![]() |
Cevap: Uygun: "Düzelme yolundayız"
BULENT HOCA ALLAHINIZI SEVERSENIZ SU SAVUNMAYA IKI YABANCI ALIN BIDE ORTA SAHA YABANCI KADROMUZ YINE IYI ISLER YAPAR TURKIYE GIBI BIR YERDE SAVUNMA MUTLAKA YABANCI OLACAK YABANCILAR DAHA SOGUK KANLI OLUYOR OZELLIKLE BREZILYALI VE HIRVAT OYUNCULAR
|
[B]Evet haklısın hocam bu tesbitinde doğrusun. DÜZÜLME YOLUNDAYIZ... [/B]
|
bu kadir bekmezci ile ilhan sahin ne kadar gereksiz oyuncular ya nasıl bi transfer bunlar bulent hoca allah askına.bu oyuncular genclerbirliginin begenmeyip 2.lige hacettepeye geri gonderdigi oyuncular sen almıs avrupa liginde as takıma koyuyorsun.
|
petkovic -abdurrahman-sedat-m.sozgelmez.hayrettin.erman kılıc .ibrahım dagasan .murat erdogan ,musa aydın ,ersen ,kamanan dunku macta en az beraberligi kurtarırdı.
|
ben mevcut oyuncularla dünkü maçta beraberlik kurtaracak bi kadro kuramıyorum malesef kardaş
|
arkadaşlar biraz gerçekçi olalım dünkü maçı birçoğumuz izledik bülen hocanın söylemiş oldukları doğru ama shaktar ilk golden sonra oynadımı bide ona bakın pres yaptımı ileri top attımı aldığı topu yan top oynayarak zaman geçiridi istediğini aldı nede olsa başkanın shaktar başkanınnın kendi ülesinde yaptığı bi açıklamaya şahit oldum biz gol atmaya gidiyoruz bi gol atsalım yenilsekte önemli değil onları nasıl olsa burda eleriz diyordu adam neyi konuşuyonuz siz daha adamlar 1 istedi 3 attı yemeden ülkelerine dönüyolar bizde kendi sahamızda 3-0 yenildik takım iyi yolda diyoruz iyice bi düşünün ben burda kimseyi eleştirmek istemiyorum yapılan yanlışlar war onları görelim ders çıkartalım takımımızda en kısa sürede düzelecektir buna inanıyorum
ama inanmadığım birşey war sivasspor herşeyi hakediyor ama sivas hiçbirşeyi haketmiyo takım ilk kez şampiyonlar ligi maçına çıkıyo trübünler bomboş uefa maçına çıkıyo yine aynı görende 50-60bin kişilik stadımız war dolmuyo diyecek altı üstü 16-17bin kişilik bi stat yazık çok yazık |
hocanın kafası baska yerlerde busene galıba boyle gıderse ısımız zorrrrr kadro ıyı ama hacada ıcrat yok busene
|
ya bende hocaya cok kızıyodm da olaya medyanında kıskırtmasıyla duygusal bakıyoruz galiba. Gerek hazırlık maçları olsun gerekse ş.ligi ve a.ligi süper lig olsun hep güçlü takımlarla mucadele ettık. Hazırlık maçlarında psv, olmpyakos , heerenven gibi güçlü daha sonra s.liginde anderlectle ( belçikada 5 degl de 3 yeseydk burda elerdık. kendımızı o maçta bıraktık son ıkı golu armagan ettık. ) daha sonrada trabzonspor ve fenerbahçe gıbı bu senenın en guclu takımlarıyla karşılaştık. ve son olarakta uefa kupasının sahıbı - süper kupa finalisti- shaktar ile oynadık..! bi tane kolay takımla oynamadık. fikstür cok etkiledi. moral olarak kendımızı hiç düzeltemedık hem taraftar olarak hemde takım olarak.
|
[QUOTE=sevda58;551104][COLOR="Green"][FONT="Comic Sans MS"][B]GERÇEKLER ACIDIR!..
