![]() |
Cevap: BAKKAL ISTIFA ET
geçen hafta da beşyüz kere istifa demiştik ne oldu????????
aynısını tekrar beşyüz kere daha yazsak ne olcak ki?????? ben artık istifa mistifa demiyorum, alayına, hocasına, futbolcusuna, yönetimine lanet olsun!!!!! ben artık bank asya'yı garanti görüyorum, hakettik çünkü!!! formula da murat 131'le yarış olur mu, olmaz tabii ki bizim yönetim bütün hacı muratları toplamış formulaya katılmaya çalışıyor, bizim yerimiz süper lig değil, kandırmayalım kendimizi. |
Cevap: BAKKAL ISTIFA ET
inşallah gardaş yoksa ligde işimiz çok zor kan değişikligi lazim biz şampiyonluk biz kafaya oynayan sivasspor istiyoruz.
|
Cevap: GÜLE GÜLE BAKKAL !!!
adamda biraz onur olacak, gel ağzımıza mıç, hala pişkin pişkin orda bekle......
ulan her hafta diyorum bu takımı bir daha takip etmeyecem diye, yine dönüp dolaşıp geliyorum, ama bir daha tövbe, |
[QUOTE=01011984;655051]pesinden m.yildizida al, ugurda al, dennisideeee, allllll takimin yarisini ve gitttttttttttttttttttt yeter be[/QUOTE]
Çıkıp sen oynarsın heralde o oyuncuların yerine ? |
[QUOTE=ArifŞahin;656506]sivas halkıda o pastadan aldı,herkes nemalandı inkara gerek yok heleki o bülentki futbolcu müsveddesi geldiği yerden ; tanınmış tekniktrektör olarak gemiyi ilk terkedenlerdendir,ve gittiği halde muhsin ertuğralın başarısız olması için elinden geleni fazlasıyla yapmıştır .Ama SİVASSPORA MESUT Hocadan sonra etki etmeyi başaramamıştır. ama şimdilik çay söhbetleriyle? uğraşıyor ve de bazılarıda bilo'nun değirmenine kuyruk acısından su taşımaktalar..! ? herşeyi görüyor ve bekliyoruz...........[/QUOTE]
benim anlamadıgım pasta var yıyen var tamam teknık adam baskan futbolcu tabıkı yıyecekde yonetım ne yemıs onu anlamadım onlar bu ıse aidat verıp oralarda duruyorlar bızım bılmedıgımız bır pasta yıyorlarsa acıklayın bızde bılelım bu takımın sahıbı bu sehrın evlatlarıdır yonetım baskan felan degıldır |
HAYİRLİ İŞLER BAKKAL DİYİP GÖNDERMELİZ BAKKAL YOKSA BİZİ SABUNLUK YAPTİN DEPLASMANDAN 6 3 GOLLE GELİYORUZ BAKKAL AÇ SABUN SATSAN BU KADAR SATAMAN SABUN :)))
|
[B]Hadi şu adamı gönderin artıııııııııııııkkkkkkkkkkkkkkkkk.......................[/B]
|
HELVA YAPSANA HELVA YAPSANA BAKKAL AMCA HELVA YAPSANA HAYİRLİ İŞLER BAKKAL HOÇA İSTİFA ET ARTİK.
|
lig artığı futbolcularla bu ligde kalınmaz.bakkalla deplasmanda mağlup olup kendi sahamızda berabere kalır paşa paşa düşeriz.daha iyi bir teknik adam güç bela bu takımı ligde tutar.yönetim futbolcu almamakta inat etti bari iyi bir teknik adam getirsin.
|
MESUT BAKKAL değil Önce [B]BAŞKAN ve Tayfası [/B]gitmeli.Hiç kimse dillendirmiyor bunları.Kaç tane Antrenör değişti suç hep onlarda olamaz.Sorun Bu Başkan da Ve Yönetimde.Başkan Masaya yumruğunu vuramıyor.Oyuncu alamıyor,Borca girmekten korkuyor.Herkes Gerektiğinde Koltuğunu Bırakabilmeli!
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:02. |