![]() |
Cevap: Ve Başkan Serbest...
[QUOTE=samsa58;770499]beyler hiç biryerde tam bi yazıya rastlayamadım. bilen varsa soyleyebilirmi başkan için çıkan karar tahliyemi sadece yoksa beraat kararıda cıktı mı?[/QUOTE]
yok ya ne beraati sadece tahliye çıktı ama hepsi beraat edecek inşallah... 26-30 martta duruşmalara devam edilecekmiş... |
[B][CENTER][COLOR="Green"]DOĞRULAR HER ZAMAN KAZANIR,HOŞGELDİN BAŞKAN.[/COLOR][/CENTER][/B]
|
camiamizin adina cok güzel bir haber.
|
hosgeldin buyuk baskannnn sivasspor seninle daha da guzel olacakkkkk asil simdi korksunlar bizdennn eyyytttt beeeee
|
[QUOTE=eneskeskin;770513]yok ya ne beraati sadece tahliye çıktı ama hepsi beraat edecek inşallah... 26-30 martta duruşmalara devam edilecekmiş...[/QUOTE]
inşallah kardeşim inşallah beraat kararıda çıkarak bu işten tamamen aklanacağız |
asaletin yeter baskanim sivasspor icin cektigin bu cileyi her kim cektirdiyse yanlarina birakmaa ama sukurler olsunki serbestsin insallah bidaha boyle seyler yasamassin tekrar hosgeldin baskanim aramiza SENSIZ OLMUYORRRRRR
|
büyük başkan senin suçsuz olduğıuna yürekten inanıyoruz. hoş geldin büyük başkan..
|
[QUOTE=MaXiMuM;770279][B][I]Başkanımıza atıp tutan. trabzonların bile söyleyemeyeceği hakerete varan sözler söyleyen sözde sivaslılar. Bu size kapak olsun ;)....[/I][/B][/QUOTE]
dogru kardes benim en cok hasta oldugum seyde bize bu günleri gösteren mecnun baskanimiza yapilan hakaretler vefasizliklar,allah basimizdan eksik etmesin onu, ve allaha cok sükür kurtuldu oradan allah kimseyi düsürmesin. |
[QUOTE=Nazim;770509]Valla sevgili Yiğidolar, ben aşağıdaki sözü çok beğendim. O yüzden alıntıyı kes kopyala çal yöntemiyle köşeme taşıyorum. Bunun için de MaXiMuM rumuzlu yiğidoya teşekkür ediyorum.
[COLOR="Red"][SIZE="7"]Neden insanlık hep bende kalıyor, gidecek başka kimsesi yok mu?[/SIZE][/COLOR][/QUOTE] [I][B]Güle güle kullan kardeşim[/B][/I] :D |
geçmiş olsunnnnn büyük başkannnnnnnnnnnnn.........
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:53. |