İşin kolayı sizin intikam saatiniz./Akrep’in yelkovanı yakalayacağı kadar mutlak./Ve gerçek./Akrep dakikası geldiğinde çekersiniz pimi./İntikam alma saatiniz geldi mi. Yaklaşık 3 yıl önce kaleme aldığım dizelerimden bir mısraydı bu. Hani Sivasspor “iner misin, çıkar mısın?” gözüyle bakılan bir takımdı, hani ligin alt sıralarından kurtulma mücadelesi veriyordu ya, o günlerde kaleme almıştım. “Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz.” demiş büyüklerimiz ne büyük bir sözmüş, şimdi daha iyi anlıyorum. Yaklaşık 6 yılda bir takımı nereden nereye getirdiğimizin hesabını, sadece vicdan sahibi yüreklere bırakıyorum. Geçmişte yüksek sesle konuşulan “Bunlar kim canım, düşerler diğerleri gibi” denilen bir takımı bugün Avrupa mücadelesinin içine koyabiliyorsak, bir şeyleri başarabildiğimizin de görülmesini istemek en doğal hakkımız olsa gerek. Hayatında sadece futbol seyrederek futbol otoritesi olan insanların, madalyonun diğer tarafını nedense görmek istememelerinin ısrarında diyecek pek bir şeyimiz olmuyor. Onun yorumunu, sahada güzellik adına bir şeyler görmek isteyen yapılan mücadeleye, dökülen alın terine saygı duyan siz değerli kamuoyuna bırakıyorum. Etle tırnak ayrılır mı birbirinden, bizim başkanla dostluğumuzun tarifini böyle yapmıştım,bu takımı nereler getirdiğimizin muhasebesi ortadayken, yalan yanlış kulaktan dolma, bilerek yada bilmeyerek yapılan haberlere sadece gülüyoruz. Bizim dostluğumuz, acıyı lokma yaparak tüketme sanatıdır. Mutluluğumuzu hediye ederiz, acımızı böleriz. Başka bir tarife gerek var mı? İşler iyi giderken çok dostunuz vardır, ya kötü başladıysanız? Önce fareler terk eder gemiyi. Duruşumuz, inancımız asla değişmez, dün neydiysem bugün de şüpheniz olmasın oyum. Lig uzun bir maraton, tabiî ki istenmeyen sonuçlar olacak, tabi ki acıyı da sevinci de tadacağız. Başka türlüsünü düşünmek eşyanın tabiatına aykırı değil mi? Sadece “ neydik, ne olduk” sorusunu sorun ve cevabını bekleyin. 34 maçlık bir toleransımız yok mu bunca şeyden sonra? Beklemek o kadar mı zor? Sevenlerimi üzmemek adına her şeye razıyım, üzersem valizimi toplar giderim. Saygılarımla. Bülent UYGUN[/B][/FONT][/COLOR] [B]HOCAM SONUNA KADAR ARKANDAYIZ, BU GUNLERI ATLATACAGIZ, SIVASSPORUMUZU YINE EL ELE ZIRVEYE CIKARACAGIZ.... [/B][/QUOTE] BÜLENT HOCA yine timsah gözyaşı döküp duygu sömürüsü yapmışsın.birgün içinde çelişkiler bulunmayan bir demecin olacakmı acaba.demezlermi bülent hoca 6 sene önce neredeydi nerelere geldi diye. bülent uygunu bülent uygun yapan sivasspor değilmi. ama bülent uygunu unutturacak olanda kendin maalesef.ben söyleyeyim. takım 2. ci ligdeyken ismail kartal zamanında yemine derim senin çalıştırdığın takımdan daha güzel oynuyordu,göze hoş gelen,pas varyasyonları yapan,mantıklı sağlı sollu ataklar yapan bir takım vardı. sen çalıştırdığın takımın son 3 yıldaki maçlarını bi izle( muhakkak kasetleri vardır. .3 yılda ortalama 150 resmii maç yapmışsındır ( kupa maçlarıda dahil) sen bu 150 maçın içinde göze hoş gelen ,pres yapan,pas yapan,rakibi boğan,ezilmeden oynadığın ( galip geldiğin maçlarda dahil ki hep taraftarı ve kamuoyunu yalancı sahte galibiyetlerle uyuttun) 15 tane maç çıkar yemin ederim gelip ellerini ayaklarını öpeceğim.2.cisi işte bir amatör yönetici yada idareci bunu söyler: bizim başkanla ahbaplığımız dostluğumuz uzun yıllara dayalı,soğanı bölerek yedik... can alıcı sorun burada saten. kurumlar dost ahbap çavuş iliişkileriyle ayakta durmaz,başarıyı yakalayamaz. profesyonel yöneticilerin prefesyonel bakışıyla olur. işte o dost ahbap ilişkisinden dolayı sivaassoprun 3 yıldır iğrenç futbulunu göremediniz.bu nedemek biliyormusun. bu takım başkanla benim. sivaslılar ve sivasspor taraftarlarının söyledikleri tıııınnnnnn demek.sen istiyorsun ki kimse eleştirmesin kimse konuşmasın.çok şanslısın valla. biz sivaslılar satenyeterki bizim dünyaa görüşümüzden olsun bizi yerle bir etsede omuzlarımıza alırız,meclise gönderdiğimiz milletvekillerimize bakın sivas için bir çivi çakıyorlarmı. yinede amuzlarımızda gezdiriyoruz.yav hocam. inan sivasspor çok sempati toplamıştı. ama inanın artık nefret edilen bir takım olduı. bunu neden irdelemiyorsunuz.3 yeriz,5 yemeyiz diye demeç verdiniz keser döner sap döner misali sivaspordan konuşamaz hale geldik başımız yerde geziyoruz,hakeme horazlandınız,kulübeyi tekmelediniz ama o maçlarda hezimetten kurtlumuştuk ( maçları izleyin göreceksiniz)ve yine nefret kzandık. offff yazacak o kadar çok şey varki. size tavsiyem ( sizden büyük olduğum için ) biraz mantıklı demeçler,biraz güleryüz,biraz demokrat,biraz profesyonel,çok çok çok sevgi taşıyın kendinizde. yoksa cidden silinip gideceksiniz. hadi siz silindiniz bari sivsspor nefret edilen bir takım olmasın. |
şimdi herkes 2 .ci yarıdaki futboldan dolayı yine ümitlendi. yav allah aşkına beylerr. adamlar golü atmışlar 2-1 yenilselerde biz bu sivasspora 5 atar göndeririz diye rolantide oynadıklarını göremedinizmi.yine aldatılan bi taraftar,yine uyutulan bi taraftar,yine yine yine yineeee vede yine yine.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:40. |