SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   2010-2011 Ara Transfer Sezonu ve Önerileriniz (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30829)

noname87 20.12.2010 21:19

Cevap: Güzel Haberler Yakında!!!

Zitayı hoca tanımıyor bu adam iyi futbolcu ama hoca değişikliklerinin kurbanı oldu tekniği çok farklı minskten geldiği içinde sivasa uyum sağlamıştı keita ile saidou dururken zitanın gitmesine üzülürüm

Respect58 20.12.2010 21:20

[B]Alain Traoré bu adamın çok yetenekli olduğunu düşünüyorum.Dün biraz inceledimde adamın değeri bi ara 2 milyon avroya kadar çıkmış.Daha 21 yaşında bizde tekrar parlayacaktır diye düşünüyorum.Son maçlarda da banko oynuyormuş.Bir tanede golünü izledim sanırım sol ayağını çok iyi kullanıyor..[/B]

58_SEMİH_58 20.12.2010 21:23

[B]22,30 da Rıza ÇAlımbay Tv58 e konuk olacak.Kafasında soru işaretleri olan Yiğidolar kaçırmasın derim.[/B]

85200258 20.12.2010 21:25

Cevap: 2010-2011 Ara Transfer Sezonu ve Önerilerin

[QUOTE=sawyer5892;676699]futboldan anlamak öyle süslü cümleler yazmak değildir. Kadir sivasa faydalı oluyo ben inkar etmiyorum ama herkesin abarttığı gibi avrupada oynayacak bir oyuncu değil rıdvan dilmeni hiç dinlemediniz mi düz oyuncu diye tabir ettiği bir tip var ne çalım atan ne ara pası atan ne şut atan sadece mücadele eden kadir işte öyle bir oyuncu siz büyütün gözünüzde yarın birgün sivas düşerse görürüz o zaman[/QUOTE]

Ben istatisliklerle konusurum.. Açar bakarsın kadir kaç maç oynamış kaç dakika süre almış... Ayrıca Kadir çalım atanbilen bi oyuncu maçları nasıl izliyosun bilmem ama kadir dikine oynayabiliyor oyunu. Ayrıca çogu ön liberodan da çalım atması istenmez.. Örnek Federico Guinti Türkiyeye gelmiş en kaliteli defansif ortasaha oyuncusu ancak adam zorda kalmadıkca çalıma girmiyordu. o bölgede oynayan oyuncu pas yapmalı organize atagı başlatmalı.. Bence bu atak olayı kaleciden başlar ama ülkemizde kaleciler ve defanslar kazma tipli oldugunda bu iş ön liberolara düşer.. bu işi de kadir büyük bir istikrarla yapmakta... Hala avrupada oynayamaz diyosun. Adam zaten Avrupadan geldi :) Ve performasını böyle devam ederse zaten Sivassporda istesenizde çok fazla izleyemeyiz. En azından alternatif olur mantıgıyla büyük takımlar trasfer edecektir...

85200258 20.12.2010 21:26

[QUOTE=HAYALKAFE;676771][B]slm arkadaşlar az önce tv58 de de açıklandı isimler ve ben de forumda daha önce yazdığım mesajı burda paylaşarak bir kez daha yanılmadığm ve doğru haberler aldığım için mutluyum işte 3-4 gün önce paylaştığım haber :[/B]

[B][FONT="Comic Sans MS"]BUNLARA İLAVETEN GERÇEKLEŞME İHTİMALİ YÜZDE 90 OLAN TRANSFERLERİMİZ ŞUNLAR:

1-fransadan auxerre takımından hücuma dönük ortasahada ve sol kanatta oynabilecek bir oyuncu şu an istanbulda ve büyük bir ihtimal devra arası kampında takıma katılacak bu oyuncu afrika kökenli burkina faso milli takımında da oynayan 21 yaşındaki alain traore

