![]() |
Cevap: Michael Eneramo
bu adam çok kaliteli gelecek vaadeden bir futbolcu fakat şu an o da tüm takım gibi stres yükü altında.kendisinden beklenenleri biliyor veremedikçe özgüvenini gidiyor.biz bu şekilde kötülersek bizim seyircı yarın yuhlar damada bırakır gder
|
riza hoca tv58 e baglandi ve dediki: eger buraya alisamiyorsan afrikaya geri dönebilirsin dedim ama eneramo yok kalmak istiyorum dedi dedi
duydugumda sasirdim kaldim. ilginc |
[QUOTE=Çılgın Türk;695650]riza hoca tv58 e baglandi ve dediki: eger buraya alisamiyorsan afrikaya geri dönebilirsin dedim ama eneramo yok kalmak istiyorum dedi dedi
duydugumda sasirdim kaldim. ilginc[/QUOTE] gitmesinde zaten.kaliteli iyi bir oyuncu.benim umudum var eneramodan.ins manisa macinda kendini gosterir taraftar olarak bizde rahatlariz bi nebze. |
bendiyorumki sivasspor enaromoyu ne zorluklarla aldı bunu eneramo biliyor onun için oturup biraz düşünsün ve kendine gelsinşimdi yeni geldi diyeceğiz ama gresoçkide yeni geldi aradaki fiyat farkıda belli kalitefarkıdabellionun için aldığı paranın hakkını vermesilazım
|
[B]Koçum benim bu maçta patlayacak onu izlemeye devam edin.[/B]
|
manisa macinda kendini gosterirse o na Aslan parcasi diyecem.hadi eneramo goster kendini.
|
[QUOTE=Ahmet92;695376]Marcin Robak Eneramo'dan daha iyi bir Oyuncu. Keske Macin Robaki alsaydik hem Kamil'ede iyi anlasilardi.[/QUOTE]
EVET MARCİN ROBAK ÇOK İYİ KEŞKE O OLSAYDI O DA POLANYALI KAMİLLE BİRLİKTE COŞTURURLARDI KEŞKE ALABİLSEYDİK.KONYA DÜŞERDE BİZ KALIRSAK İNŞ. MARCİN ROBAK I ALIRIZ O ZAMAN.:D |
bizim adam iyi fakat formsuz.o adamı beslenemek lazım.
|
eneramonun kalitesi tartışılmaz.gol atmasa bile ceza sahasını dağıtarak pozisyonlar hazırlıyor.ayrıca şutları da çok iyi ve ara paslar iyi dağıtıldığı takdirde son vuruşlarda çok etkili olacaktır.ama,saha içindeki çekişmeden,mücadeleden son vuruşlardaki yeteneğini,gösterebilme imkanı olmuyor.bence mehmet yıldız-eneramo ve kamanan bir arada oynatılmalı.kamanan ve grosicki kanattan mehmet yıldız da tuttuğu toplarla enaramoyu çok etkili,besleyeceklerdir.eneramoyla birlikte forvet hattımızda iki yiğido boğamızın(diğer boğa mehmet yıldız) olduğu da görülüyor.
|
[QUOTE=selimdelen;695392]kadir icinde hic guzel seyler dusunmuyen biri idim ben lakin son 3 mactır gozle gorulur elle tutulur bir baska kadir oldu cıktı eneramoda kadir gibi alısıcak ısınıcak takım takım gıbı takım olunca sivası kimse tutamıcak buda bu sezon ligde kalalım ondan sonraki sezon olucak hadi hayırlısı[/QUOTE]
İnşallah sizin dediğiniz doğru çıkar bu bataklıktan çıkar takımımız. Vallahi gözüme uykular girmiyor. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:10. |