![]() |
Cevap: Ertugral'ın Maç Sonu Açıklamaları
[B][COLOR="Red"][FONT="Arial Black"]BULENT UYGUN [/FONT][/COLOR][/B]'a bir şans daha vermeli.
|
Sivasspor Teknik Direktörü Muhsin Ertuğral, maç sonrası yaptığı konuşmasında, golün ardından takımın kendisini toparlayamadığını söyleyerek, ''Sorumlu olan benim'' dedi. Ertuğral, "30 dakika iyi oynadık. Kariyerim boyunca hakemlere hiçbir zaman negatif konuşmadım ancak golü yemeden önce önümde faul vardı. Hakem bunu görmedi, kendilerinin tekrar ekrandan izlemelerini rica ediyorum. Golü yediğimiz zaman psikolojik baskı oluştu. Takım kendini toparlayamadı. Yenildiğimiz için üzgünüz'' diye konuştu.
Taraftarın maç sırasında kendisine yönelik istifa taleplerini de değerlendiren Ertuğral, "Taraftarların istifaya çağırması beni çok üzdü" ifadesini kullandı. [B]Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ise, haklı bir galibiyet aldıklarını belirterek, ''90 dakika boyunca rakibe 1 tek ceza sahası içerisinde pozisyon verdik. Çok iyi oynadık, iyi mücadele ettik. Oyunu hak etmiş takım vardı o da Büyükşehir Belediyespor takımıydı. Emin adımlarla gidiyoruz. Sivasspor'a misafirperverliğinden ötürü teşekkür ediyoruz'' diye konuştu. Ertugral Hoca sen Güven tazelemek istiyorsan öncelikle yapmis oldugun Tranferlerinden bir seyler beklemen lazim. Gözü kapali adamlar aldiniz simdide formsuz yada iyi degil diye dert yandin bunlari almadan düsünmen lazimdi ,ve birde sözün var unutma biz taraftar olarak unutmadik bu takim kümede kalmayacak 40 puan toplayip ligde kalacagiz dedin yani getirecegin adamlari tanidigini yazdin hepsinin birer iyi fztbolcu oldugunu idda etdin ve star dedin ama hepsi bos cikti yani simdi bize nasil güven vereceksin anlamiyorum centilmenlik prim yazmiyor ligde ve takima senin özel olan yanin bu baska neyin var bize göstermen lazim yoksa konusmayin .Eskisehir Lulayi birakti onun neyi vardi Denizliye kaptirdiniz Sayin baskan sanada sesleniyorum takimi yediniz icinde birsey kalmadi simdi futbol bekliyorsunuz Düsen takim Denizli halaa direniyor bir futbolcusu olumsuz konusmuyor senin Musan ve Murat,in kümede kaldik bu sene taraftardan özür diliyoruz diye seyircinin kafasini karistiriyor bunlar kimin yaninda anlamis degilim yani bu satilmislarin orda ne isi var diye bazen düsündügüm oldu yani Alcaklik yapmasinlar oyunlarina baksinlar ,Baskan bunlari suzdurmak senin elinde konusdukca lastik gibi sündüler yani iyice genisledi bunlar suzdurun oyunlarina baksin bu alcaklar ?? |
[QUOTE=yigidoss;615281]kARDEŞ HOCA İLK GELDİĞİ HAFTADAN BERİ GİTSİN DİYORSAN SENİN OBJEKTİFLİĞİNE NASIL GÜVENECEĞİZ. HOCAYI BEĞENMİYORSUN GİTSİN DİYORSUN AVATARINDA ERSEN MARTİN İN RESMİ VAR BEN ANLAM VEREMEDİM DOĞRUSU :)[/QUOTE]
Kardeş Ben Ersen Martini Mizah Olsun diye koyyorum Sivasspor tarihinin en kötü futbolcusu oldugunu biliyorum ayrıca çokta dikkat çekiyor.Hocayı ilk günden beri eleştiriyorum eee haksız olmadıgım bugun belli oldu.Ben Hocanın iş yapmıycanı ilk haftada anladım çünkü ilk maçını kaybetti ve Gs maçından sonra Hakemi tuttu futbolcuları korumadı bizim ülkemizde futbol aslanım koçum ile yürüyor.Tolunay kafkas Onurun ayagını kıran futbolcuyu alnından öpmüştü hepimiz kızmıştık ama Malesef bu Ülkede futbol anlayışı böyle Ben bu formda yazı yazmayı çok seviyorum ve bu formu oluşturan herkese teşekkür ederim ancak bir kaç kere hocayı eleştirimden dolayı yazmam engelllendi Ben Hocaya hiç küfür etmedim sadece eleştirdim Bana göre takımın çaycısı daha çok katkı yapıyor Muhsin Hocadan... |