2-emenike tipinde onun kadar güçlü ve süratli bir santrafor da şu an istanbulda ve o da büyük bir ihtimalle devre arası kampında takıma katılacak bu oyuncu nijeryalı

3-eskişehirspordan bülent bölükbaşının sivasspora gelme ihitimali çok yüksek

4-yabancı bir kaleciyle anlaşılmak üzere

5-takımdan gidecek isimlere ilave olarak hiç beklenmedik sürpriz bir ismin de gitmesi gündemde

6-büyük bir ihitmal beşiktaştan takıma katılacak bir isim olacak ama şu an belli değil ve bu oyuncu kiralık da gelebilir

7-eğer fenerbahçeden bilicanın gönderilmesi konusudan kesin bir karar çıkarsa bilica yüzde 90 siavssporda

8- servet çetin de ismi geçen oyuncular arasında onun durumu da aynı bilica gibi netleştikten sonra belli olacak

9-bu yabancılardan hariç başka bir yabancı da takıma katılabilir muhsin hocanın da transfer konusuda katıksı ve yardımları oluyormuş

şimdilik bu kadar bu hafta içi yine haberleri bekleyin...[/FONT][/B][/QUOTE]

Bu yabancı Nijeryalı forvet umarım Eneramo çıkar... Nijeryalı olması uyuyor güçlü süratli olmasıda uyuyor... Fransız topcuyu da youtube dan aratacam simdi :)

DOGU_BEY 20.12.2010 21:30

[QUOTE=85200258;676785]Bu yabancı Nijeryalı forvet umarım Eneramo çıkar... Nijeryalı olması uyuyor güçlü süratli olmasıda uyuyor... Fransız topcuyu da youtube dan aratacam simdi :)[/QUOTE]

[B]evet kardeşim bu oyuncu olma ihtimali yüksek çünkü tunustan bir kulupten olduğunu öğrenemiştm ama ismi tam öğrenenmemştm ama baş harfi E idi :) gerçi tv58deki abdullah yılmaz tunuslu bir oyuncu dedi ama benim aldığm duyumlarda nijeryalı forvet[/B]

BOUN 20.12.2010 21:33

Alain Traoré'nin bir gol videosu:

[url]http://www.youtube.com/watch?v=rtiRzbfh_-Q[/url]

serkan_ozcan58 20.12.2010 21:39

sedat bayrak saıdo ıbrahım sahın bu adamların ısımlerı olmamasına sasırdım ceyhun bnce bu sezonu bıtırmelıydı o tarz oyuncumuz yok suanda bjk fınk ankaragucunden guven ıyı trasferler olabılır ayrıca hayalkafenın yabancı kalecı arayısları var dıyor cok gereksız olur

85200258 20.12.2010 21:41

[QUOTE=HAYALKAFE;676786][B]evet kardeşim bu oyuncu olma ihtimali yüksek çünkü tunustan bir kulupten olduğunu öğrenemiştm ama ismi tam öğrenenmemştm ama baş harfi E idi :) gerçi tv58deki abdullah yılmaz tunuslu bir oyuncu dedi ama benim aldığm duyumlarda nijeryalı forvet[/B][/QUOTE]

Kardeş o adam çok iyi... Nijerya milli takımınada bi kaçkez çagrılmış.. youtubede videoları var.. zamanında formda alınmasını istedigim forvet olarak yazdım ve videosunu koydum..

[url]http://www.youtube.com/watch?v=qd0N1qJ1QhY[/url]

[url]http://www.youtube.com/watch?v=upKscwA0h5Q&feature=related[/url]

iki linktede attıgı goller yer alıyor arkadaşlar... Umarımbu adamdır. Hayalkafe bu arada paylaşımlar için teşekkürler kardeş.. Gazete haberine inanmıyorum senin duyumlara inanıyorum walla.. :)

50sekiz 20.12.2010 21:47

bülent bölükbasi eskisehir de degil
adanaspor da oynuyor

WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:09.