SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=24080)

vedat58 02.03.2009 01:29

Cevap: Maçı Değerlendirelim

Şampiyonluk Adaylarının Kalan Maçları
16 Şubat 2009 20:37 Düzenle Sil
Sivas-------Trabzon-----Galatasaray----Fenerbahçe---Beşiktaş

Ankara------Konya------Bursa-----------Kayseri(D)---H.Tepe(D)

A.Gücü(D)---GS---------Trabzon(D)-----Kocaeli------G.Birliği

BJK---------G.Antep(D)---E.Şehir-------Bursa(D)-----Sivas(D)

Denizli(D)---İ.B.B-------G.Antep(D)-------E.Şehir-------Kayseri

Antalya-----H.Tepe(D)---FB-------------GS(D)-------Kocaeli(D)

Konya(D)----G.Birliği---İ.B.B(D)---------Ankara(D)----Bursa

Trabzon-----Sivas(D)----Ankara---------A.Gücü------E.Şehir(D)

G.Antep(D)--Kayseri-----H.Tepe(D)------BJK(D)-------FB

İBB---------Kocaeli(D)--A.Gücü---------Denizli------Ankara(D)

H.Ttepe(D)--Bursa-------G.Bİrliği------Antalya(D)---A.Gücü(D)

G.Birliği------E.Şehir(D)--BJK(D)---------Konya--------GS

GS(D)-------FB----------Sivas----------Trabzon(D)--Denizli(D)

ÇAĞLAR GİYİM 02.03.2009 06:58

feneri kupadan elersek biraz içim rahatlayacak maça ii başladık ama
bazı futbolcularımız ayagını ii yere basmadı
sezer abdurrahman murat vs takımca kotu idik defansif olarak kaleci petkoviçde formsuzdu
kupada rezili rezil etme zamanı geldiiiiiii

elleshar 02.03.2009 07:57

[QUOTE=cactuss58;485374]saygı duyulacak biri olursan saygı duyarım.kalkmış 45 yasındaymısın gıbı ahkam kesme..erman toroglunun kım oldugunu ıyı bılırım sen takma kafanı..sivasın oyununa gelınce zaten yazdık hakeme gelene kadar,once takımımıza bakalım,zerre kadar haketmedık dedık.. sızın gıbı at gozlugu takmıyoruz bız.. ama haftalardır sıvas lehıne hakem hataları yapılıyo dıye kuduranlar bunlarıda görsün kessınler seslerını ıye söyluyoruz. ama nedense sız bunu anlamak ıstemıyorsunuz.. sen kımsın de erman toroglunu veya herhangı bı yazarın gorusunu cıddıye almıyorsun. bıde kalkmıs bana saygı ogretmeye calısıyosun..
uza sen yavastann..burdakı okurlar kımın futboldan ne kadar anladıgını gayet ıyı bıliıyo..sen git kardesım fanatızmını o senın ıcın cok buyuk olan kuluplerın forumlarında at,kalkıp burda bıseylerden anlıyomus gıbı ahkam kesme..
go home;)[/QUOTE]

bazı şeyleri görmek için 45 yaşında olmaya gerek yok artık herşey elinin altında belli ne kadar iyi bildiğin :) seviyesizliğin beni benden aldı artık sana cevpa yazmıcam şaka gibisin saygı kavramını öğrenmen lazım ciddi diyorum :) vay ya ne büyük adammış şu erman toroğlu ya devlet üstün hizmet madalyası verin haşa erman toroğlunun fikrine ters gidilir mi :) ahmet çakar dün aynı pozisyon için penaltı dedi bende seni ona saygıya davet ediyorum ahahahah komik olma lütfen :) evet cidden belli kimin futboldan anladığı :) bu takımlar sadece benim büyük gördüğüm takımlar değil senin aşık olduğun erman toroğlununda büyük gördüğü takımlar neden acaba bencesende bi problem var :):) sana karşı terbiyesizlik yapmadığım halde uza filan tarzı terbiyesizce yaklaşımlarını bir sivas taraftarına da yakıştıramadım

altar58 02.03.2009 08:12

olabilir arkadaşlar sanki herşey bitmiş gibi karamsar olmaya gerek yok. bu tip sonuçlar her takımın başına gelebilir. fenerbahçenin yerinde biz olsaydık belkide daha fazla fark yapardık. son şansları.. hocamıza oyuncularımıza helel olsun ezilmediler. kim ne derse desin. fenerbahçe seyircisini ve oyuncularını kınıyorum. demekki lider oluşumuzdan en çok onlar rahatsız. kupada eleneceksiniz fenerliler bunu unutmayın. genaral bülent hocaya diyecek bişey yok.gol attıktan sonra bu kadar kısa zamanda gol yemek oyuncuların hatası ama üzerlerinde ki yük ve sitres çok fazla. HEPİNİZE HELAL OLSUN...

altar58 02.03.2009 08:15

[COLOR="Blue"]BÜLENT HOCA BUNUN ACISINI ALIR. KUPADAN ELENDİKLERİNDE YÜZLERİNDEKİ İFADEYİ BEKLİYORUM...SİVASSPOR ŞAMPİYON..[COLOR="Blue"][/COLOR][/COLOR]

SEVDAMSIN58 02.03.2009 08:18

YAZIK YA HEMSERILERIM NIYE BOYLE CABUK PES EDIYORSUNUZ ALLAH ASKINA FENER BUGUN LIGIN EN GUCLU TAKIMI BIZIM TAKIMIMIZ SON UC HAFTADIR IYI OYNAMIYORDU DUZELIR INSALLAH LUTFEN HEMEN PES ETMEYELIM

Kokomo 02.03.2009 15:26

3 gündür yazılanlara bakıyorum, utanıyorum ! Ne Bülent Uygun kaldı ne Başkan kaldı ne de takım kaldı ortada vurula vurula ! İçten gelen kurşunlar en ağır kurşunlardır !