bülent uygunu bağrınıza bastınız takımı yıktı gitti şimdi bunu ondan daha kötü görüyorsunuz bu adam onun pisliğini çekiyor diyen yok nasıl bu hocanın üstüne yükleniyorsunuz anlamıyorum :mad::mad::mad:
|
[QUOTE=sivaslitaner58;615226]takimin basina yeni hoca lagzim olmuyor iste bursanin hocasini alin yada tolunay kafkasi[/QUOTE]
Arkadaş bu forumda sadece senin yorumlarını takip ediyorum :) Bi ara Semih Şentürk ve Colin Kazım ixin Sivasspora gitmez mi yazmıstın :) Şimdi Ertugrul saglma tolunay kafkas diyosun :) Hadi Tolunay bi nebze su götürürde aklın mantıgın Ertugrul'un şampiyonluga oynayacak takımı bırakıp Sivas imza atacagını kesiyor mu :) ki tolunay bile gelmez. Arkadas sana stada girme yasagı koysun birileri git emniyete teslim ol maç saatleri stada gireme sen :) |
[B][COLOR="Blue"]bu taraftara yazık degilmi
artık hiç ümit görünmüyor bu takım düşecek bu gidişle hoca degişse ne yazar-yönetim degişse ne yazar-futbolcu degişse ne? seyirci olarak bizleri kahrettiniz allahta sizleri kahretsin hatta mahvetsin[/COLOR][/B] |
[QUOTE=yigidoss;615281]kARDEŞ HOCA İLK GELDİĞİ HAFTADAN BERİ GİTSİN DİYORSAN SENİN OBJEKTİFLİĞİNE NASIL GÜVENECEĞİZ. HOCAYI BEĞENMİYORSUN GİTSİN DİYORSUN AVATARINDA ERSEN MARTİN İN RESMİ VAR BEN ANLAM VEREMEDİM DOĞRUSU :)[/QUOTE]
bu çelişkiyi ben de farkettim kardeşim.. ersen martini unutamayanlardan sanırım :) |
[QUOTE=karamik;615291]Kardeş Ben Ersen Martini Mizah Olsun diye koyyorum Sivasspor tarihinin en kötü futbolcusu oldugunu biliyorum ayrıca çokta dikkat çekiyor.Hocayı ilk günden beri eleştiriyorum eee haksız olmadıgım bugun belli oldu.Ben Hocanın iş yapmıycanı ilk haftada anladım çünkü ilk maçını kaybetti ve Gs maçından sonra Hakemi tuttu futbolcuları korumadı bizim ülkemizde futbol aslanım koçum ile yürüyor.Tolunay kafkas Onurun ayagını kıran futbolcuyu alnından öpmüştü hepimiz kızmıştık ama Malesef bu Ülkede futbol anlayışı böyle Ben bu formda yazı yazmayı çok seviyorum ve bu formu oluşturan herkese teşekkür ederim ancak bir kaç kere hocayı eleştirimden dolayı yazmam engelllendi Ben Hocaya hiç küfür etmedim sadece eleştirdim Bana göre takımın çaycısı daha çok katkı yapıyor Muhsin Hocadan...[/QUOTE]
hocam biz ersen martini ciddiye aldığını düşündük kusura bakma :) |
[QUOTE=yıkın tabuları;615292]bülent uygunu bağrınıza bastınız takımı yıktı gitti şimdi bunu ondan daha kötü görüyorsunuz bu adam onun pisliğini çekiyor diyen yok nasıl bu hocanın üstüne yükleniyorsunuz anlamıyorum :mad::mad::mad:[/QUOTE]
benimde merak ettiğim birşey var daha ne zamana kadar bülent uygunun suçlu tutulacağı adam gitti ilişiği kesildi takımı dışardanmı yönetiyo bülent ?? ben suçsuz demiyorum ama her maçta uygun başka birşey yok muhsin hocanın isteği doğrultusunda transfer yapıldı şuanki teknik adam o ne diye getirildi muhsin hoca?? takımı takım yapsın diye muhsin hocanın gitmesi taraftarıda değilim şu an için ama bülent devride kapandı artık bırakın her seferinde bülent bülent bende bunu anlamıyorumm!!! |
Hoca bu takimin hali ne olacak sizin iddia basari. Diye bir derdiniz yok ligden düseriz...
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:11. |