![]() |
Cevap: Gollerden Sonra Statta Çalan Müzik?
[QUOTE=adres58;804764]Dalgamı geçiyorsun...[/QUOTE]
:D:D:D Düşünsene Gol oluyor Sevin Biryandanda Oyna:D |
bunda çok ciddiydim
|
[QUOTE=AvRuPaNiNKrALi58;804657][url]http://www.youtube.com/watch?v=gxrWVNHxYHg[/url]
8 Numarada Napoli´nin müzigi hos olur... ve ilk sarkida güzel ve neseli =)[/QUOTE] bence hoffenheim'in müziğide güzel |
oley şarkısı ile 5.sezonumuza 2.olduğumuz sezonun son maçlarında çalmaya başladı ve devam ediyor
|
[QUOTE=AvRuPaNiNKrALi58;804657][url]http://www.youtube.com/watch?v=gxrWVNHxYHg[/url]
8 Numarada Napoli´nin müzigi hos olur... ve ilk sarkida güzel ve neseli =)[/QUOTE] Bencede Napolinin müziği güzel olur :) |
ah birde yönetim görüşlerimizi dikkate alsa çok iyi olur
|
Gangnam stayl nasıldı sizce? :D
|
[QUOTE=yiğido58sinan;817891]Gangnam stayl nasıldı sizce? :D[/QUOTE]
Gangnam stayl degil artık o. YİGİDO stayl can kardesim :) |
[QUOTE=yiğido58sinan;817891]Gangnam stayl nasıldı sizce? :D[/QUOTE]
Bence [B]eskisi daha güzeldi[/B]. Bu çok aktif değil. Önceki, gol olunca bir anda "[B]gökgürültüsü[/B]" gibi patlıyor tüm tribün canlanıyordu. Hatta Televizyonda bile o kadar güzel ve [B]net duyuluyordu[/B] ki, hatta maç izlediğim yerde bazıları "a-ha [B]Sivasspor[/B] golü attı "diyorlardı. Bunu [B]anlamak ve duymak[/B], hatta ayırt etmek zor, müziği anlayabilmek bayağı zaman aldı, Allah'tan 4 gol attık, [B]4 kez çaldı[/B] da 3., 4. de anlayabildik. Ama yine de "[B]heyyyy[/B]" kısmı sanki Trabzonspor'un gol sonrası müziğini anımsatıyor. Ben [B]BEĞENMEDİM[/B] !.. . |
sa oncelik konuyu actıgınız ıcın cok sagulun aslında sıvassporumuza yakısan bır muzık yapmamız sart 4 yıldan berı aynı muzık ben sıvas sporumuz ıcın muzık yapmaya razıyım yeterkı sız destek cıkın bana
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:53. |