Sizlere sesleniyorum ey gafiller ! Karşındaki takım Fenerbahçe. İstediği zaman dünya devi Chelsea'yı dağıtmış, ligdeki tüm derbileri almış, gerektiği zaman en büyük rakibine 6 tane atmış bir takım ! Bülent hoca değil Alex Ferguson olsa ne olurduki o geceki oyun karşısında ? 2 kez öne geçmemiz bile büyük başarıdır. Her otoritenin dedigi gibi, FB sezonun en iyi oyununu oynadı ! 1 haftadır herkesi uyardım ama nafile, 1 puan bile büyük başarıdır diye ! TR Lig şampiyonu olmayı sadece 4 takım başarmış bu ülkede arkadaşlar !

Her futbolcumuzun, Bülent hocanın, oraya giden taraftarların alınlarından öperim ! Hepsine helal olsun ! Bizi bu noktaya getirdikleri için ! 3.Ligde Ağrı, Fatsa, Palandöken deplasmanlarını yaşamayanlar bu günlerinde kıymetini de bilemezler ! Bu takım şampiyonda olmasa , kupayıda almasa yine de helal olsun helal olsun ...

Bu tip ilk mağlubiyette takıma, hocaya böyle saldıran densizler olduğu sürecede, bırakın Trabzon gibi 6 şampiyonluk almayı, büyük takım olmayı, 2 sene sonra 2.Lig yolunu tutar bu camia ...

Kendinize gelin arkadaşlar ve ne olursa olsun takıma destek verin ! Anadolu insanı ilk olayda hemen yanındaki dostunu , arkadaşını satmaz, bunu da kafanızın en ücra köşesine yazın !

Yiğiter 02.03.2009 16:25

Bir de medyaya kızıyor,yanlılar diye laf sayıyoruz..
Şu hale bak!
Herkes maçın satıldığını düşünüyor!
Biz bunu yazarsak elalem,düşman ne yazmaz..
Biraz insaf,biraz sabır..
Bu takım iki kupayı da alacak..

Del Piero 02.03.2009 16:45

[QUOTE=Kokomo;485610]3 gündür yazılanlara bakıyorum, utanıyorum ! Ne Bülent Uygun kaldı ne Başkan kaldı ne de takım kaldı ortada vurula vurula ! İçten gelen kurşunlar en ağır kurşunlardır !

Sizlere sesleniyorum ey gafiller ! Karşındaki takım Fenerbahçe. İstediği zaman dünya devi Chelsea'yı dağıtmış, ligdeki tüm derbileri almış, gerektiği zaman en büyük rakibine 6 tane atmış bir takım ! Bülent hoca değil Alex Ferguson olsa ne olurduki o geceki oyun karşısında ? 2 kez öne geçmemiz bile büyük başarıdır. Her otoritenin dedigi gibi, FB sezonun en iyi oyununu oynadı ! 1 haftadır herkesi uyardım ama nafile, 1 puan bile büyük başarıdır diye ! TR Lig şampiyonu olmayı sadece 4 takım başarmış bu ülkede arkadaşlar !

Her futbolcumuzun, Bülent hocanın, oraya giden taraftarların alınlarından öperim ! Hepsine helal olsun ! Bizi bu noktaya getirdikleri için ! 3.Ligde Ağrı, Fatsa, Palandöken deplasmanlarını yaşamayanlar bu günlerinde kıymetini de bilemezler ! Bu takım şampiyonda olmasa , kupayıda almasa yine de helal olsun helal olsun ...

Bu tip ilk mağlubiyette takıma, hocaya böyle saldıran densizler olduğu sürecede, bırakın Trabzon gibi 6 şampiyonluk almayı, büyük takım olmayı, 2 sene sonra 2.Lig yolunu tutar bu camia ...

Kendinize gelin arkadaşlar ve ne olursa olsun takıma destek verin ! Anadolu insanı ilk olayda hemen yanındaki dostunu , arkadaşını satmaz, bunu da kafanızın en ücra köşesine yazın ![/QUOTE]

aynen katılıyorum...

fenerbahçeye yenilmek dünyanın sonu değil....

şampiyonluğunda sonu değil....

GuVeN 02.03.2009 18:17

[QUOTE=elleshar;485411]bazı şeyleri görmek için 45 yaşında olmaya gerek yok artık herşey elinin altında belli ne kadar iyi bildiğin :) seviyesizliğin beni benden aldı artık sana cevpa yazmıcam şaka gibisin saygı kavramını öğrenmen lazım ciddi diyorum :) vay ya ne büyük adammış şu erman toroğlu ya devlet üstün hizmet madalyası verin haşa erman toroğlunun fikrine ters gidilir mi :) ahmet çakar dün aynı pozisyon için penaltı dedi bende seni ona saygıya davet ediyorum ahahahah komik olma lütfen :) evet cidden belli kimin futboldan anladığı :) bu takımlar sadece benim büyük gördüğüm takımlar değil senin aşık olduğun erman toroğlununda büyük gördüğü takımlar neden acaba bencesende bi problem var :):) sana karşı terbiyesizlik yapmadığım halde uza filan tarzı terbiyesizce yaklaşımlarını bir sivas taraftarına da yakıştıramadım[/QUOT

ahmet çakarın gerekcesı cok komık,penaltı derken dıger yorumcular da ona katılmadıgını soylediler. işine gelediği gibi düzenleme yaıp konusuyosun arkadasım.bencede bu ısı uzatmayalım benım dedıklerım ısıne gelmıyo bellı. senın konustuklarınıda ben kabul etmıyorum arkadasım..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:52.