![]() |
Cevap: Sivasspor-Trabzonspor maçı tahmin ve yoruml
SIVAS dusmani LAZ usaklarini hem sampiyonluktan edecegiz hemde biz alttan uzaklasacagiz 3-1 bizim mac
|
giray ve cale cezali durumda
TS'nin defans bölgesi cökmüs durumda - bunuda dikkate alarak Sivasimizin sansi daha yüksek- ayni performansi ve tempoyu tutarsak o zaman TS cöker - maci allahin izniyle aliriz sonrada bi halay cekeriz insallah |
Selamun aleyküm.
Maçla ilgili bir değerlendirme alabilir miyim ? Sivassporun kadro dizilişi mesela. |
6'nın intikamı alınacak falan muhabbetlerine girersek bu maçı psikolojik olarak başlamadan kaybederiz zaten.Bu maç bir zevk maçı değil gereklilik maçı.1-0 olsun bizim olsun lafı ancak bu kadar anlamlı olabilir.
|
[QUOTE=SivasZara585858;690441]Artık soğuk hava bizim oyuncularımızıda etkiliyor bu nedenle çok soğuk olmasın zeminde karlı olmasın normal şartlarda yeneceğiz trabzonu işimiz kara buza kaldıysa işimiz var ;)[/QUOTE]
Gardaş çok doğru söylüyorsun. Zemin karlı olmasın düz olsun yeter... Antalya ve GS maçlarını canlı seyrettiğim için söylüyorum, çünkü takımın oyuncuları düz zeminde daha kalitelerini ortaya koyuyorlar. Ama soğuğa dayanıklı oyuncu stiline sahipler. Tek çekincem Eneramoda, iyi kaliteli bir isim ama hala hazır değil ve soğuğa da dayanıklı değil. Diğerlerinde sorun yok alışkınlar soğuğa (Navratil, Rada, Grosicki)... Allahın izniyle bizim takım mutlaka puan yada puanlar alacaktır. Ayrıca bazı arkadaşlar Bucanın yenilgisine üzülmüşler. Ben tam tersini düşünüyorum. Hem psikolojik çizginin üzerindeyiz hemde Buca mağlubiyet aldıkça direnci düşecektir diye düşünüyorum. Rahatlamış bir Gençlerbirliği bize gelecek. Bu bir avantaj mutlaka. Tek iş Bucayı İzmirde yenmek bana göre tüm sorunları çözecektir... Nihayetinde Gençlerle aramızda 5 puan fark var ve bize gelecekler. Ama ben inanıyorumki bu Gençler bir seriye bağlayıp mağlubiyetlere başlayacak. Çünkü Kasımpaşa gibi bir takımdan bile kötü futbol oynuyorlar... |
Sivasta hava nasıl ? Kar var mı ?
|
Napacan kardanadam organizasyonuna mı geliyonuz:)
|
[QUOTE=ölümüne61;690474]Sivasta hava nasıl ? Kar var mı ?[/QUOTE]
var tabiki :D :D |
Yok hocam sadece maçı konuşmak için geldim.Ortalığı karıştırmak ya da başka bir şey için değil.
Sahayı merak ettim inşallah karlı olmaz yoksa bir maç daha bizim için olumsuz biter. Karsız olursa daha güzel futbol olabilir diye düşünüyorum. |
Zaten artık kar bize de yaramıyor.
O eski ayıboğan kadromuz yok artık. Ama az işimizi görmemişti Allah razı olsun indiren her bir melekten.:D |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:06. |