![]() |
Cevap: TSL/Sivasspor-Beşiktaş Maçı Tahmin ve Yorum
[QUOTE=FatihCan;492886][B]sen bejekelisin galiba :D:D :D:D:D[/B][/QUOTE]
elhamdülüllah beşiktaşlıyım. nedir sizdeki beşiktaş düşmanlığı anlamadım cümle alem toplanmış beşiktaşa karşı. bülent uygun kimdirde beşiktaşa gönderme yapıyor. herkes kendi işine yapsın. ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ bu sene kimse umutlanmasın. şampiyonluk için geliyoruz |
[QUOTE=Beşiktaşım;492892]Selamın Aleyüküm arkadaşlar
bizde istanbuldan maça gelip bize ayrılan bölümde takımımızı destekleyecegiz Normalde gidecegim deplasmanlar öncesi o gidecegim şehrin takımının forumlarını takip etmem can sıkıntısıyla buraya girdim 8taş yazmaya başlamışsınız 8 golü biz degil futbolcular yedi ! ben burada sivassporlu insanlar görüyorum biz onlara saygı duyuyoruz bazı gördüklerimizle selamlaşıyoruz muhabbet kuruyoruz boş işler peşinde koşmuyoruz o insanlarada saygı duyuyoruz bizim sizinle bir işimiz yok sadece bülent uygunu sevmiyoruz sizinde bizimle bir işiniz olmasın bizi sevmesenizde en azından [B]saygı duyun [/B]bizim size duydudugumuz kadar olsa yeter ! herkeze iyi geceler..[/QUOTE] [B] İnöünü'de diş geçiremediği rakip takıma,oyunculara,o takımın şehirne ana avrat söven insanalrdan mı öğreneceğiz saygıyı![/B] |
[B][QUOTE=Beşiktaşım;492892]Selamın Aleyüküm arkadaşlar
bizde istanbuldan maça gelip bize ayrılan bölümde takımımızı destekleyecegiz Normalde gidecegim deplasmanlar öncesi o gidecegim şehrin takımının forumlarını takip etmem can sıkıntısıyla buraya girdim 8taş yazmaya başlamışsınız 8 golü biz degil futbolcular yedi ! ben burada sivassporlu insanlar görüyorum biz onlara saygı duyuyoruz bazı gördüklerimizle selamlaşıyoruz muhabbet kuruyoruz boş işler peşinde koşmuyoruz o insanlarada saygı duyuyoruz bizim sizinle bir işimiz yok sadece bülent uygunu sevmiyoruz sizinde bizimle bir işiniz olmasın bizi sevmesenizde en azından saygı duyun bizim size duydudugumuz kadar olsa yeter ! herkeze iyi geceler..[/QUOTE] Toplu halde Sivasli ayilar Istanbulda ne arar diye bagiran insan (!) lardan ogrenecek birseyimiz yok bizim.. Gelin ve siz Anadolunun mutevaziligini ogrenin kardesim....[/B] |
Öğrenecekler merak etmeyin dostluğu(!), kardeşliği(!) baya samimi olunacaktır zannedersem...
|
bence beşiktaş bu gazla fazla gidemez çünkü önünde sivas war:D
nereye gidio o burası 4 eylül burdan çıkış yok:) |
3 büyük yok tek büyük war o da sivas
|
çok zor bir maç...eğer ankarasporu yenebilmiş olsaydık bu maça daha rahat çıkacaktık ve beraberlik bile bize yetecekti...ancak, belki de bizim için hayırlısı böylesi...bejekenin sadece bir puan gerimizde olması maça daha fazla asılmamızı sağlayacak...eğer bu maçı alırsak çok büyük bir avantaj elde edeceğiz...inşallah maçın hakemi adil bir yönetim gösterir...ben futbolcu kardeşlerimize ve hocamıza güveniyorum...Allah yardımcıları olsun...inşallah galip geliriz...
|
bu arada ilk maçta ana avrat sivasa küfür eden küfürbaz tahifesi inşallah sivaslıdan birazcık "adamlık" öğrenip öyle döner gidecekleri yere...
|
[QUOTE=sensetik;492685][B]BAKIN HELE ŞU ARTİSTLERE [/B]
[COLOR="Red"]Uygun'un sözlerini unutmadılar[/COLOR] Fenerbahçe-Sivasspor maçı öncesinde Bülent Uygun, “7 gol yeriz, 9 gol yeriz, ancak 8 yemeyiz” diyerek Beşiktaş’ın Liverpool hezimetine göndermede bulunmuş ve tepkileri üzerinde toplamıştı. Bu haftaki Sivasspor-Beşiktaş karşılaşması yaklaşırken, Kara Kartal’ın tecrübeli oyuncusu İbrahim Üzülmez bir açıklamada bulundu. Takım arkadaşları adına konuştuğunu belirten deneyimli futbolcu, “Bu sözler bir gaf değildi. Resmen bizimle dalga geçmeye çalıştı” dedi. [COLOR="Red"]‘Gerekeni yapacağız’[/COLOR] “Biz o seviyeye inip, laf yarışına girmeyeceğiz” ifadesini kullanan Üzülmez şöyle devam etti: Sporcuyuz, futbolcuyuz ve işimiz futbol oynamak. Çıkıp, oynayacağız ve gerekeni yapacağız. Bunu da herkes görecek. Şampiyonluk konusuna gelince... Konuşmak için erken, kalan maçların hepsini kazanmak istiyoruz. Şampiyonluk heyecanı, takımdaki herkesin gözünden okunuyor. En başta da hocamızın... Bu işi başaracak kapasiteye sahibiz” diye konuştu. [COLOR="Red"]Bülent Uygun ne söylemişti?[/COLOR]“Avrupa’da hangi kupaya katılırsak, ona göre transferler yapacağız. Bu UEFA da olabilir, Şampiyonlar Ligi de... Burada hemen eleştiri yapmak isteyen arkadaşlar olacaktır. Bizim ülkemizde herkes futbolu çok iyi biliyor ya. Onlara da bir laf söyleyeyim; evet 5 yeriz, 7 yeriz ama 6 yemeyiz. 7 yeriz, 9 yeriz ama 8 yemeyiz... [COLOR="DarkSlateBlue"][B][I]Yav Allah aşkına gerekeni bi yapında görek hele gardaş... siz yapsanız yapsanız altınıza yaparsınız 4 eylülde başka ne olur ki !!! geçen sezonun son maçından dolayı (şikeci manisa ile yaptıkları averaj maçı) zaten bir borcumuz var size...haaaa ilk yarıdaki maçıda unutmadık... ona göre tiprahim büzülmez.......[/I][/B][/COLOR][/QUOTE] tüpçünün deli ipraaammm seni de görecez, gerekeni de... |
Dünyada en çok nefret ettiğim takım Beşiktaş'tır..
Liverpool'dan 8 yediklerinde yanlış ya da doğru ama çok sevinmiştim..Ertuğrul Sağlam'a üzülmüştüm sadece..Şükür o da ne kadar rezil bir yerde çalıştığının farkına vardı ve adam gibi ayrıldı..Şu takımı yenelim şampiyon olmayalım yeter ki..!Ama hem yenelim hem şampiyon olalım bu daha güzel!:) |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:50. |