![]() |
Cevap: Vee Mehmet Yıldız Gitti !..
[QUOTE=Yiğiter;453424]Tabatayı alalım o paraya....:D
Şaka gibi yaa!!![/QUOTE] tabata değil ben dahi giysem o büyülü formayı asist kralı olurum :) [B]musa aydın [/B]kimdi, [B]tum[/B] kimdi, [B]sedat[/B], [B]abdurrahman[/B], [B]balili[/B] ve diğerleri kimdi bu formayı giymeden önce şimdi kim oldular.. serveti bir yılda avrupanın en iyi savunma oyuncusu haline kim getirdi :) ben iddia ediyorum necati ikinci yarı gol krallığı yarışında ilk üçte olur :) mehmet mi? - umarım 12 golü bulur... |
[B]Arkadaşlar mehmedimin gitmesine tabiiki bende sizler kadar üzüldüm. Ama hiç düşündünüzmü Mehmed neden gitti. Mehmedim hiç istiyormuydu gitmeyi.. Bence uzun yıllar verdiği kulübüne bu kadar alışmışken hayırr.. ama bu olayı buralara getirenler bizleriz. Sensin O, Benim hepimiziz... Hiç ağlayıp dövünmeyelim... Uzakdan uzağa kurbanın olayım değil Profosyenellik.. Bakın taraftar sadece büyük maçlarda var. Diğer maçlardada olmalı. Bizi -30 lar yağmurlar yıldırmamalı... Biz ne yaptık 3-4 bin kişiyle maçlarımız oldu. Kasa dolmadı arkadaşlar. Paf takımımız 1 sene parladı sonrası gelmedi. Kasada yeterli paramız yok. Telefon elektrik Doğalgazcı hemşerimiz yokki bedavaya versin. Topçu aldık ucuza tuttu. ya tutmasaydı. Arkadaşlar SMS kampanyası başladı.. Ama resmen elimize ayağımıza bulaştırdık. En iyi yönümüz sistemin oturması ve bu işi iyi bilen Sayın Odyakmazımız vardı. Duygusallığı bırakalım beylerrr. Biz profosyonel bir takımız oyuncularımızda profosyonel. Elbetteki kariyer için anadolu takımlarının oyuncuları İstanbula gidecek belkide avrupaya.. ama bu saatten sonra Mehmedim gitsede gitmesede bizden çıkmıştır artık. Mesele bu olayların buraya kadar gelmesine sebeb bizleriz. Bakıyorum arkadaşların bazıları çok duygusal davranıyor. Çünkü onlar maçları bizzat takip edip para veriyorlar vede haklılar. ama maalesef Sivasda oturupda hadi çıkıp maça gidelim paramız Sivasımızın gelişmesine ön ayak olan Sivassporumuza feda edelim diyenimiz yok. Hal böyle olunca Mehmetlerde gider Hayrettinlerde Bilica Derelilerde. Hiç boşuna ağlayıp sızlanmayalım. Üzüldükmü tabiiki üzüldük. Yapacak bir şey yok. Burada Mehmedimize ağır kelamlarda bulunmayalım. Çünkü o bu işlere karışmadı karışmazda. O Galatasaraylı Mehmed olarak değil Yiğido Mehmed olarak gönlümüzde kalacak. Onun asıl yuvası burası ama ekmek teknesi değişti. Ama bu çarkın dönmesi içinde en iyi alternatif Mehmedin satılması idi. Herkese sevgi saygılar..[/B]
|
slowenya liginin gol krali DAHORA ile ilgileniyoruz diye duyumlar var, eger dogursu iyi bir transfer olur
gecen sezon 34 mac = 22 gol bu sezon 19 mac = 12 gol yas =26 boy =180 ayak =sol mevki =forvet devlet =hirvat [url]http://transfermarkt.de/de/spieler/24629/dario-zahora/default/2008/leistungsdaten.html[/url] |
[B][QUOTE=jakobieen;453431]tabata değil ben dahi giysem o büyülü formayı asist kralı olurum :)
[B]musa aydın [/B]kimdi, [B]tum[/B] kimdi, [B]sedat[/B], [B]abdurrahman[/B], [B]balili[/B] ve diğerleri kimdi bu formayı giymeden önce şimdi kim oldular.. serveti bir yılda avrupanın en iyi savunma oyuncusu haline kim getirdi :) ben iddia ediyorum necati ikinci yarı gol krallığı yarışında ilk üçte olur :) mehmet mi? - umarım 12 golü bulur...[/QUOTE] ayni kafadayiz Oguz benim yorumumdan mi caldin :) Saka tabikide..Bende senin gibi dusunuyorum..Sivassporun olmazsa olmazi Bulent uygundur..Futbol sistem isidir...;) Mehmet Yildizi elden cikarmanin tam vaktidir.. Sezon sonunda boyle alici bulamayabilirdik..Ama keske Avrupaya gitseydi..Sivasspor a karsi oynamamali Mehmettt:([/B] |
[QUOTE=myway;453434][B]
ayni kafadayiz Oguz benim yorumumdan mi caldin :) Saka tabikide..Bende senin gibi dusunuyorum..Sivassporun olmazsa olmazi Bulent uygundur..Futbol sistem isidir...;) Mehmet Yildizi elden cikarmanin tam vaktidir.. Sezon sonunda boyle alici bulamayabilirdik..Ama keske Avrupaya gitseydi..Sivasspor a karsi oynamamali Mehmettt:([/B][/QUOTE] Sen de aynen benim kafadasın kardeş :)))))) |
[QUOTE=gala86;453433]slowenya liginin gol krali DAHORA ile ilgileniyoruz diye duyumlar var, eger dogursu iyi bir transfer olur
gecen sezon 34 mac = 22 gol bu sezon 19 mac = 12 gol yas =26 boy =180 ayak =sol mevki =forvet devlet =hirvat [url]http://transfermarkt.de/de/spieler/24629/dario-zahora/default/2008/leistungsdaten.html[/url][/QUOTE] Slovenya liginin zorluk katsayısını bilmeden istatistiklere bakarak yorum yapmak çok yanlış. |
[QUOTE=myway;453434][B]
ayni kafadayiz Oguz benim yorumumdan mi caldin :) Saka tabikide..Bende senin gibi dusunuyorum..Sivassporun olmazsa olmazi Bulent uygundur..Futbol sistem isidir...;) Mehmet Yildizi elden cikarmanin tam vaktidir.. Sezon sonunda boyle alici bulamayabilirdik..Ama keske Avrupaya gitseydi..Sivasspor a karsi oynamamali Mehmettt:([/B][/QUOTE] çalmadım esinlendim sadece :) sivasspora karşı oynamamalı mehmet demişin, benim oynayacağına dair pek umudum yok zaten :) hayırlısı olsun... |
yarın sivasspor kampa antalyaya gelecek.mehmet takımda yoksa demek ki haber doğru
|
[QUOTE=revenge58;453438]yarın sivasspor kampa antalyaya gelecek.mehmet takımda yoksa demek ki haber doğru[/QUOTE]
eger dogruysa zaten yarin aciklanir |
Arkadaşlar merhaba ben bir Galatasaray taraftarıyım inanın benimle beraber çoğu Galatasaraylı bu transferin gerçekleşmesini istemiyor.Çünkü Aydın'ı bırakmak istemiyor.3 Futbolcu + 3.5 Milyon Euro çok fazla bence.İnşallah kalırda sizde bizde muradımıza ereriz :)
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:37. |