SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Herkesten biraz daha sabır bekliyorum (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30274)

MaXiMuM 09.10.2010 13:16

Cevap: Herkesten biraz daha sabır bekliyorum

[B][I]Bakkal efendi şunu bil.. Ya da bilmiyorsan sor öğren... Bu taraftar için sezonda 2 önemli maç vardır.. Biri trabzon diğeri kayseri maçları.. Birinde rezil ettin bizi, adamlara plaka yaptırdın.. kayseri maçında da istenmeyen bir sonuç olursa maçtan sonra Sivas sınırlarını geçme artık YETERRRRRRRRRR[/I][/B]

MaXiMuM 09.10.2010 14:27

[I][B]Sabır, sabır, sabır.... Sabır taşı olsa çatlardı şimdiye kadar.. Hocası çıkar sabır ister, topçusu çıkar destek ister... Hep isteyen siz oldunuz, veren taraftar oldu.. Artık isteme sırası bizde..Gölge etme başka ihsan istemez bakkal efendi.[/B][/I]

Salim58 09.10.2010 14:35

[B]Dayı bugün çok kızmışsın bi tepsi baklava alıp hem hocayı ziyaret etsen hemde tatlı tatlı konuşsan diyorum.:)[/B]

MaXiMuM 09.10.2010 15:04

[QUOTE=Salim58;658501][B]Dayı bugün çok kızmışsın bi tepsi baklava alıp hem hocayı ziyaret etsen hemde tatlı tatlı konuşsan diyorum.:)[/B][/QUOTE]

Havalardandır :) Çok yağmur yağıyor kaç gündür , ondandır :)

MaXiMuM 09.10.2010 15:09

Dayı varya sen ne kalbi temiz adamsın yaaa.. Az önce mesajını okurken patron elinde bir paket baklavayla şirkete geldi :) Hem yiyorum hem de içimden gülüyorum sana :)

Salim58 09.10.2010 15:16

[QUOTE=MaXiMuM;658509]Dayı varya sen ne kalbi temiz adamsın yaaa.. Az önce mesajını okurken patron elinde bir paket baklavayla şirkete geldi :) Hem yiyorum hem de içimden gülüyorum sana :)[/QUOTE]

[B]Ye Abi afiyet olsun.[/B]

esrarengiz 09.10.2010 17:05

[B]bakkal efendii bakkal efendii hadi hic kimseyi duymuyorsun veyada duymamazliktan geliyorsun bari su garibim MAXIMUM un isyanini duy belki insafa gelirsinde ya takima adam gibi top oynatirsin yada cekip gidersin....
giderkende yaninda ceyhunu ermani da almayi unutma gozun sevemm bize bu kazigi caktin giderkende cikar git acisini cekeriz onemli degil ama yeterki gitsinler onlarda ...
biz taraftar olarak her zaman her yerde en kralini verdik elimizden gelenin fazlasini yaparak hemde ... birakalim sabir tasi kirma oyunlarini trabzon belkide tarihinde bizi bir daha yenemeyecek ama senin sayende adamlara madara olduk antep dedin o macdada madara ettin simdi kayseri maci var sabir diliyorsun.. unutmaki sabrinda bir siniri var bu siniri zorlamasan iyi edersin...sen bu isten ekmek kazaniyorsun kimse kimsenin ekmegi ile oynayamaz...ama sende sivaslinin gururuyla oynayamazsin hoca [/B]

28 EYLÜL 2009 10.10.2010 14:29

HOCAM BU MAÇLA BERABER VE MİLLİ MAÇ ARASIYLA BERABER BU SENİN SON ŞANSIN. KAYSERİYİ EZEMESSEN TAKTİKLERİNLE GİDERSİN VEYA GÖNDERİLİRSİN. SİNYAL KUVVETLİ. RIZA GELİYOR RIZA.

sivasfutbol 10.10.2010 19:28

sabır taşı çatladı çatlayacak az kaldıı................

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:20.