![]() |
Cevap: Keita'ya meydan dayağı!
demekki bunlar çete kurmuş kardeşim ne demek oluyor bu ya.öyleya takımda bir yönetim boşluğu olursa olacağı bu. adamlar gece alemlerinde kontrol eden yok. sahada yürümeye mecalleri yok adamların. ama kavgaya gelince maşallah helede bir yabancı futbolcuyu dövme noktasında harikalar yaratıyorlar.yazıklar olsun başka ne diyeyim. adamlarla konuşup daha iyi oynamaları konusunda ikna edileceğine kabadayılık yapıyorlar herkesta seyrediyor. inanılır gibi değil. yuhh diyorum başkada bişey demiyorum.....
|
Bu Takımın derhaL değişikLiğe gitmesi Lazım. iLk hoca değişikLiginden başLanması Lazım Ve sonradan DerhaL mehmet yıLdız Hayrettin Sedat Abdurrahman gitmezi Lazım . Hocaaaa Bu sene Diyarbakır Ankara DenizLi yok haberin oLsun.!!!!!!
|
[B]İsmi geçen dört futbolcuyuda aşırı derecede severim ama Keita ne dedide bunlar bu adama böyle davrandılar.Bunlar yabancı dil biliyorlarda bizim mi haberimiz yok.Daha şuraya geleli iki gün olan Keita yanlış birşey söylemiş olabilir yanlış öğretmiş olabilirler.Anlayış göstermeleri gerekirdi.bence çok büyük yanlış yapmışlar.
Şöylede birşey var ki asıl suç yönetimin ve teknik heyetin,sen yedek kulübene bir tane kaliteli futbolcu oturtmazsan bunları kesecek adam oturtmazsan bunlarda böyle öttürür.Kadro dışı bırakamazsın sende. Bu dört oyuncuyuda kadro dışı bırakın,hemen gönderin diyenlerede sadece gülüyorum.Şuanda avaraj takımıyken bunlar gönderilince ne olur düşünün.. Sözün özü bu yolun sonu karanlık.Ben sabırsızlıkla devre arasını bekliyorum.Eğer devre arasındada birşey olmazsa kesin düşeriz.[/B] |
Bu futbolcularla derhal ilişki kesilmeli bence.:mad:
Yazık. |
bır futbolcuyu ıyı oynarsa alkıslayacan kötü oynarsa yuhlayacan arkadas devamlı poh poh larsan işte boyle olurr......
|
1 adama 4 kişi dalmak delikanlıca değil, ama olayın sebebini öğrenmemiz lazım. Belki de mehmet'in ailesine küfretti keita, nerden bilebiliriz ki. ama keita bana bu 4 futbolcudan daha efendi bir adam gibi geliyor.
yönetim artık riskini almalı, bu 4 futbolcuyu gönderip takımın kabuğunu değiştirmeli. teknik direktör değiştirmekle olmuyor bu iş, bunu anladık. hangi teknik direktör bu futbolcuları değiştirebilecek kadar cesaretliyse bize öylesi lazım, sivasspora en büyük iyiliği yapar. |
hani derlerya dinime küfreden bari müslüman olsa diye. yahu sanki kendileri çok iyi oynuyorlar harikalar yaratıyorlar. takımda bir sırıtan keita var. onuda neden oynamıyor diye baskıya alıyorlar kardeşim siz ne yaptınız.ayıptır yahu ayıp.
|
hepsinin özelliklede bu sedat denen herifin derhal gönderilmesi gerek, hem takımın formasını hakemin ayağına fırlatacaksın , bunun üstüne birde yalnız bir topçuyu yumruklayacaksın. Yönetimde eğer bir duruş varsa bu adam bu kulüpten ekmek yememesi ve acilen gönderilmesi şart.
|
[I][B]Olaya adı karışan ve ceza almayan futbolculara karşı tepki amaçlı, bu günkü maçta tribünlere çağrılmamalı ve Keita'ya sevgi gösterisinde bulunmalıyız...[/B][/I]
|
[B]Keita'ya karşı bu sevgi gösterilirse, internet sitelerinde ve gazetelerde "yiğido Keita'yı bağrına bastı" başlıklı haberi görüyor gibiyim.:)[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:39. |