağmen,gerçekten ses getirecek zevkli,ve dostane bir buluşma olacak.orada yorumlarını çok beğenerek okuyup da tanışamadığımız arkadaşlarımızla tanışacak yeni yeni dostluklar edineceğiz inşallah...kim bilir belki yarın iftar sofrasında ayak üstü bir de bursa maçı organizesi düzenleriz..:)[/B]

FurkaN 12.09.2008 19:01

[B]Bu haftasonu çeşitli memleketlerde iftar organizeleri olacak ve her tarafta Sivaslılar konuşulacak... Briliğimizin beraberliğimizin pekişmesi için çok önemli adımlar olan bu buluşmalar gün geçtikçe kenetlenmemizi sağlayacak... Sivas iftar organizesinde emeği geçen ve katılan tüm Yiğidolar'a teşekkürler...[/B]

anilcan213 12.09.2008 22:50

--->: Memlekette İftar

abiler benim bir arkadaşta gelcek bugün söyledim...adı murat kurugöL bnm davetlim listeye yazarsanız çok mutlu olurum

Yiğiter 12.09.2008 23:25

[B]tamam gardaş sen geitr arkadaşını..[/B]

SONMEZ 12.09.2008 23:51

[QUOTE=SONMEZ;404239][B]Programında bir değişiklik olmazsa ve kısmet olursa,
bayramda Sivas' ta olacağım inşallah.
Ama tam olarak hangi tarihte izine çıkacağım daha belli değil.
Olası bir erken vuslatta aranızda olmayı arzu ediyorum.[/B][/QUOTE]

Programımda bu gün izine ayrılıp,
bu akşam yola çıkmak vardı ama;
izin tarihimin ayarlanmasında pürüz çıktı
ve evdeki hesap ile çarşı hesapları uyuşmadı...! :mad:

Aslında aranızda olmayı ve sizlerle tanışıp,
aynı atmosferi yaşamayı gerçekten çok arzu ediyordum ama;
kısmet değilmiş. :mad:

Nasip olursa bayramda geleceğim inş.
Umarım bir şekilde bir ortam oluşturup tanışıp kaynaşırız. :)

Sizlere [B]hayırlı[/B] iftarlar ve [B]hatırlı[/B] muhabbetler diliyorum.
Tüm arkadaşlara sevgiler, selamlar...

Rallim58 13.09.2008 00:11

[B]Organizasyona katılacak arkadaşlara önemle duuyurulur;

İftar soframızda ilimiz gazetecilerinin yanısıra hepinizin yakından tanıdığı ve sevdiğine inandığımız onur konuğumuz ve arkadaşları ile birlikte katılım sayımız 35 ile 38 kişiyi bulması bekleniyor.

Bu müstesna gecenin anısında katılımcıların hatıralarda önemli bir yeri olacağı kaçınılmazdır. Bu gecenin ilimiz ([COLOR="Red"]ve son dakika proğram değişikliği olmazsa ulusal[/COLOR]) gazetelerinde resimlerinizin ve organizemizin ciddiyeti adına uygun elbise ile gelmelerini tavsiye ederim. Resimlerini ebedi saklayabileceği bu organizenin hatırası kendilerinde önemli yer tutacağı bir gerçektir.

Tüm Dünyada Sivas'lı hemşehrilerimizin merakla beklediği iftar proğramı ve onur konuğumuzla çok özel muhabbetin hayırlı olması dileğiyle...[/B]

Rallim58 13.09.2008 01:28

[B]Herşey çok güzel olacak inşaallah[/B]

FurkaN 13.09.2008 01:37

[B]İnşaallah abi bakalım Sivas mı güzel olacak İstanbul mu?...
İstanbul'da da sürprizler varmış arkadaşlar kim olduğunu söylemiyor ama sizi geçebilirler :)[/B]

özsivasli1903 13.09.2008 01:40

allah kahretsin ya ben bugün yani 12.09 da geri almanyaya geldim...

Rallim58 13.09.2008 01:44

--->: -->: Memlekette İftar

[QUOTE=FurkaN;410781][B]İnşaallah abi bakalım Sivas mı güzel olacak İstanbul mu?...
İstanbul'da da sürprizler varmış arkadaşlar kim olduğunu söylemiyor ama sizi geçebilirler :)[/B][/QUOTE]

[B]YAVUZ hırsız evsahibini bastırırmış...

Anladın sen onuuuu:):):)[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:52.